Template Consultify

We maken een complete website (kant & klaar), gevuld met eigen tekst, afbeeldingen, logo en aanpassing van de kleur. Inclusief het All-In Hosting.

Eenmalig bouwen van een complete website: €400,-
All-in hosting voor een héél jaar: €359,40 (29,95 per maand)

Er zal een logo worden ontworpen op basis van je huisstijl tezamen met je persoonlijke voorkeuren. Inclusief tot 3x herontwerpen.

Consultify consultancy website template, een professionele website binnen handbereik

Met de Consultify consultancy website template geef je jouw website een krachtige en dynamische uitstraling. Deze template biedt talloze mooie elementen waarmee we jouw website volledig op maat kunnen maken. Zo maken we jouw website helemaal uniek en passend bij jouw bedrijf en doelgroep. Bovendien biedt deze template de mogelijkheid om jouw website te koppelen aan populaire sociale media kanalen, zoals Facebook en Twitter. Zo blijf je gemakkelijk in contact met je volgers en vergroot je jouw online bereik.

Of je nu een startende ondernemer bent of een ervaren consultant, met de Consultify consultancy website template ben je verzekerd van een onderscheidende en professionele uitstraling. Wij helpen je graag bij het aanpassen en personaliseren van deze krachtige lay-out en elementen, zodat jouw website echt tot leven komt en jouw online succes vergroot wordt.

Krachtige lay-out en aanpasbare elementen

Bij ons vind je online marketing website templates met een uitgebreide selectie opvallende en professionele ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Elk ontwerp is met zorg samengesteld om ervoor te zorgen dat jouw website er fantastisch uitziet en aanvoelt. Van strakke lijnen tot levendige kleuren, onze templates hebben alles in huis om jouw bezoekers te imponeren en hen aan te sporen tot conversie. We hebben ons assortiment met zorg samengesteld, zodat jij zonder veel moeite een website kunt maken die past bij jouw wensen en doelen. Kies een template en wij transformeren het naar een volledig gepersonaliseerde website die helemaal aansluit op jouw concept en huisstijl. Zo maken wij in een handomdraai een professionele website voor jou!

Deze website template is voor vele branches, bedrijven, ondernemingen en zzp’ers te gebruiken zoals:

 • Management consultancy
 • IT consultancy
 • Financieel consultancy
 • Marketing consultancy
 • HR consultancy
 • Strategie consultancy
 • Organisatieadviseur
 • Duurzaamheidsconsultancy
 • Supply chain consultancy
 • Juridisch consultancy
 • Communicatieadvies
 • Verandermanagement
 • Risk management
 • Data-analist
 • Opleidingsadviseurs
 • Sales consultancy
 • Healthcare consultancy

Responsief ontwerp en snelle laadtijd

Met de Consultancy Website Template ben je verzekerd van een professionele uitstraling op alle apparaten. Deze template is namelijk volledig responsief, wat betekent dat jouw website er even mooi uitziet op smartphones en tablets als op desktops. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring voor al jouw bezoekers, ongeacht het apparaat dat zij gebruiken. Daarnaast zorgt de snelle laadtijd ervoor dat jouw website snel en gemakkelijk te gebruiken is. Hierdoor verlaag je de bounce rate en verhoog je de conversieratio.

SEO-vriendelijk en eenvoudig te onderhouden

Onze website template is speciaal ontworpen om SEO-vriendelijk te zijn. Dit betekent dat de code van de template goed gestructureerd is en de metadata uitstekend is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het resultaat? Jouw website zal gemakkelijker te vinden en te indexeren zijn. Bovendien is onze template ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Zo kun je met de gebruiksvriendelijke interface gemakkelijk zelf teksten aanpassen en aanvullen. Zo blijft jouw website altijd up-to-date en relevant.

En het beste van alles? Wij zorgen ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van de template. Dat doen wij namelijk voor je! Zo kun jij je richten op het bedenken van geweldige content en het laten groeien van jouw online aanwezigheid.

Soortgelijke templates:

BrightBridge consulting

BrightBridge

Finanza accountancy

Finanza

FiscAce boekhouder

FiscAce

Excelo

Aanvullende informatie

Jouw nieuwe website wordt gebouwd op basis van deze website template. Dit betekent dat wij de template volledig aanpassen aan jouw huisstijl, zoals jouw kleuren en logo. Vervolgens vullen we de website met relevante teksten en afbeeldingen. Indien nodig passen we ook de opmaak en indeling van de pagina’s aan en voegen we maatwerk secties toe. Op deze manier krijgt jouw website een unieke uitstraling en onderscheidende vormgeving die past bij jouw bedrijf.

We vinden het belangrijk dat jouw website er precies zo uitziet als jij dat voor ogen hebt. Zo zorgen we ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel.

Dit alles is inclusief:

 • Wij registreren gratis jouw domeinnaam (al in het bezit van een domeinnaam? Dan kunnen we deze verhuizen naar onze server)

 • Inrichting van vijf pagina’s met jouw eigen content (uitbreiding mogelijk)

 • Verwerken van je eigen tekst. Indien gewenst kan de tekst ook door ons worden geschreven

 • Verwerken van afbeeldingen. Gebruik van 15 stockfoto’s is inbegrepen

 • Configuratie met jouw logo en huiskleuren

 • Ingebouwd contactformulier (met reCAPTCHA v3 om je te beschermen tegen spam)

 • Geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid in zoekmachines

 • Instellen van Google Maps op jouw adres

 • Responsive design voor een optimale weergave op verschillende apparaten

 • Inclusief technisch beheer en support bij aanpassingen van de lay-out

 • Inclusief front-end beheerpaneel, waar je zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen kunt aanpassen

Inclusief het MW All-In Hosting- en Service Pakket

 • Power Hosting; voor een razendsnelle en stabiele website (5 GB)

 • All-In Service; technisch beheer en support bij aanpassingen van de lay-out

 • Beveiligingsupdates en anti-hack bewaking

 • Wekelijkse back-ups en periodieke updates

 • SSL-certificaat voor een veiligere verbinding en extra SEO-waarde (slotje in adresbalk)

 • Inclusief domeinnaam en e-mail hosting

Wat je zelf dient aan te leveren:
We vragen je om je logo, teksten en hoogwaardige afbeeldingen te leveren, samen met duidelijke instructies voor de plaatsing van de inhoud en kleurwijzigingen. Om je website op tijd af te kunnen ronden, dient alle gevraagde informatie aangeleverd te zijn voordat we kunnen starten.

Wil je de teksten door ons laten schrijven?
Je kan er ook voor kiezen om de tekst door ons te laten schrijven, inclusief verwerking van bijbehorende afbeeldingen, afgestemd op je eigen bedrijfsconcept en wensen. We hebben dan alleen een gedetailleerde omschrijving van je concept nodig, eventueel aangevuld met je diensten.

Nog geen domeinnaam?
Heb je nog geen domeinnaam (bedrijfsnaam)? Wij bieden ook domeinnamen die de potentie hebben een sterk merk te worden. Combineer een van onze domeinnamen met deze website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. Een domeinnaam via MooiWebsite is altijd inclusief 3 logo’s!
Alle domeinnamen bekijken

Oplevering:
Binnen 5 werkdagen (na ontvangst van alle informatie). Als wij ook de teksten schrijven, dan neemt de verwerktijd 10 werkdagen in beslag.

Content service (laat jouw teksten door ons schrijven)

Onze dienstverlening draait om het ontzorgen van onze klanten bij het creëren van een professionele website. Wij begrijpen als geen ander hoe tijdrovend het kan zijn om zelf alle teksten voor een website te schrijven, daarom bieden wij de mogelijkheid om dit aan ons over te laten.

Zodra je een website template hebt gekozen, zullen wij alle teksten voor jou schrijven voor alle benodigde onderdelen op de pagina’s. Wij zorgen ervoor dat alle teksten naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsconcept en de boodschap die je wilt overbrengen. Daarbij zorgen we meteen voor een goede vindbaarheid door zoekmachines. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website en wordt de kans groter dat zij daadwerkelijk klant bij je worden.

Zodra alle content is verwerkt, leveren wij een op maat gemaakte website die aan de basis volledig is gevuld met passende teksten en afbeeldingen. Uiteraard kun je erna de teksten zelf nog eenvoudig aanpassen.

Kortom, via deze extra service zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook voorzien is van passende teksten en afbeeldingen die jouw bedrijfsconcept en diensten op de juiste manier overbrengen. Je bespaard hiermee veel tijd en je bent verzekerd van een compleet ingerichte website die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

Laatste toegevoegde templates