Template Vizualia (OP)

We maken een complete website (kant & klaar), gevuld met tekst, afbeeldingen, logo en aanpassing van de kleur. Inclusief het All-In Hosting- en Service Pakket.

Eenmalig maar: €150,-
+ All-in hosting en service: €19,95 per maand (per jaar vooruitbetaald).

Heb je nog geen domeinnaam (bedrijfsnaam)? Wij bieden ook domeinnamen die de potentie hebben een sterk merk te worden. Combineer een van onze domeinnamen met deze website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. Een domeinnaam via MooiWebsite is altijd inclusief 3 logo’s!

Alle domeinnamen bekijken

Vizualia designer website template

Laat je creativiteit stralen met een aangepaste website die uw merk weerspiegelt.

Onze All-in Vizualia designer website template is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn online aanwezigheid een boost wil geven. Met deze single-page website template heb je alles wat je nodig hebt om jouw online merk te presenteren op een professionele en overtuigende manier.

Een van de voordelen van de Vizualia designer template is dat het ontwerp geoptimaliseerd is voor een one-page website. Dit betekent dat het ontwerp is gestroomlijnd en erop is gericht om bezoekers in één oogopslag te overtuigen. Dit kan vooral handig zijn voor freelancers en kleine bedrijven die hun producten of diensten op een duidelijke en beknopte manier willen presenteren.

Een ander belangrijk voordeel van de Vizualia designer template is dat het volledig responsive is. Dit betekent dat het ontwerp er op elk apparaat geweldig uitziet en functioneert, ongeacht of je het op een desktop, laptop, tablet of smartphone bekijkt. Dit zorgt voor een consistente en aantrekkelijke gebruikerservaring voor alle bezoekers van de website.

Tot slot is de Vizualia designer template SEO geoptimaliseerd, zodat je gemakkelijk gevonden kunt worden in zoekmachines. Dit is essentieel voor elke online aanwezigheid, omdat het ervoor zorgt dat potentiële klanten jouw website kunnen vinden wanneer ze online naar jouw producten of diensten zoeken.

Deze website template kan ook als een portfolio website worden gebruikt en voor bijvoorbeeld zelfstandige functies zoals:

 • Grafisch ontwerper
 • UX/UI-designer
 • App-ontwikkeling
 • E-commerce ontwikkeling
 • Logo ontwerper
 • Branding en identiteit
 • Freelancers
 • ZZP’ers

Flexibiliteit en gemak

Deze all-in website template bevat een flexibel online contactformulier waarmee bezoekers eenvoudig met je in contact kunnen komen. Daarnaast bieden wij een all-in hosting service aan, inclusief updates en back-ups, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over technische zaken. En het beste van alles: de template wordt volledig ingericht met teksten en aangepast op jouw huisstijl. Je hoeft alleen maar jouw inhoud aan te leveren en wij doen de rest! Ook kun je alle teksten door ons laten schrijven, het is aan jou.

Modern en functioneel design

Ons all-in website template heeft niet alleen een modern en strak design, maar is ook uiterst functioneel. Het is ontworpen om jouw werk als freelance creatief designer in de schijnwerpers te zetten, je skills op een mooie manier te tonen en reviews te laten zien. In deze template is ook een optionele portfolio module opgenomen, om klanten op een gemakkelijke manier jouw projecten te laten bekijken.

Flexibel online contactformulier en meer

Een belangrijk kenmerk van   website template Flowwise  is het flexibele online contactformulier. Hiermee kunnen potentiële klanten eenvoudig contact met je opnemen, wat de kans op conversie aanzienlijk vergroot. Bovendien bieden wij een all-in service, waarbij we je helpen bij het volledig inrichten van je website met tekst en afbeeldingen. Naast hostingservice zorgen we voor updates en back-ups, zodat je altijd verzekerd bent van een veilige en up-to-date website. En het beste van alles is dat ons template volledig wordt aangepast op jouw huisstijl, zodat het naadloos aansluit op jouw merkidentiteit.

Aanvullende informatie

Jouw nieuwe website kan worden gebouwd op basis van deze website template. Dit betekent dat wij deze template als basis gebruiken en volledig aanpassen aan jouw huisstijl, zoals jouw kleuren en logo. Vervolgens vullen we de website met relevante teksten en afbeeldingen. Op deze manier krijgt jouw website een unieke uitstraling en onderscheidende vormgeving die past bij jouw bedrijf.

We vinden het belangrijk dat jouw website er precies zo uitziet als jij dat voor ogen hebt. Zo zorgen wij ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel is ingedeeld.

Dit alles is inclusief:

 • Wij registreren gratis jouw domeinnaam (al in het bezit van een domeinnaam? Dan kunnen we deze verhuizen naar onze server)

 • Volledig inrichten van één complete pagina met tekst en beeldmateriaal

 • Teksten kunnen door ons worden geschreven of je levert je eigen tekst aan

 • Uniek design en 100% aangepast op jouw huisstijl zoals kleur, logo en verdere vormgeving

 • Geavanceerd contactformulier (met Google reCAPTCHA v3 anti spam)
 • Geoptimaliseerd voor Google en instellen van Google maps

 • Responsive design voor een optimale weergave op alle beeldschermapparaten

 • Inclusief 15 gratis stockfoto’s

 • Inclusief technisch beheer en support

 • Inclusief gratis aanpassingen aan je website

Inclusief het MW All-In Hosting- en Service Pakket

 • Power Hosting; voor een razendsnelle en stabiele website (1 GB)

 • All-In Service; onderhoud en aanpassing aan bestaande content

 • Beveiligingsupdates en anti-hack bewaking

 • Wekelijkse back-ups en periodieke updates

 • SSL-certificaat voor een veiligere verbinding en extra SEO-waarde (slotje in adresbalk)

 • Inclusief e-mail hosting bij MooiWebsite

 • Inclusief domeinnaam hosting bij MooiWebsite

Wat je zelf dient aan te leveren:
Eigen tekst en beeldmateriaal (afbeeldingen/foto’s) en wensen via e-mail.

Wil je de teksten door ons laten schrijven?
Je kan er ook voor kiezen om de tekst door ons te laten schrijven, inclusief verwerking van bijbehorende afbeeldingen, volledig afgestemd op je eigen bedrijfsconcept en wensen. We hebben dan alleen een gedetailleerde omschrijving van je concept nodig, eventueel aangevuld met je diensten.

Oplevering:
Binnen 5 werkdagen (na ontvangst van alle informatie). Als wij ook de teksten schrijven, dan neemt de verwerktijd 10 werkdagen in beslag.

Content service (laat jouw teksten door ons schrijven)

Onze dienstverlening draait om het ontzorgen van onze klanten bij het creëren van een professionele website. Wij begrijpen als geen ander hoe tijdrovend het kan zijn om zelf alle teksten voor een website te schrijven, en daarom bieden wij de mogelijkheid om dit aan ons over te laten.

Zodra je een template hebt gekozen die bij jouw bedrijfsconcept en diensten past, zullen wij alle teksten voor jou schrijven en ook bijpassende afbeeldingen plaatsen voor alle onderdelen op de pagina. Ervaren tekstschrijvers zorgen ervoor dat alle teksten naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsconcept en de boodschap die je wilt overbrengen. Daarbij zorgen we meteen voor een goede vindbaarheid door zoekmachines. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website en wordt de kans groter dat zij daadwerkelijk klant bij je worden.

Zodra alle content is verwerkt, leveren wij een op maat gemaakte website die aan de basis volledig is gevuld met passende teksten en afbeeldingen. Uiteraard kun je erna de teksten zelf nog eenvoudig aanpassen. Zo kun je je website naar eigen wens finetunen, zonder dat je je druk hoeft te maken over de basisinhoud.

Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook voorzien is van teksten en afbeeldingen die jouw bedrijfsconcept en diensten op de juiste manier overbrengen. Je bespaard hiermee veel tijd en je bent verzekerd van een compleet ingerichte website die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

* Als je ervoor kiest geen gebruik van de content service te maken, dan kun je je eigen teksten aanleveren. Je blijft ook de mogelijkheid houden om uit een enorm bestand aan gratis premium rechtsvrije stockfoto’s afbeeldingen te kiezen om je website mee te vullen.