Heb je toch nog een vraag?

Misschien is je vraag hieronder al beantwoord

Algemene vragen:

Een all-in website template is een sjabloon die wij als basis gebruiken voor het ontwerpen van jouw website en daarmee alles bevat wat jij nodig hebt voor een goed functionerende website. Onze templates worden volledig aangepast aan jouw specifieke behoeften. Daarmee bieden we een kant-en-klare oplossing om snel en eenvoudig een ​​professionele website te laten bouwen. En onze all-in service gaat nog verder, want wij bieden ook snelle hosting en uitgebreide service om je website continue te laten onderhouden en te updaten.

Het voordeel van een all-in website is dat het de ontwikkelingstijd aanzienlijk verkort, omdat het niet nodig is om elk element afzonderlijk te ontwerpen en te ontwikkelen. Daarmee bespaar je flink op de kosten omdat het niet nodig is om een ​​website op maat te laten ontwerpen.

Er zijn vele all-in website templates beschikbaar die geschikt zijn voor het bouwen van diverse soorten websites, zoals bijvoorbeeld blogs, e-commerce sites, portfolio’s, bedrijfswebsites en meer. Deze worden volledig aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf of individu.

Pas nadat wij alle benodigde informatie (tekst en afbeeldingen) van je hebben ontvangen, wordt er gestart met het maken van jouw website. Om de deadline te halen, is het van belang dat de informatie wordt aangevuld met duidelijke instructies voor het plaatsen van de inhoud op de webpagina’s. Na ontvangst van alle informatie neemt het bouwen en personaliseren van je website vijf werkdagen in beslag.

Nadat je website klaar is zijn er in principe nog één revisieronde mogelijk. Maar we willen dat je tevreden bent, dus zijn we daar wel flexibel in. Houd er rekening mee dat de extra revisie wel invloed kan hebben op het online zetten van de website. Hoe sneller wij beschikken over je feedback, des te sneller wij in staat zijn om de wijzigingen door te voeren en je website definitief gereed te maken voor publicatie.

Ja dat is mogelijk. Als je alleen teksten wil aanpassen of aanvullen en bestaande afbeeldingen wil vervangen, dat kun je het beste zelf doen. Dat gaat namelijk veel sneller.

Alle andere wat complexere zaken kun je aan ons overlaten en voeren we in de regel al binnen 24 uur uit. Door de all-in service bieden we ondersteuning bij alle wijzigingen of aanvulling van je website. Daarin onderscheiden wij ons van vele andere aanbieders.

Natuurlijk, dat is geen enkel probleem. Je kunt op je eigen tempo de inhoud voor jouw website aanleveren. Er geldt geen tijdslimiet voor het aanleveren van de teksten en afbeeldingen. Het is echter wel van belang dat wij in het bezit zijn van alle benodigde informatie voordat we beginnen met het bouwen van je website.

Nee helaas. Dit komt doordat we dan niet alle vrijheid en mogelijkheden hebben om eventuele problemen snel op te kunnen lossen. Wanneer we afhankelijk zijn van een andere hostingpartij, kan dit namelijk de voortgang en werking belemmeren. Om 100% grip te hebben op de uitvoering, kan er uitsluitend gebruik gemaakt worden van onze eigen hostingservice. Daarnaast kunnen we dan ook on-time updates verzorgen, back-ups inplannen en eventuele problemen snel oplossen.

Wanneer je al beschikt over een domeinnaam, is het eenvoudig om deze te laten verhuizen naar onze hosting. Hiervoor hebben we een verhuistoken nodig, die via je huidige hostingaanbieder is op te vragen. Uiteraard blijf jij de eigenaar van de domeinnaam.

Nee helaas. Binnen onze diensten vallen niet het aanpassen van content aan reeds bestaande webshops of websites die niet door ons worden gehost.

Wij communiceren uitsluitend in het Nederlands via e-mail, telefoon of de chat op de website. Aanpassingen of aanvullingen aan je website kunnen uitsluitend per e-mail aangeleverd worden.

Wij bieden de mogelijkheid om de tekst en afbeeldingen van je bestaande website over te nemen en op te nemen in je nieuwe website via MooiWebsite. Wanneer je ons de link naar je website verstrekt, kunnen wij de tekst en afbeeldingen kopiëren en toepassen op je nieuwe MooiWebsite. Daarnaast kunnen we ook de kleuren overnemen voor een consistente uitstraling.

Indien er op je bestaande website functionaliteiten zijn gebruikt die niet standaard zijn opgenomen in onze service, zullen wij deze eerst bekijken. We zullen vervolgens onderzoeken of we deze functionaliteiten kunnen vervangen of dat er een alternatief voor beschikbaar is.

Ja zeker, wij bieden een all-in website service aan. Dit houdt in dat wij een klant-en-klare website voor je maken inclusief snelle en stabiele hosting en uitgebreide service voor een vaste prijs per maand.

Wij bieden een compleet pakket aan voor jouw website inclusief hosting en service. Je betaald bij ons geen opstartkosten. Wij bouwen je website gratis, jij betaald alleen maandelijkse zeer voordelige abonnementskosten als vanaf €19,50 per maand. Dit is inclusief hosting, technisch onderhoud en support. De abonnementskosten worden per jaar in rekening gebracht en dient voor aanvang van elk nieuw jaar voldaan te worden.

Als je besluit om het contract op te zeggen, dan dien je dit minimaal 1 maand voor het einde van de jaarverlenging per e-mail aan ons door te geven. Wij beëindigen dan je hostingovereenkomst op de laatste dag van het lopende jaar. We voorzien je dan van de verhuistoken van je domein.

Vragen na aankoop van een website:

Indien het slechts om een simpele aanvulling of wijziging van tekst gaat of het vervangen van een afbeelding, kun je dit zelf gemakkelijk op je eigen website doen door in te loggen op je account. Dit is wel de snelste methode.

Wanneer het nodig is om de opmaak te wijzigen of nieuwe elementen/onderdelen aan je website toe te voegen, dan zullen wij dit voor je doen. Dit is een vast onderdeel van onze all-in website service en kost je niets extra. Om een verzoek tot toevoeging of aanpassing in te dienen, kun je een gedetailleerde e-mail te sturen aan support@mooiwebsite.nl met de gewenste veranderingen. Wij streven ernaar om deze wijzigingen binnen 48 uur uit te voeren.

Nadat je bestelling is bevestigd, ontvang je binnen 24 uur een e-mail met een stappenplan en duidelijke instructies hoe je alle benodigde informatie kan aanleveren.

Nadat we je website hebben gebouwd en gepersonaliseerd, inclusief het inrichten van de teksten en afbeeldingen, kun je nog van 3 revisierondes gebruik maken. Je kunt je feedback over aanpassingen of aanvullingen per e-mail via support@mooiwebsite.nl aanleveren, waarna wij je feedback verwerken tot je volledig tevreden bent.

Indien je behoefte hebt aan uitbreiding van webpagina’s, dan is dat geen enkel probleem. Neem dan contact met ons op of stuur ons een e-mail via support@mooiwebsite.nl, en geef aan waar de nieuwe pagina over dient te gaan en welke informatie je wil laten opnemen. Wij zullen vervolgens een nieuwe pagina voor je aanmaken en deze inrichten in lijn met jouw huisstijl en vullen met de informatie die je ons aanlevert. Mocht je nog geen idee hebben over de indeling van de pagina, dan helpen wij je daar uiteraard graag mee. Wij zullen dan op eigen inzicht de nieuwe pagina opmaken en inrichten. Zodra de nieuwe pagina klaar is, kun je ons nog voorzien van je feedback. Nadat je tevreden bent wordt de nieuwe pagina pas ‘live’ gezet.

Neem dan contact met ons op per telefoon op nummer: 073 – 850 67 00 of per e-mail via support@mooiwebsite.nl. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 18:00 uur.

Laat ons weten wat het probleem is en wij zullen afhankelijk van de urgentie direct actie ondernemen.