Hoe het werkt

Overzichtelijk en helder uitgelegd

Een mooie website laten maken met een super strakke template

Wil jij een betaalbare website die modern is en er bovendien professioneel uitziet? Dan zullen onze website templates je zeker bevallen. Of het nu gaat om een zakelijke website of een creatieve portfolio, wij streven ernaar om altijd een professionele uitstraling en optimale gebruikerservaring te bieden. Wij geloven dat het succes van een website afhangt van de juiste combinatie van functionaliteit, design en content.

Wij passen elke website template aan om deze uniek te maken en naadloos aan te laten sluiten op jouw bedrijfskleuren en huisstijl. Bovendien schrijven wij professionele teksten, die zorgvuldig zijn afgestemd op jouw eigen concept, zodat je boodschap op overtuigende wijze kan worden overgebracht.

In 9 stappen online met jouw nieuwe website:

Hier begint het allemaal mee: kies eerst een website template die je als basis wil gebruiken om jouw eigen website mee te laten maken. Neem vervolgens contact met ons op en vertel ons over wat je allemaal in gedachte hebt voor je nieuwe website. Contact opnemen is eenvoudig: bel ons op 073 – 850 67 00, of vul het aanvraagformulier in en geef je wensen aan.

1. Kies eerst een template en neem contact op

2. Lever je content aan

Nadat je je wensen met ons hebt gedeeld, kan je via e-mail de content voor je website aanleveren, zoals bijvoorbeeld je logo, de menustructuur van je website, teksten en afbeeldingen.
Heb je nog niet alles gereed? Geen probleem, je kunt het schrijven van de teksten en het zoeken van afbeeldingen ook aan ons uitbesteden.

Nu kunnen wij aan de slag gaan! We gaan de content die je hebt aangeleverd goed doorspitten. Daarna beginnen we met het bouwen van je website. We gebruiken je gekozen template als basis en passen het vervolgens geheel aan. Dit doen we door je logo te plaatsen, teksten en afbeeldingen te verwerken en de themakleur en complete inrichting af te stemmen op jouw huisstijl en bedrijfsconcept.

Als we tussentijds nog vragen of ideeën hebben over de content of over het design, dan nemen we contact voor met je op.

3. We gaan je website vrijblijvend bouwen

4. Delen van de vrijblijvende opzet

Zodra we homepagina hebben vormgegeven, krijg je daarvan eerst een voorbeeld te zien. Dan kun zelf bepalen of het je aanspreekt. Dit voorstel is helemaal vrijblijvend! Vind je het niks en geloof je er ook niet in dat wij een mooie website voor je kunnen bouwen, geen probleem, je zit nergens aan vast.

Ben je wel enthousiast over de opzet, dan sturen we je een opdrachtbevestiging die je eenvoudig digitaal kunt ondertekenen. In de opdrachtbevestiging vind je alle informatie over het pakket dat je gaat afnemen en onze werkwijze. Geen kleine lettertjes maar alles eenvoudig en simpel uitgelegd. Nu pas vragen we om de betaling van de abonnementskosten voor het eerste jaar.

5. Opdrachtbevestiging en aanbetaling

6. Nu gaan we je website afmaken

We gaan je website helemaal afbouwen. Tijdens de bouw kun je de voortgang volgen. Je website zal binnen 5 werkdagen gereed zijn. In principe heb je daarna nog één wijzigingsronde waarin je al je wijzigingen kunt doorgeven. Daar zijn we natuurlijk flexibel mee, het belangrijkste is dat jij tevreden bent.

Zodra je website gereed is, registreren of verhuizen we je domeinnaam en koppelen we deze aan je website. Je ontvangt van ons dan ook de logingegevens voor de e-mail.

7. Domeinnaam en e-mail

8. We zetten je website live!

Gefeliciteerd, je website kan online! We melden je website nu ook aan bij Google.

Je website is nu wel klaar, maar wijzingen en aanpassingen zijn in de toekomst onvermijdelijk. Je kunt je website altijd aanpassen, dat kun je zelf doen of kun je door ons laten doen.

9. Aanpassen en wijzigen

En verder..

Nadat de website is opgeleverd, kun je zelf eenvoudig tekstuele wijzigingen aanbrengen en afbeeldingen vervangen. Voor het toevoegen of wijzigen van andere zaken, zoals de structuur, pagina-onderdelen, eventueel extra pagina’s aanmaken of nieuwe modules (plug-ins), kun je gebruikmaken van onze all-in service. Dit betekent dat wij deze aanpassingen voor je uitvoeren. Daar hoef je dus niet naar om te kijken. Zou houden we je website helemaal up-to-date en zal je website er altijd optimaal uitzien en werken.

Daarnaast staan wij graag voor je klaar met tips en advies over de vormgeving en inrichting van de website. Je kunt jouw aanpassingen of aanvullingen per e-mail aan ons doorgeven via support@mooiwebsite.nl en wij zorgen er dan voor dat deze binnen 48 uur zijn aangepast. Dit is het voordeel van onze all-in service!

Heb je toch nog een vraag? Bekijk dan onze veel gestelde vragen.

Je website verder uitbreiden? Dat kan.

We vragen daarvoor wel een kleine vergoeding.

Blog module

Indien je relevante informatie, trends of onderwerpen over je bedrijf wilt delen, is het opnemen van een blog module op je website een uitstekend idee. Een blog kan bijdragen aan meer bekendheid, mits je regelmatig nieuwe artikelen publiceert. Naarmate het aantal artikelen groeit, is het raadzaam om deze te categoriseren. Dit zorgt voor overzicht en structuur, waardoor bezoekers makkelijker door je blogs kunnen navigeren. Wij kunnen voor jou direct of op een later moment een blogstructuur met categorieën opzetten. Daarbij bieden wij diverse blog lay-out voorbeelden waaruit je een keuze kunt maken. Wij zullen de eerste twee blogs voor je inrichten en vullen met door jou aangeleverde tekst. Vervolgens kun je zelf eenvoudig nieuwe blogs aanmaken.

De prijs voor implementatie van de blogmodule in je website, inclusief het inrichten en vullen van de eerste twee blogs: Eenmalig €87,- en daarna €5,- per maand.