Hoe het werkt

Overzichtelijk en helder uitgelegd

Een mooie website laten maken met een super strakke template

Wil jij een betaalbare website die modern is en er bovendien professioneel uitziet? Dan zullen onze website templates je zeker bevallen.

Voor de opmaak van een mooiwebsite template maken we gebruik van vaste en stabiele elementen en modules. Door deze elementen voor elke website template anders te combineren, kunnen we voor iedereen en voor elke branche onbeperkt unieke en onderscheidende websites maken.

Een website volledig afgestemd op jouw huisstijl of bedrijf

Een website volledig afgestemd op jouw huisstijl of bedrijf

De aanpassingen die we verrichten om elke website template uniek te maken, laten we naadloos aansluiten op jouw bedrijfskleuren en huisstijl. Daarbij vullen we je website met professionele tekst dat is afgestemd op je eigen concept, om je boodschap op overtuigende wijze over te brengen.

Standaard beschikken alle MooiWebsite templates over alle functionaliteiten waar een website aan dient te voldoen. Maar er is ook ruimte voor persoonlijke voorkeuren door bijvoorbeeld specifieke maatwerk content secties en elementen aan je pagina’s toe te voegen.

5 (hele) goede redenen om voor een MooiWebsite te kiezen:

  • Je hebt al een professionele ingerichte website voor maar €300,-

  • Aanpassing van de themakleur en verwerking van je logo

  • Volledige inrichting met professionele tekst en afbeeldingen

  • Responsive design voor een optimale weergave op alle beeldschermapparaten

  • Je website wordt Google-vriendelijk opgebouwd

  • 100% jouw eigen eigendom!

1. Het start allemaal met een unieke website template

Voor verschillende branches en professies hebben we op maat gemaakte templates ontworpen. Elke template is voorzien van alle belangrijke pagina’s, functionaliteiten en relevante tekst, zodat jij meer klanten naar je website kan halen.

Keuze website template

Het begint allemaal met een website template die het beste aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur en concept. Daarvoor bepaal je eerst welke template het beste bij je past. Je kan kiezen uit twee soorten website vormen:

Multi Page website: Voor een multi page website worden maximaal 5 webpagina’s ingericht. Uitbreiding van pagina’s mogelijk.
One Page website: Voor een one page website wordt er 1 webpagina (landingspagina) ingericht.

Domeinnaam

Voor een website heb je een domeinnaam nodig. Heb je nog geen domeinnaam, dan kan je dat zelf bepalen waarna wij de domeinnaam voor je registreren. Check wel eerst even of de domeinnaam nog vrij is. Dat kun je hier checken: www.sidn.nl. Heb je al een domeinnaam, dan nemen we die over en registreren we op onze eigen server. Daarvoor kun je ons een verhuistoken doorgeven die bij je huidige hostingservice is op te vragen.

2. Gaan we starten?

Nadat je een website template hebt gekozen en de bestelling hebt afgerond, ontvang je eerst een bevestiging van de aankoop. Vervolgens wordt je bestelling verwerkt en ontvang je binnen 12 uur een keurige overeenkomst en een btw-factuur.

Wij bouwen een kant & klare website aan de hand van de gekozen template. Daarbij geniet je ook van ons MW All-In Hosting- en Service Pakket voor de periode van ten minste 1 jaar. Het MW All-In Hosting- en Service Pakket is daarna jaarlijks te verlengen.

3. Aanleveren van je eigen  tekst en afbeeldingen

We gaan starten! Je nieuwe website zal stap voor stap worden opgebouwd, ingericht en verder vormgegeven. Wij starten met het vrijmaken van een plekje op onze server, installeren vervolgens het WordPress CMS en beginnen met het installeren van je gekozen template. Ondertussen start jij met het het verzamelen van de content; het schrijven van de teksten, verzamelen van afbeeldingen en het bepalen van de themakleur. Zorg ervoor dat de teksten en afbeeldingen je bedrijf helder weergeven en dat ze passen bij de templatepagina’s en pagina-onderdelen. Heb je nog geen of onvoldoende foto’s, dan kunnen we je daarmee helpen.

Wil je je website door ons laten vullen met tekst en afbeeldingen, dan hebben we alleen een omschrijving van je concept en eventuele diensten nodig. De tekst wordt daarna volledig geschreven,  afgestemd op je concept en verdeeld over de pagina(‘s). Daarna kan je de tekst zelf nog eenvoudig aanvullen of wijzigen.

Wij zorgen ervoor dat alle pagina’s met de content geheel zoekvriendelijk (SEO) zijn opgebouwd.

4. Aan de slag!

Nadat we de teksten, afbeeldingen en overige informatie hebben ontvangen, gaan we je website vullen, inrichten en verder vormgeven. We vullen je website met alle content en optimaliseren meteen de pagina’s voor een goede vindbaarheid. De kleur wordt aangepast aan je huisstijl, het logo wordt verwerkt (indien aanwezig) en overige wensen toegepast. We zorgen ervoor dat alle pagina’s snel worden geladen en ze op alle beeldschermformaten mooi (responsive) worden weergegeven.

Je kan er ook voor kiezen om maatwerk content secties en/of extra elementen toe te laten voegen of te vervangen op bepaalde pagina’s.

5. Preview

Binnen 5 werkdagen is de eerste opzet van je nieuwe website gereed om met je te delen. Je website is dan nog niet ‘live’ gezet (zichtbaar voor bezoekers), maar jij krijgt dan wel de de eerste preview om een eerste indruk op te doen. Vervolgens kan je ons via e-mail voorzien van je feedback over zaken die je eventueel aangepast of vervangen zou willen hebben.

6. Je nieuwe website ‘live’

Het grote moment is daar! We hebben er hard voor gewerkt, alles is dubbel en driedubbel gecheckt en je website is helemaal klaar. We zetten je website ‘live’ en iedereen kan vanaf dat moment je website bewonderen. Je website wordt aangemeld bij Google, waardoor je webpagina’s in de zoekresultaten gevonden kunnen worden.

En verder..

Na oplevering blijft het mogelijk om zelf eenvoudige tekstuele wijzigingen aan te brengen en eventueel afbeeldingen te vervangen. Toevoegen of wijzigen van overige zaken, bijvoorbeeld maatwerk elementen, pagina-onderdelen, eventueel extra pagina(‘s) of nieuwe modules (plug-ins) enz. doen wij allemaal voor je. Dit is het voordeel van onze all-in service!

Bovendien denken we graag met je mee en kunnen je voorzien van tips en advies over de vormgeving en inrichting. Geef je aanpassingen of aanvullingen per e-mail door en het is binnen 48 uur aangepast.

Toch nog een vraag?

Misschien is je vraag al beantwoord

Het personaliseren van je gekozen website template neemt vijf werkdagen in beslag. Er wordt pas een start gemaakt met het inrichten zodra we alle benodigde informatie (tekst en afbeeldingen) van je hebben ontvangen. Om de deadline ook daadwerkelijk te kunnen halen, dient de informatie aangevuld te zijn met duidelijke instructies voor het plaatsen van de inhoud op de webpagina’s.

Nadat je website is gepersonaliseerd met je tekst en afbeeldingen, kan er nog van 3 revisierondes gebruik worden gemaakt. Houd er wel rekening mee dat extra revisies ook invloed hebben op het tijdstip waarop je website definitief gereed is en ‘live’ kan worden gezet. Hoe eerder wij beschikken over je feedback, des te sneller we in staat zijn de wijzigingen door te voeren.

Ja, dat is geen probleem. Je kan geheel in je eigen tempo de inhoud per pagina aanleveren. Er is geen tijdslimiet voor het verzamelen van teksten en afbeeldingen. We zullen echter pas beginnen met het inrichten van je website als alle informatie tot onze beschikking is.

Nee, helaas. Werken op een externe hosting biedt ons niet alle vrijheid en mogelijkheid om eventuele problemen (snel) op te kunnen lossen, omdat we  te allen tijde afhankelijk zullen zijn van een andere hostingpartij. Via onze eigen hostingservice hebben we 100% grip op de voortgang en werking. Bovendien kunnen we on-time updates verzorgen en back-ups inplannen. Indien je al over een domeinnaam beschikt, dan kun je die eenvoudig laten verhuizen naar onze hosting. Daarvoor hebben we een verhuistoken nodig die via je huidige hostingaanbieder is op te vragen.

Gaat het louter om een simpele aanvulling of wijziging van tekst, dan kan je dit eenvoudig zelf doen. Vervangen van afbeeldingen, verandering van opmaak of toepassen van nieuwe elementen/onderdelen aan bestaande pagina’s doen wij voor je. Dit is onderdeel van de all-in service. Stuur ons een gedetailleerde e-mail met hetgeen je wil toevoegen/aanpassen en binnen 48 uur zal het uitgevoerd zijn.
Nee helaas. Onze diensten bieden geen aanpassingen aan eigen bestaande webshops of websites op een externe server.

Nadat je bestelling is bevestigd, ontvang je binnen 12 uur een e-mail met het stappenplan en duidelijke instructies hoe je alle benodigde informatie kan aanleveren.

Nadat we gereed zijn met het personaliseren van je website (inrichten van de teksten, afbeeldingen en aanpassen van de kleur en lettertype, kan je nog gebruik maken van 3 revisierondes. Lever je feedback per e-mail aan en wij finetunen je website tot je volledig tevreden bent.

Wij communiceren uitsluitend in het Nederlands via e-mail, telefoon of de chat op de website. Aanpassingen of aanvullingen aan je website kunnen uitsluitend per e-mail aangeleverd worden.

Wij kunnen de tekst van een bestaande website overnemen en vervolgens verwerken in de door jou gekozen mooiwebsite template. Zodra wij beschikken over de betreffende link naar je website, dan kunnen we de tekst en afbeeldingen kopiëren en toepassen op je nieuwe mooiwebsite. Ook kunnen we de kleuren overnemen.

Als op je bestaande website functionaliteiten zijn gebruikt die niet standaard zijn opgenomen binnen onze service, dan zal eerst bekeken worden of we deze kunnen vervangen of dat er een alternatief voor is.

Je website verder uitbreiden? Dat kan.

We vragen daarvoor wel een kleine vergoeding.

Extra pagina(‘s)

Is er uitbreiding van webpagina’s nodig? Dat is geen probleem. Neem even contact met ons op en geef aan waar de pagina over gaat en welke informatie je erin op wil laten nemen. We maken een nieuwe pagina aan en richten het in zoals jij het hebben wil, in lijn met je huisstijl. Heb je nog geen idee hoe de pagina ingedeeld moet worden, we helpen je daar graag mee en kunnen op eigen inzicht een voorbeeld maken, die uiteraard nog aangepast kan worden. Geen probleem..

Prijs vanaf: €76,- per pagina (afhankelijk van de inhoud).

Blog module

Wil je een blog module in je website opnemen, bijvoorbeeld om relevante informatie te kunnen delen, trends of onderwerpen over je bedrijf. Een blog kan ook zorgen voor meer bekendheid, maar dan is het wel zinvol om regelmatig artikelen te publiceren. Zodra je meer artikelen gaat publiceren is het handig om dit te gaan categoriseren. Daarmee houd je overzicht en breng je structuur aan om bezoekers makkelijker door je blogs te laten navigeren. We kunnen direct of te zijner tijd een blogstructuur met categorieën voor je opzetten. We hebben meerdere blog lay-out voorbeelden waar je een keuze uit kan maken. We zullen de eerste twee blogs (artikelen) voor je inrichten en vullen met je eigen tekst. Daarna kun je zelf blogs aanmaken. 

De prijs voor implementatie van de blogmodule in je website, inclusief het inrichten en vullen van de eerste twee blogs: Eenmalig €87,- en daarna €5,- per maand.