Template Virtueel Assistent (OP)

We maken een one-page complete website (kant & klaar), gevuld met eigen tekst, afbeeldingen, logo en aanpassing van de kleur. Inclusief het All-In Hosting.

Eenmalig bouwen van een complete website: €250,-
All-in hosting voor een héél jaar: €234 (19,95 per maand)

Er zal een logo worden ontworpen op basis van je huisstijl tezamen met je persoonlijke voorkeuren. Inclusief tot 3x herontwerpen.

V-Assist virtueel assistent website template

Laat je freelance carrière groeien met een moderne en functionele website!

Met deze all-in V-Assist virtueel assistent website template heb je een moderne en functionele website die volledig ingericht wordt met (eigen) teksten. De website wordt volledig aangepast op jouw huisstijl en zal zorgen voor een professionele uitstraling. Met een single-page website ben je in staat om snel en duidelijk je diensten en tarieven te presenteren aan potentiële klanten. Het moderne design en de functionele opzet van de website zorgen ervoor dat bezoekers snel en makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Deze website template kan voor vele vormen van assisterende of ondersteunende functies worden gebruikt zoals:

 • E-mailbeheer assistentie
 • Agendabeheer assistentie
 • Klantenservice ondersteuning
 • Social media management
 • Content creatie bureau
 • Research management
 • Project management
 • Administratieve ondersteuning
 • E-commerce support
 • Vertaler
 • Planning en organisatie management
 • Technische ondersteuning
 • Reisplanning
 • Virtuele evenementenplanning

Flexibel online contactformulier

Een belangrijk onderdeel van de website template is het flexibele contactformulier. Met deze all-in website template heb je de mogelijkheid om een flexibel online contactformulier in te richten. Zo kun je bijvoorbeeld de benodigde informatie vragen die nodig is voor een goede opvolging. Hierdoor maak je het voor potentiële klanten makkelijk om contact met je op te nemen. Het contactformulier wordt geheel naar wens aangepast en zal ervoor zorgen dat je snel en efficiënt kunt werken.

Een responsieve website en SEO wordt geoptimaliseerd

Het is belangrijk om te benadrukken dat onze virtueel assistent website template V-Assist niet alleen een professionele uitstraling biedt, maar ook responsive en SEO-vriendelijk is voorbereid. Dit betekent dat de website er niet alleen fantastisch uitziet op een desktop of laptop, maar ook perfect wordt weergegeven op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Dit is belangrijk omdat steeds meer mensen hun mobiele apparaten gebruiken om online te zoeken, en je wilt ervoor zorgen dat je website toegankelijk is voor al je potentiële klanten.

Daarnaast is onze website template geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Dit betekent dat je website hoger in de zoekresultaten terechtkomt wanneer mensen op zoek zijn naar jouw diensten. Dit helpt je om meer verkeer naar je website te krijgen en zo meer klanten aan te trekken.

All-in hosting service, updates en back-ups

Met deze all-in website template voor onder andere een freelance virtueel assistent heb je ook de beschikking over een all-in hosting service. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over technische zaken en ben je verzekerd van een betrouwbare hosting voor je website. Daarnaast worden updates en back-ups automatisch geregeld, zodat je altijd beschikt over de nieuwste versie van de website en dataverlies voorkomt.

Aanvullende informatie

Jouw nieuwe website kan worden gebouwd op basis van deze website template. Dit betekent dat wij deze template als basis gebruiken en volledig aanpassen aan jouw huisstijl, zoals jouw kleuren en logo. Vervolgens vullen we de website met relevante teksten en afbeeldingen. Op deze manier krijgt jouw website een unieke uitstraling en onderscheidende vormgeving die past bij jouw bedrijf.

We vinden het belangrijk dat jouw website er precies zo uitziet als jij dat voor ogen hebt. Zo zorgen wij ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel is ingedeeld.

Dit alles is inclusief:

 • Wij registreren gratis jouw domeinnaam (al in het bezit van een domeinnaam? Dan kunnen we deze verhuizen naar onze server)

 • Verwerken van je eigen tekst. Indien gewenst kan de tekst ook door ons worden geschreven

 • Verwerken van afbeeldingen. Gebruik van 15 stockfoto’s is inbegrepen

 • Configuratie met jouw logo en huiskleuren

 • Ingebouwd contactformulier (met reCAPTCHA v3 om je te beschermen tegen spam)

 • Geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid in zoekmachines

 • Instellen van Google Maps op jouw adres

 • Responsive design voor een optimale weergave op verschillende apparaten

 • Inclusief technisch beheer en support bij aanpassingen van de lay-out

 • Inclusief front-end beheerpaneel, waar je zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen kunt aanpassen

Inclusief het MW All-In Hosting- en Service Pakket

 • Power Hosting; voor een razendsnelle en stabiele website (1 GB)

 • All-In Service; technisch beheer en support bij aanpassingen van de lay-out

 • Beveiligingsupdates en anti-hack bewaking

 • Wekelijkse back-ups en periodieke updates

 • SSL-certificaat voor een veiligere verbinding en extra SEO-waarde (slotje in adresbalk)

 • Inclusief domeinnaam en e-mail hosting

Wat je zelf dient aan te leveren:
We vragen je om je logo, teksten en hoogwaardige afbeeldingen te leveren, samen met duidelijke instructies voor de plaatsing van de inhoud en kleurwijzigingen. Om je website op tijd af te kunnen ronden, dient alle gevraagde informatie aangeleverd te zijn voordat we kunnen starten.

Wil je de teksten door ons laten schrijven?
Je kan er ook voor kiezen om de tekst door ons te laten schrijven, inclusief verwerking van bijbehorende afbeeldingen, afgestemd op je eigen bedrijfsconcept en wensen. We hebben dan alleen een gedetailleerde omschrijving van je concept nodig, eventueel aangevuld met je diensten.

Nog geen domeinnaam?
Heb je nog geen domeinnaam (bedrijfsnaam)? Wij bieden ook domeinnamen die de potentie hebben een sterk merk te worden. Combineer een van onze domeinnamen met deze website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. Een domeinnaam via MooiWebsite is altijd inclusief 3 logo’s!
Alle domeinnamen bekijken

Oplevering:
Binnen 5 werkdagen (na ontvangst van alle informatie). Als wij ook de teksten schrijven, dan neemt de verwerktijd 10 werkdagen in beslag.

Content service (laat jouw teksten door ons schrijven)

Onze dienstverlening draait om het ontzorgen van onze klanten bij het creëren van een professionele website. Wij begrijpen als geen ander hoe tijdrovend het kan zijn om zelf alle teksten voor een website te schrijven, daarom bieden wij de mogelijkheid om dit aan ons over te laten.

Zodra je een website template hebt gekozen, zullen wij alle teksten voor jou schrijven voor alle benodigde onderdelen op de pagina’s. Wij zorgen ervoor dat alle teksten naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsconcept en de boodschap die je wilt overbrengen. Daarbij zorgen we meteen voor een goede vindbaarheid door zoekmachines. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website en wordt de kans groter dat zij daadwerkelijk klant bij je worden.

Zodra alle content is verwerkt, leveren wij een op maat gemaakte website die aan de basis volledig is gevuld met passende teksten en afbeeldingen. Uiteraard kun je erna de teksten zelf nog eenvoudig aanpassen.

Kortom, via deze extra service zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook voorzien is van passende teksten en afbeeldingen die jouw bedrijfsconcept en diensten op de juiste manier overbrengen. Je bespaard hiermee veel tijd en je bent verzekerd van een compleet ingerichte website die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

Laatste toegevoegde templates