Hoe het werkt

Overzichtelijk en helder uitgelegd

Een mooie website laten maken met een super strakke template

Wil jij een betaalbare website die modern is en er bovendien professioneel uitziet? Dan zullen onze website templates je zeker bevallen. Of het nu gaat om een zakelijke website of een creatief portfolio, wij streven ernaar om altijd een professionele uitstraling en optimale gebruikerservaring te bieden. Wij geloven dat het succes van een website afhangt van de juiste combinatie van functionaliteit, design en content.

We zorgen dat jouw website een eigen unieke uitstraling heeft en zorgen ervoor dat het naadloos aansluit jouw bedrijfskleuren en huisstijl. Bovendien kunnen we de teksten schrijven die zorgvuldig worden afgestemd op jouw concept, zodat je boodschap op overtuigende wijze zal worden overgebracht.

In 5 simpele stappen jouw mooie en unieke website online:

Hier begint het allemaal mee: kies eerst een website template die je als basis wil gebruiken om jouw eigen website mee te laten maken. Neem vervolgens contact met ons op en vertel ons wat je allemaal in gedachte hebt voor je nieuwe website. Contact opnemen is eenvoudig: bel ons op 073 – 850 67 00, of vul het aanvraagformulier in en geef je wensen aan.

1. Kies eerst een template en neem contact op

2. Lever je content aan

Nadat je je wensen met ons hebt gedeeld, kan je via e-mail de content voor je website aanleveren, zoals bijvoorbeeld je logo, teksten en afbeeldingen, kleur(en) en lettertype.
Heb je nog niet alles gereed? Geen probleem, je kunt het schrijven van de teksten en het zoeken van afbeeldingen ook aan ons overlaten.

We sturen je de opdrachtbevestiging. In de opdrachtbevestiging vind je alle informatie over het pakket dat je gaat afnemen en onze werkwijze. Geen kleine lettertjes maar alles eerlijk, eenvoudig en simpel uitgelegd.

3. Opdrachtbevestiging

4. Ontwikkeling van je website

Nu kunnen wij aan de slag! We gaan de informatie die je hebt aangeleverd goed doorspitten. Daarna beginnen we met het bouwen van je website. We gebruiken je gekozen template als basis en passen het vervolgens geheel aan. Dit doen we door je logo te plaatsen, teksten en afbeeldingen te verwerken en de themakleur en complete inrichting af te stemmen op jouw huisstijl en bedrijfsconcept. Daarmee zorgen voor een eigen look & feel voor jouw website.

Je website zal binnen 5 werkdagen gereed zijn. In principe heb je daarna nog één wijzigingsronde waarin je al je wijzigingen kunt doorgeven. Daar zijn we natuurlijk flexibel mee, het belangrijkste is dat jij tevreden bent.

Zodra je website gereed is, registreren of verhuizen we je domeinnaam en koppelen we deze aan je website. Je ontvangt van ons dan ook de logingegevens voor de e-mail.

Gefeliciteerd, je website kan online! We melden je website nu ook aan bij Google. Je website is nu wel klaar, maar wijzingen en aanpassingen zijn in de toekomst onvermijdelijk. Je kunt je website altijd aanpassen, dat kun je zelf doen of kun je door ons laten uitvoeren.

5. Overzetten op je eigen domeinnaam en live!

En verder..

Nadat de website is opgeleverd, kun je zelf eenvoudig tekstuele wijzigingen aanbrengen en afbeeldingen vervangen. Voor het toevoegen of wijzigen van andere zaken, zoals de structuur, nieuwe pagina-onderdelen, aanmaken van eventuele extra pagina’s of nieuwe modules (plug-ins), kun je door ons laten doen. Daar hoef je dus niet naar om te kijken. Zou houden we je website helemaal up-to-date en zal je website er altijd optimaal uitzien en werken.

Daarnaast staan wij graag voor je klaar met tips en advies over verder vormgeving en inrichting van de website. Je kunt jouw aanpassingen of aanvullingen per e-mail aan ons doorgeven via info@mooiwebsite.nl en wij zorgen er dan voor dat deze binnen 48 uur zijn aangepast. Dit is het voordeel van onze all-in service!

Heb je toch nog een vraag? Bekijk dan onze veel gestelde vragen.

Je website verder uitbreiden? Dat kan.

We vragen daarvoor wel een kleine vergoeding.

Blog module

Indien je relevante informatie, trends of onderwerpen over je bedrijf wilt delen, is het opnemen van een blog module op je website een uitstekend idee. Een blog kan bijdragen aan meer bekendheid, mits je regelmatig nieuwe artikelen publiceert. Naarmate het aantal artikelen groeit, is het raadzaam om deze te categoriseren. Dit zorgt voor overzicht en structuur, waardoor bezoekers makkelijker door je blogs kunnen navigeren. Wij kunnen voor jou direct of op een later moment een blogstructuur met categorieën opzetten. Daarbij bieden wij diverse blog lay-out voorbeelden waaruit je een keuze kunt maken. Wij zullen de eerste twee blogs voor je inrichten en vullen met door jou aangeleverde tekst. Vervolgens kun je zelf eenvoudig nieuwe blogs aanmaken.

De prijs voor implementatie van de blogmodule in je website, inclusief het inrichten en vullen van de eerste twee blogs: Eenmalig €87,- en daarna €5,- per maand.