Domeinnaam Zinnip.nl

is nu te koop!

Wordt dit jouw domeinnaam?

De bedrijfsnaam Zinnip is inclusief:

  • zinnip.nl
  • zinnip.com
  • 3 voorbeeldlogo’s

Heb je nog geen website? Wij maken ook unieke en professionele websites voor ondernemers met ambitie. Combineer deze domeinnaam met een website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. We kunnen dan direct een van de logo’s gebruiken voor je website.

Alle website templates bekijken

Eenmalig

 297,00

Excl. BTW

Factuur per e-mail

Verhuiscode per e-mail

Veilige transactie

Direct te gebruiken

Deze domeinnaam overnemen?

Neem deze domeinnaam over zonder ingewikkeld gedoe. Na je bestelling ontvang je een factuur, de verhuiscode en de drie voorbeeldlogo’s per e-mail. Verhuis vervolgens de domeinnaam naar je eigen provider en je kunt gelijk aan de slag met je nieuwe website.

Zinnip is een bedrijfsnaam die een sterke en positieve indruk achterlaat. De naam doet denken aan innovatie, creativiteit en vooruitgang, waardoor het de perfecte naam is voor een bedrijf dat zich richt op baanbrekende ideeën en revolutionaire technologieën.

Als je op zoek bent naar een domeinnaam die je bedrijf een sterke identiteit geeft en een positieve indruk achterlaat bij klanten, dan is Zinnip de naam die je moet hebben. Met Zinnip creëer je een sterke online aanwezigheid die opvalt en indruk maakt. De naam is gemakkelijk te onthouden en te spellen, wat ervoor zorgt dat klanten je bedrijf makkelijk kunnen vinden op het internet. Bovendien is de naam kort en krachtig, waardoor hij goed blijft hangen en in het geheugen van mensen blijft hangen.

Een bedrijf met de naam Zinnip zou bijvoorbeeld een tech-startup kunnen zijn die zich richt op de ontwikkeling van slimme oplossingen voor de uitdagingen van de moderne wereld. Denk aan innovatieve softwaretoepassingen, geavanceerde robots of duurzame energietechnologie. Het zou ook een bedrijf kunnen zijn dat zich richt op de ontwikkeling van hoogwaardige elektronica en gadgets. Denk aan slimme horloges, innovatieve smartphones en futuristische gadgets voor thuis. Het is het merk voor mensen die op zoek zijn naar de nieuwste technologieën en de beste kwaliteit.

Een domeinnaam inclusief 3 voorbeeld logo’s

MontijnDesigns is de domeinhouder van dit domein. MontijnDesigns is onze geregistreerde bedrijfsnaam waar MooiWebsite onder valt. Via SIDN-zinnip en vervolgens op ‘Toon mij de gegevens’, kun je controleren dat Montijn Designs momenteel de legitieme domeinhouder is van deze domeinnaam.

Als je deze domeinnaam via MooiWebsite aanschaft, wordt jij er de trotse eigenaar van! Zodra je een domeinnaam besteld ontvangt je van ons binnen 1 werkdag de verhuiscode/autorisatiecode van de domeinnaam(en). Met deze code kun je heel eenvoudig de domeinnaam bij je eigen hostingprovider overzetten. Als je bij ons ook een website laat maken, dan kun we je domeinnaam blijven hosten en is verhuizing niet direct nodig. Wel wordt jij de nieuwe eigenaar van de domeinnaam.

Maar dat is nog niet alles! Naast de domeinnaam ontvang je ook drie prachtig voorbeeldlogo’s die perfect passen bij de domeinnaam. De logo’s zijn ontworpen in Adobe Illustrator (.ai). In dit bestandsformaat ontvang je ook de logo’s. Dit houdt in dat jij alle vrijheid hebt om de logo’s nog aan te passen in vorm, kleur, grootte enz. Indien je zelf geen of te weinig kennis hebt van dit programma, dan kunnen wij eventueel kleine aanpassingen voor je doorvoeren, zoals de kleur.

Logo Zinnip
Opzet logo Zinnip
Voorbeeld logo Zinnip

Zo kan jouw huisstijl er bijvoorbeeld uit komen te zien:

Huisstijl bedrijfsnaam Zinnip

In twee stappen je eigen domeinnaam aankopen

Betaling

Zodra je de bestelling hebt afgerond, ontvang direct een bevestiging van de betaling. Binnen 24 uur ontvang je een tweede e-mail met de factuur, de verhuiscode van de domeinnaam en informatie hoe je je nieuwe domeinnaam kan verhuizen. Het gebeurd wel eens dat deze mail in je spamfolder terecht komt, dus even checken.

Verhuis je domeinnaam

Om je nieuwe domeinnaam te kunnen gebruiken voor een website en e-mail moet je deze eerst verhuizen naar je eigen hostingprovider. Daarvoor heb je de verhuiscode nodig. Vergeet na de verhuizing niet om de domeinnaam ook nog op je eigen naam te zetten.

Als laatste toegevoegd:

Titel

Ga naar de bovenkant