Template FiscAce (OP)

We maken een complete website (kant & klaar), gevuld met tekst, afbeeldingen, logo en aanpassing van de kleur. Inclusief het All-In Hosting- en Service Pakket.

Eenmalig maar: €150,-
+ All-in hosting en service: €19,95 per maand (per jaar vooruitbetaald).

Heb je nog geen domeinnaam (bedrijfsnaam)? Wij bieden ook domeinnamen die de potentie hebben een sterk merk te worden. Combineer een van onze domeinnamen met deze website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. Een domeinnaam via MooiWebsite is altijd inclusief 3 logo’s!

Alle domeinnamen bekijken

FiscAce boekhouder website template

Een moderne en functionele website voor jouw boekhoudkantoor

Met de All-in FiscAce boekhouder website template heb je binnen no-time een moderne en functionele website voor jouw boekhoudkantoor. De website template is speciaal ontworpen voor boekhoudkantoren en biedt alle functionaliteiten die je nodig hebt. Zo is het template volledig responsive, wat betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het schermformaat van de gebruiker. Hierdoor ziet jouw website er op alle apparaten goed uit en is de website gemakkelijk te navigeren op zowel desktop, tablet als mobiel.

Daarnaast is de boekhouder website template SEO geoptimaliseerd. Dit betekent dat de website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zoals Google. Hierdoor wordt jouw website sneller gevonden door potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw diensten. Dit kan ervoor zorgen dat jouw boekhoudkantoor meer online zichtbaarheid krijgt en dat je meer klanten kunt aantrekken.

De template bevat ook een flexibel online contactformulier. Hierdoor kunnen klanten gemakkelijk contact met je opnemen en kun je snel antwoorden op hun vragen. Het contactformulier is tevens aanpasbaar, zodat je gemakkelijk de velden kunt aanpassen naar jouw wensen en behoeften.

Deze website template kan voor vele vormen van coaching worden gebruikt zoals:

 • Belastingadvieskantoor
 • Administratiekantoor
 • Payrollbedrijf
 • Incassobureau
 • Financieel adviesbureau
 • Boekhoudsoftwarebedrijf
 • Fiscaal adviesbureau
 • Bedrijfsjuridisch adviesbureau
 • Verzekeringstussenpersoon
 • Creditcardkantoor
 • Financieringskantoor
 • Pensioenadviseur
 • IT-consultancy
 • Financieel consultant

All-in hosting service en updates en back-ups

Je hoeft je geen zorgen te maken over de technische aspecten van jouw website. Wij bieden namelijk een all-in hosting service aan, inclusief updates en back-ups. Zo blijft jouw website veilig en up-to-date. Je hebt dus geen technische kennis nodig om jouw website te onderhouden.

Volledig ingericht en aangepast op jouw huisstijl

De template wordt volledig ingericht met teksten die passen bij jouw boekhoudkantoor. Daarnaast wordt de template aangepast op jouw huisstijl, zodat de website naadloos aansluit bij de uitstraling van jouw kantoor. Het moderne design van de website template zorgt ervoor dat jouw website er professioneel uitziet en potentiële klanten aantrekt.

Voordelen van een one-page website

Een one-page website heeft veel voordelen. Zo is het een snelle en efficiënte manier om informatie te presenteren aan bezoekers, omdat alles op één pagina staat. Hierdoor hoeft de bezoeker niet te klikken tussen verschillende pagina’s en kan hij of zij snel vinden waar ze naar op zoek zijn. Bovendien heeft de FiscAce single-page website een moderne en minimalistische uitstraling, wat zorgt voor een strak en professioneel design. Daarnaast is het ook gemakkelijk om de website te onderhouden, omdat er maar één pagina is die bijgehouden moet worden. Al met al is FiscAce een ideale single-page website voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle, efficiënte en moderne manier om informatie te delen met hun bezoekers.

Aanvullende informatie

Jouw nieuwe website kan worden gebouwd op basis van deze website template. Dit betekent dat wij deze template als basis gebruiken en volledig aanpassen aan jouw huisstijl, zoals jouw kleuren en logo. Vervolgens vullen we de website met relevante teksten en afbeeldingen. Op deze manier krijgt jouw website een unieke uitstraling en onderscheidende vormgeving die past bij jouw bedrijf.

We vinden het belangrijk dat jouw website er precies zo uitziet als jij dat voor ogen hebt. Zo zorgen wij ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel is ingedeeld.

Dit alles is inclusief:

 • Wij registreren gratis jouw domeinnaam (al in het bezit van een domeinnaam? Dan kunnen we deze verhuizen naar onze server)

 • Volledig inrichten van één complete pagina met tekst en beeldmateriaal

 • Teksten kunnen door ons worden geschreven of je levert je eigen tekst aan

 • Uniek design en 100% aangepast op jouw huisstijl zoals kleur, logo en verdere vormgeving

 • Geavanceerd contactformulier (met Google reCAPTCHA v3 anti spam)
 • Geoptimaliseerd voor Google en instellen van Google maps

 • Responsive design voor een optimale weergave op alle beeldschermapparaten

 • Inclusief 15 gratis stockfoto’s

 • Inclusief technisch beheer en support

 • Inclusief gratis aanpassingen aan je website

Inclusief het MW All-In Hosting- en Service Pakket

 • Power Hosting; voor een razendsnelle en stabiele website (1 GB)

 • All-In Service; onderhoud en aanpassing aan bestaande content

 • Beveiligingsupdates en anti-hack bewaking

 • Wekelijkse back-ups en periodieke updates

 • SSL-certificaat voor een veiligere verbinding en extra SEO-waarde (slotje in adresbalk)

 • Inclusief e-mail hosting bij MooiWebsite

 • Inclusief domeinnaam hosting bij MooiWebsite

Wat je zelf dient aan te leveren:
Eigen tekst en beeldmateriaal (afbeeldingen/foto’s) en wensen via e-mail.

Wil je de teksten door ons laten schrijven?
Je kan er ook voor kiezen om de tekst door ons te laten schrijven, inclusief verwerking van bijbehorende afbeeldingen, volledig afgestemd op je eigen bedrijfsconcept en wensen. We hebben dan alleen een gedetailleerde omschrijving van je concept nodig, eventueel aangevuld met je diensten.

Oplevering:
Binnen 5 werkdagen (na ontvangst van alle informatie). Als wij ook de teksten schrijven, dan neemt de verwerktijd 10 werkdagen in beslag.

Content service (laat jouw teksten door ons schrijven)

Onze dienstverlening draait om het ontzorgen van onze klanten bij het creëren van een professionele website. Wij begrijpen als geen ander hoe tijdrovend het kan zijn om zelf alle teksten voor een website te schrijven, en daarom bieden wij de mogelijkheid om dit aan ons over te laten.

Zodra je een template hebt gekozen die bij jouw bedrijfsconcept en diensten past, zullen wij alle teksten voor jou schrijven en ook bijpassende afbeeldingen plaatsen voor alle onderdelen op de pagina. Ervaren tekstschrijvers zorgen ervoor dat alle teksten naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsconcept en de boodschap die je wilt overbrengen. Daarbij zorgen we meteen voor een goede vindbaarheid door zoekmachines. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website en wordt de kans groter dat zij daadwerkelijk klant bij je worden.

Zodra alle content is verwerkt, leveren wij een op maat gemaakte website die aan de basis volledig is gevuld met passende teksten en afbeeldingen. Uiteraard kun je erna de teksten zelf nog eenvoudig aanpassen. Zo kun je je website naar eigen wens finetunen, zonder dat je je druk hoeft te maken over de basisinhoud.

Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook voorzien is van teksten en afbeeldingen die jouw bedrijfsconcept en diensten op de juiste manier overbrengen. Je bespaard hiermee veel tijd en je bent verzekerd van een compleet ingerichte website die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

* Als je ervoor kiest geen gebruik van de content service te maken, dan kun je je eigen teksten aanleveren. Je blijft ook de mogelijkheid houden om uit een enorm bestand aan gratis premium rechtsvrije stockfoto’s afbeeldingen te kiezen om je website mee te vullen.