Hoe het werkt

Overzichtelijk en helder uitgelegd

Een mooie website laten maken met een super strakke template

Wil jij een betaalbare website die modern is en er bovendien professioneel uitziet? Dan zullen onze website templates je zeker bevallen. Of het nu gaat om een zakelijke website of een creatief portfolio, wij streven ernaar om altijd een professionele uitstraling en optimale gebruikerservaring te bieden. Wij geloven dat het succes van een website afhangt van de juiste combinatie van functionaliteit, design en content.

We zorgen dat jouw website een eigen unieke uitstraling heeft en zorgen ervoor dat het naadloos aansluit jouw bedrijfskleuren en huisstijl. Bovendien kunnen we de teksten schrijven die zorgvuldig worden afgestemd op jouw concept, zodat je boodschap op overtuigende wijze zal worden overgebracht.

In 4 simpele stappen jouw mooie en unieke website online:

Hier begint het allemaal mee: kies eerst een website template die je als basis wil gebruiken om jouw eigen website mee te laten maken. Rond je bestelling af, waarna je direct een bevestiging van betaling ontvangt. Binnen 24 uur ontvang je de factuur en de hostingovereenkomst.

1. Kies eerst een template en neem contact op

2. Lever je tekst en afbeeldingen aan

Je ontvangt van ons per e-mail het stappenplan om je eigen teksten en afbeeldingen aan te leveren. Zorg ervoor dat de tekst je bedrijf goed weergeeft waar je voor staat en je te bieden hebt. Lever je logo aan (als je die hebt), de gewenste kleur(en) en lettertype. Heb je nog niet alles gereed? Geen probleem, je kunt het schrijven van de teksten en het zoeken van afbeeldingen ook aan ons overlaten. Neem dan eerst even contact met ons op.

Nu kunnen wij aan de slag! We gaan de informatie die je hebt aangeleverd goed doorspitten. Daarna beginnen we met het bouwen van je website. We gebruiken je gekozen template als basis en passen het vervolgens geheel aan. Dit doen we door je logo te plaatsen, teksten en afbeeldingen te verwerken en de themakleur en complete inrichting af te stemmen op jouw huisstijl en bedrijfsconcept. Daarmee zorgen voor een eigen look & feel voor jouw website.

Je website zal binnen 5 werkdagen gereed zijn. Daarna heb je in principe nog drie wijzigingsrondes waarin je al je wijzigingen kunt doorgeven. Daar zijn we natuurlijk flexibel mee, het belangrijkste is dat jij tevreden bent.

3. Ontwikkeling van je website

4. Je website ‘live’!

Gefeliciteerd, je website kan online! Alles is inmiddels dubbel gecheckt en nagelopen, waardoor we met vertrouwen je website ‘live’ kunnen zetten voor het grote publiek.

We melden je website nu ook aan bij Google. Je website is nu wel klaar, maar wijzingen en aanpassingen zijn in de toekomst onvermijdelijk. Je kunt je website altijd aanpassen, dat kun je zelf doen of kun je door ons laten uitvoeren. Dat is het gemak van een website van MooiWebsite ;)

Zodra je website definitief gereed is, ontvangt van ons ook de logingegevens voor je website en e-mail.

En verder..

Nadat de website is opgeleverd, kun je zelf eenvoudig tekstuele wijzigingen aanbrengen en afbeeldingen vervangen. Voor het toevoegen of wijzigen van andere zaken, zoals de structuur, nieuwe pagina-onderdelen, aanmaken van eventuele extra pagina’s of nieuwe modules (plug-ins), kun je door ons laten doen. Daar hoef je dus niet naar om te kijken. Zou houden we je website helemaal up-to-date en zal je website er altijd optimaal uitzien en werken.

Daarnaast staan wij graag voor je klaar met tips en advies over verder vormgeving en inrichting van de website. Je kunt jouw aanpassingen of aanvullingen per e-mail aan ons doorgeven via info@mooiwebsite.nl en wij zorgen er dan voor dat deze binnen 48 uur zijn aangepast. Dit is het voordeel van onze all-in service!

Heb je toch nog een vraag? Bekijk dan onze veel gestelde vragen.

Ben je enthousiast geworden?