Domeinnaam Viziva.nl

is nu te koop!

Wordt dit jouw domeinnaam?

De bedrijfsnaam Viziva is inclusief:

  • viziva.nl
  • viziva.eu
  • viziva.de
  • 3 voorbeeldlogo’s

Heb je nog geen website? Wij maken ook unieke en professionele websites voor ondernemers met ambitie. Combineer deze domeinnaam met een website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. We kunnen dan direct een van de logo’s gebruiken voor je website.

Alle website templates bekijken

Eenmalig

 1.997,00

Excl. BTW

Factuur per e-mail

Verhuiscode per e-mail

Veilige transactie

Direct te gebruiken

Deze domeinnaam overnemen?

Neem deze domeinnaam over zonder ingewikkeld gedoe. Neem contact met ons op en laat je bestelling achter. We sturen je een factuur waarna je eenvoudig en vertrouwd met iDEAL of via bankoverschrijving kunt betalen. Daarna ontvang je de verhuiscode en de voorbeeldlogo’s per e-mail. Verhuis vervolgens de domeinnaam naar je eigen provider en je kunt gelijk aan de slag met je nieuwe website.

De bedrijfsnaam Viziva doet onmiddellijk denken aan innovatie, creativiteit en vooruitgang. Deze associaties zijn niet toevallig, want het woord ‘vizi’ heeft een duidelijke link met het Engelse woord ‘vision’, wat visie betekent. Het tweede deel van de naam, ‘va’, kan worden gezien als een afkorting van het woord ‘vanguard’, wat voorhoede betekent. Door deze twee delen te combineren, wordt een naam gecreëerd die klinkt als een bedrijf dat vooruitstrevend en toekomstgericht is.

De bedrijfsnaam Viziva wekt de suggestie van een organisatie die zich richt op het leveren van vooruitstrevende oplossingen en ideeën. Dit kan betekenen dat het bedrijf zich richt op het helpen van klanten om voorop te lopen in hun branche. Het feit dat de naam ook een gevoel van vertrouwen oproept, suggereert dat Viziva goed georganiseerd en professioneel is.

Bovendien kan het woord ‘viz’ worden geassocieerd met ‘visueel’, wat op zijn beurt kan suggereren dat Viziva zich bezighoudt met grafisch ontwerp, video- en beeldbewerking of andere visuele creatieve diensten. Deze associaties zijn interessant, omdat ze het potentieel van het bedrijf om zich te richten op verschillende branches en diensten aangeven.

Het is niet alleen de betekenis van de naam die Viziva aantrekkelijk maakt. Ook de klank en het ritme spelen een rol. De drie lettergrepen in de naam zorgen voor een evenwichtige en krachtige klank. Bovendien maakt het gebruik van de letter ‘z’ de naam dynamisch en opvallend. Dit alles draagt bij aan de herkenbaarheid van het merk.

De naam Viziva zou perfect passen bij een bedrijf dat zich richt op innovatie en vooruitgang. Het kan een uitstekende keuze zijn voor een bedrijf dat zich bezighoudt met technologische ontwikkelingen, creatieve oplossingen of strategische dienstverlening. Kortom, de naam Viziva is een sterke keuze voor elk bedrijf dat zich wil onderscheiden van de concurrentie en een indrukwekkend merk wil neerzetten.

Een domeinnaam inclusief 3 voorbeeld logo’s

MontijnDesigns is de domeinhouder van dit domein. MontijnDesigns is onze geregistreerde bedrijfsnaam waar MooiWebsite onder valt. Via SIDN kun je controleren dat Montijn Designs momenteel de legitieme domeinhouder is van deze domeinnaam.

Als je deze domeinnaam via MooiWebsite aanschaft, wordt jij er de trotse eigenaar van! Zodra je een domeinnaam besteld ontvangt je van ons binnen 1 werkdag de verhuiscode/autorisatiecode van de domeinnaam(en). Met deze code kun je heel eenvoudig de domeinnaam bij je eigen hostingprovider overzetten. Als je bij ons ook een website laat maken, dan kun we je domeinnaam blijven hosten en is verhuizing niet direct nodig. Wel wordt jij de nieuwe eigenaar van de domeinnaam.

Maar dat is nog niet alles! Naast de domeinnaam ontvang je ook drie prachtig voorbeeldlogo’s die perfect passen bij de domeinnaam. De logo’s zijn ontworpen in Adobe Illustrator (.ai). In dit bestandsformaat ontvang je ook de logo’s. Dit houdt in dat jij alle vrijheid hebt om de logo’s nog aan te passen in vorm, kleur, grootte enz. Indien je zelf geen of te weinig kennis hebt van dit programma, dan kunnen wij eventueel kleine aanpassingen voor je doorvoeren, zoals de kleur.

Opzet logo Viziva
logo voorbeeld Viziva
Opmaak logo Viziva

Zo kan jouw huisstijl er bijvoorbeeld uit komen te zien:

Huisstijl bedrijfsnaam Viziva

In vier stappen je eigen domeinnaam aankopen

Neem contact op

Bij ons neem je zonder gedoe een domeinnaam over die potentie heeft tot succes. Ben je geïnteresseerd in één van onze domeinnamen, neem contact met ons op en geef aan welke domeinnaam de voorkeur heeft.

Betaling

Zodra je ons hebt bevestigd welke domeinnaam je wilt overnemen, ontvang je een factuur per e-mail. Vervolgens kun je gemakkelijk en veilig betalen via iDEAL (via de betaalomgeving van je eigen bank) of via bankoverschrijving. Het gebeurd wel eens dat deze mail in je spamfolder terecht komt, dus even checken.

Betaling

Nadat het bedrag van jouw betaling op onze bankrekening is bijgeschreven, ontvang je van ons een bevestiging van aankoop. Met deze e-mail wordt ook de verhuiscode van de domeinnaam meegestuurd en informatie hoe je je nieuwe domeinnaam kan verhuizen.

Verhuis je domeinnaam

Om je nieuwe domeinnaam te kunnen gebruiken voor een website en e-mail moet je deze eerst verhuizen naar je eigen hostingprovider. Daarvoor heb je de verhuiscode nodig. Vergeet na de verhuizing niet om de domeinnaam ook nog op je eigen naam te zetten.

Als laatste toegevoegd:

Titel

Ga naar de bovenkant