Template Flowwise (OP)

We maken een complete website (kant & klaar), gevuld met tekst, afbeeldingen, logo en aanpassing van de kleur. Inclusief het All-In Hosting- en Service Pakket.

Eenmalig maar: €150,-
+ All-in hosting en service: €19,95 per maand (per jaar vooruitbetaald).

Heb je nog geen domeinnaam (bedrijfsnaam)? Wij bieden ook domeinnamen die de potentie hebben een sterk merk te worden. Combineer een van onze domeinnamen met deze website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. Een domeinnaam via MooiWebsite is altijd inclusief 3 logo’s!

Alle domeinnamen bekijken

Flowwise coach website template

Een all-in website template voor coaches die op zoek zijn naar een professionele online uitstraling

Ben jij een coach en op zoek naar een website die jouw online aanwezigheid op de kaart zet? Dan is onze Flowwise coach website template voor coaches precies wat je zoekt! Als coach wil je natuurlijk dat mensen jou en jouw diensten online kunnen vinden. Een professionele website kan hierbij helpen, maar het maken van een goede website kan best lastig zijn. Gelukkig hebben wij hier de oplossing voor! Met ons all-in website template voor coaches hoef je niet langer te worstelen met het bouwen van een website. Ons template is speciaal ontworpen om jou als coach te helpen bij het online promoten van jouw diensten.

Daarnaast is de website template zo ontworpen dat het een professionele uitstraling geeft aan jouw merk. Het is belangrijk dat jouw website er goed uitziet en aansluit bij de huisstijl van jouw merk, zodat potentiële klanten een goede indruk krijgen van jouw diensten. Deze template wordt dan ook volledig aangepast op de huisstijl van jouw merk, zodat het naadloos aansluit bij jouw persoonlijke branding.

Deze website template kan voor vele vormen van coaching worden gebruikt zoals:

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Loopbaancoaching
 • Lifestyle coaching
 • Gezondheidscoaching
 • Relatiecoaching
 • Financiële coaching
 • Ondernemerschap coaching
 • Leiderschap coaching
 • Team coaching
 • Stressmanagementcoaching
 • Time-managementcoaching
 • Communicatie coaching
 • Conflict coaching
 • Emotionele intelligentie coaching
 • Veerkracht coaching
 • Assertiviteit coaching
 • Doelgerichtheid en motivatie coaching
 • Mindfulness coaching
 • Spiritualiteit coaching
 • Gezinscoaching

Flowwise is een one-page website

Een one-page website houd in dat de website volledig is gebouwd op één enkele pagina. Dit betekent dat alle inhoud, zoals tekst, afbeeldingen en video’s, op één pagina wordt geplaatst en dat de gebruiker naar beneden kan scrollen om alle informatie te bekijken. Een van de grootste voordelen van een on-page website is dat het een eenvoudige en duidelijke gebruikerservaring biedt. Alle informatie die de gebruiker nodig heeft, is op één pagina te vinden en er is geen noodzaak om te klikken op links of menu’s om andere pagina’s te bekijken. Dit kan vooral handig zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar specifieke informatie en snel antwoorden willen vinden.

Een ander voordeel van een on-page website is dat het de laadtijd van de website kan verbeteren. Omdat alle inhoud op één pagina staat, hoeft de gebruiker niet te wachten op het laden van meerdere pagina’s. Dit kan de gebruikerservaring verbeteren en het bouncepercentage verminderen, wat het aantal bezoekers dat de website verlaat voordat ze de inhoud bekijken, vermindert.

Responsief en SEO-geoptimaliseerd

De all-in website template voor coaches is niet alleen responsief, maar het is ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Allereerst betekent responsief dat jouw website er goed uitziet en gemakkelijk te navigeren is op alle apparaten, zoals smartphones, tablets, laptops en desktops. Dit is erg belangrijk omdat steeds meer mensen tegenwoordig hun mobiele apparaten gebruiken om online te zoeken en te browsen.

Maar de template biedt meer dan alleen responsiviteit. Het is namelijk ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), wat betekent dat het ontworpen is om hoger te scoren in zoekresultaten. Dit gebeurt door gebruik te maken van verschillende SEO-technieken, zoals het optimaliseren van de paginatitels, beschrijvingen en inhoud, het gebruik van relevante zoekwoorden en het verbeteren van de laadsnelheid van de website. Wanneer jouw website hoog scoort in zoekresultaten, betekent dit dat meer mensen je website zullen vinden en bezoeken. Dit kan leiden tot meer verkeer, meer potentiële klanten en uiteindelijk meer omzet.

Flexibel online contactformulier en meer

Een belangrijk kenmerk van   website template Flowwise  is het flexibele online contactformulier. Hiermee kunnen potentiële klanten eenvoudig contact met je opnemen, wat de kans op conversie aanzienlijk vergroot. Bovendien bieden wij een all-in service, waarbij we je helpen bij het volledig inrichten van je website met tekst en afbeeldingen. Naast hostingservice zorgen we voor updates en back-ups, zodat je altijd verzekerd bent van een veilige en up-to-date website. En het beste van alles is dat ons template volledig wordt aangepast op jouw huisstijl, zodat het naadloos aansluit op jouw merkidentiteit.

Aanvullende informatie

Jouw nieuwe website kan worden gebouwd op basis van deze website template. Dit betekent dat wij deze template als basis gebruiken en volledig aanpassen aan jouw huisstijl, zoals jouw kleuren en logo. Vervolgens vullen we de website met relevante teksten en afbeeldingen. Op deze manier krijgt jouw website een unieke uitstraling en onderscheidende vormgeving die past bij jouw bedrijf.

We vinden het belangrijk dat jouw website er precies zo uitziet als jij dat voor ogen hebt. Zo zorgen wij ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel is ingedeeld.

Dit alles is inclusief:

 • Wij registreren gratis jouw domeinnaam (al in het bezit van een domeinnaam? Dan kunnen we deze verhuizen naar onze server)

 • Volledig inrichten van één complete pagina met tekst en beeldmateriaal

 • Teksten kunnen door ons worden geschreven of je levert je eigen tekst aan

 • Uniek design en 100% aangepast op jouw huisstijl zoals kleur, logo en verdere vormgeving

 • Geavanceerd contactformulier (met Google reCAPTCHA v3 anti spam)
 • Geoptimaliseerd voor Google en instellen van Google maps

 • Responsive design voor een optimale weergave op alle beeldschermapparaten

 • Inclusief 15 gratis stockfoto’s

 • Inclusief technisch beheer en support

 • Inclusief gratis aanpassingen aan je website

Inclusief het MW All-In Hosting- en Service Pakket

 • Power Hosting; voor een razendsnelle en stabiele website (1 GB)

 • All-In Service; onderhoud en aanpassing aan bestaande content

 • Beveiligingsupdates en anti-hack bewaking

 • Wekelijkse back-ups en periodieke updates

 • SSL-certificaat voor een veiligere verbinding en extra SEO-waarde (slotje in adresbalk)

 • Inclusief e-mail hosting bij MooiWebsite

 • Inclusief domeinnaam hosting bij MooiWebsite

Wat je zelf dient aan te leveren:
Eigen tekst en beeldmateriaal (afbeeldingen/foto’s) en wensen via e-mail.

Wil je de teksten door ons laten schrijven?
Je kan er ook voor kiezen om de tekst door ons te laten schrijven, inclusief verwerking van bijbehorende afbeeldingen, volledig afgestemd op je eigen bedrijfsconcept en wensen. We hebben dan alleen een gedetailleerde omschrijving van je concept nodig, eventueel aangevuld met je diensten.

Oplevering:
Binnen 5 werkdagen (na ontvangst van alle informatie). Als wij ook de teksten schrijven, dan neemt de verwerktijd 10 werkdagen in beslag.

Content service (laat jouw teksten door ons schrijven)

Onze dienstverlening draait om het ontzorgen van onze klanten bij het creëren van een professionele website. Wij begrijpen als geen ander hoe tijdrovend het kan zijn om zelf alle teksten voor een website te schrijven, en daarom bieden wij de mogelijkheid om dit aan ons over te laten.

Zodra je een template hebt gekozen die bij jouw bedrijfsconcept en diensten past, zullen wij alle teksten voor jou schrijven en ook bijpassende afbeeldingen plaatsen voor alle onderdelen op de pagina. Ervaren tekstschrijvers zorgen ervoor dat alle teksten naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsconcept en de boodschap die je wilt overbrengen. Daarbij zorgen we meteen voor een goede vindbaarheid door zoekmachines. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website en wordt de kans groter dat zij daadwerkelijk klant bij je worden.

Zodra alle content is verwerkt, leveren wij een op maat gemaakte website die aan de basis volledig is gevuld met passende teksten en afbeeldingen. Uiteraard kun je erna de teksten zelf nog eenvoudig aanpassen. Zo kun je je website naar eigen wens finetunen, zonder dat je je druk hoeft te maken over de basisinhoud.

Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook voorzien is van teksten en afbeeldingen die jouw bedrijfsconcept en diensten op de juiste manier overbrengen. Je bespaard hiermee veel tijd en je bent verzekerd van een compleet ingerichte website die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

* Als je ervoor kiest geen gebruik van de content service te maken, dan kun je je eigen teksten aanleveren. Je blijft ook de mogelijkheid houden om uit een enorm bestand aan gratis premium rechtsvrije stockfoto’s afbeeldingen te kiezen om je website mee te vullen.