Domeinnaam Bizwize.nl

is nu te koop!

Wordt dit jouw domeinnaam?

De bedrijfsnaam Bizwize is inclusief:

  • bizwize.nl
  • 3 voorbeeldlogo’s

Heb je nog geen website? Wij maken ook unieke en professionele websites voor ondernemers met ambitie. Combineer deze domeinnaam met een website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. We kunnen dan direct een van de logo’s gebruiken voor je website.

Alle website templates bekijken

Eenmalig

 497,00

Excl. BTW

Factuur per e-mail

Verhuiscode per e-mail

Veilige transactie

Direct te gebruiken

Deze domeinnaam overnemen?

Neem deze domeinnaam over zonder ingewikkeld gedoe. Na je bestelling ontvang je een factuur, de verhuiscode en de drie voorbeeldlogo’s per e-mail. Verhuis vervolgens de domeinnaam naar je eigen provider en je kunt gelijk aan de slag met je nieuwe website.

Bizwize.nl is momenteel beschikbaar voor overname. Echter, het kan soms lastig zijn om de juiste naam te vinden die de gewenste uitstraling en boodschap heeft. Gelukkig is er de merknaam Bizwize, die professionaliteit en deskundigheid uitstraalt. Deze naam wekt het idee op van een zorgvuldig en bedachtzaam bedrijf dat de juiste strategieën en oplossingen biedt om andere bedrijven vooruit te helpen.

Het woord ‘Biz’ in de naam verwijst duidelijk naar het bedrijfsleven, terwijl het woord ‘wise’ slimheid en verstandigheid impliceert. Met Bizwise aan jouw zijde ben je verzekerd van een slimme en strategische benadering van je zakelijke uitdagingen. Deze naam klinkt modern en energiek en doet vermoeden dat het bedrijf vooruitstrevend is en innovatieve oplossingen biedt.

Als je op zoek bent naar een naam die zich onderscheidt en een sterke indruk achterlaat, dan is Bizwize de juiste keuze. Het is een naam die gemakkelijk te onthouden is en zich goed laat combineren met andere merken. Het is een krachtige naam die staat voor intelligentie en vernuftigheid.

Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat het hebben van de juiste merknaam essentieel is voor het succes van een bedrijf. Een goede naam kan het verschil maken tussen succes en falen. Het kan het vertrouwen van potentiële klanten vergroten en de geloofwaardigheid van het bedrijf versterken.

Het is een merknaam die bij uitstek geschikt is voor bedrijven die op zoek zijn naar een naam die zowel professioneel als eigentijds klinkt. Het is een naam die gemakkelijk te onthouden is en die het bedrijf de mogelijkheid biedt om zich te onderscheiden van de concurrentie. Kortom, Bizwize is de perfecte keuze voor bedrijven die zich willen profileren als slim, vooruitstrevend en deskundig.

Een domeinnaam inclusief 3 voorbeeld logo’s

MontijnDesigns is de domeinhouder van dit domein. MontijnDesigns is onze geregistreerde bedrijfsnaam waar MooiWebsite onder valt. Via SIDN-bizwize en vervolgens op ‘Toon mij de gegevens’, en vervolgens op ‘Toon mij de gegevens’, kun je controleren dat Montijn Designs momenteel de legitieme domeinhouder is van deze domeinnaam.

Als je deze domeinnaam via MooiWebsite aanschaft, wordt jij er de trotse eigenaar van! Zodra je een domeinnaam besteld ontvangt je van ons binnen 1 werkdag de verhuiscode/autorisatiecode van de domeinnaam(en). Met deze code kun je heel eenvoudig de domeinnaam bij je eigen hostingprovider overzetten. Als je bij ons ook een website laat maken, dan kun we je domeinnaam blijven hosten en is verhuizing niet direct nodig. Wel wordt jij de nieuwe eigenaar van de domeinnaam.

Maar dat is nog niet alles! Naast de domeinnaam ontvang je ook drie prachtig voorbeeldlogo’s die perfect passen bij de domeinnaam. De logo’s zijn ontworpen in Adobe Illustrator (.ai). In dit bestandsformaat ontvang je ook de logo’s. Dit houdt in dat jij alle vrijheid hebt om de logo’s nog aan te passen in vorm, kleur, grootte enz. Indien je zelf geen of te weinig kennis hebt van dit programma, dan kunnen wij eventueel kleine aanpassingen voor je doorvoeren, zoals de kleur.

Opzet logo Bizwize
Logo Bizwize
Voorbeeld logo Bizwize

Zo kan jouw huisstijl er bijvoorbeeld uit komen te zien:

Huisstijl-bedrijfsnaam-Bizwize

In twee stappen je eigen domeinnaam aankopen

Betaling

Zodra je de bestelling hebt afgerond, ontvang direct een bevestiging van de betaling. Binnen 24 uur ontvang je een tweede e-mail met de factuur, de verhuiscode van de domeinnaam en informatie hoe je je nieuwe domeinnaam kan verhuizen. Het gebeurd wel eens dat deze mail in je spamfolder terecht komt, dus even checken.

Verhuis je domeinnaam

Om je nieuwe domeinnaam te kunnen gebruiken voor een website en e-mail moet je deze eerst verhuizen naar je eigen hostingprovider. Daarvoor heb je de verhuiscode nodig. Vergeet na de verhuizing niet om de domeinnaam ook nog op je eigen naam te zetten.

Als laatste toegevoegd:

Titel

Ga naar de bovenkant