Domeinnaam Appelbite.nl

is nu te koop!

Wordt dit jouw domeinnaam?

De bedrijfsnaam Appelbite is inclusief:

  • Appelbite.nl
  • Appelbite.com
  • Appelbite.eu
  • Appelbite.de
  • 3 voorbeeldlogo’s

Heb je nog geen website? Wij maken ook unieke en professionele websites voor ondernemers met ambitie. Combineer deze domeinnaam met een website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. We kunnen dan direct een van de logo’s gebruiken voor je website.

Alle website templates bekijken

Eenmalig

 997,00

Excl. BTW

Factuur per e-mail

Verhuiscode per e-mail

Veilige transactie

Direct te gebruiken

Deze domeinnaam overnemen?

Neem deze domeinnaam over zonder ingewikkeld gedoe. Na je bestelling ontvang je een factuur, de verhuiscode en de drie voorbeeldlogo’s per e-mail. Verhuis vervolgens de domeinnaam naar je eigen provider en je kunt gelijk aan de slag met je nieuwe website.

De naam Appelbite roept positieve associaties op bij consumenten die op zoek zijn naar innovatieve en gezonde producten en diensten. Met de naam Appelbite kan een bedrijf gemakkelijk en snel gevonden worden op het internet. Het is een naam die een sterke aanwezigheid op het web mogelijk maakt en het bedrijf helpt om meer klanten en prospects te bereiken.

Bij de bedrijfsnaam Appelbite denk je al snel aan een innovatief en vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van gezonde en gebruiksvriendelijke (digitale) producten. Het woord “Appel” roept associaties op van gezondheid, frisheid en natuurlijkheid, terwijl “Bite” suggereert dat het bedrijf zich richt op snelle en hapklare oplossingen.

De naam Appelbite is zeer flexibel en kan het worden gebruikt in verschillende branches en sectoren. Het is een naam die zich gemakkelijk kan aanpassen aan veranderingen in de markt en aan de behoeften van de klanten. Bij Appelbite kan je denken aan een bedrijf dat gericht is op duurzaamheid en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten en het streven naar een gezonde levensstijl kan hieraan bijdragen. Dit past goed bij de huidige maatschappelijke trends en kan een belangrijke troef zijn voor het merk.

Bovendien is de naam Appelbite gemakkelijk te onthouden en uit te spreken, wat belangrijk is voor elk bedrijf dat wil opvallen in een competitieve markt. Het is een merknaam die positiviteit, gezondheid, innovatie en duurzaamheid uitstraalt. Het is een naam die klanten aanspreekt en vertrouwen wekt in de producten en diensten die het bedrijf aanbiedt.

Een domeinnaam inclusief 3 voorbeeld logo’s

MontijnDesigns is de domeinhouder van dit domein. MontijnDesigns is onze geregistreerde bedrijfsnaam waar MooiWebsite onder valt. Via SIDN-appelbite en vervolgens op ‘Toon mij de gegevens’, kun je controleren dat Montijn Designs momenteel de legitieme domeinhouder is van deze domeinnaam.

Als je deze domeinnaam via MooiWebsite aanschaft, wordt jij er de trotse eigenaar van! Zodra je een domeinnaam besteld ontvangt je van ons binnen 1 werkdag de verhuiscode/autorisatiecode van de domeinnaam(en). Met deze code kun je heel eenvoudig de domeinnaam bij je eigen hostingprovider overzetten. Als je bij ons ook een website laat maken, dan kun we je domeinnaam blijven hosten en is verhuizing niet direct nodig. Wel wordt jij de nieuwe eigenaar van de domeinnaam.

Maar dat is nog niet alles! Naast de domeinnaam ontvang je ook drie prachtig voorbeeldlogo’s die perfect passen bij de domeinnaam. De logo’s zijn ontworpen in Adobe Illustrator (.ai). In dit bestandsformaat ontvang je ook de logo’s. Dit houdt in dat jij alle vrijheid hebt om de logo’s nog aan te passen in vorm, kleur, grootte enz. Indien je zelf geen of te weinig kennis hebt van dit programma, dan kunnen wij eventueel kleine aanpassingen voor je doorvoeren, zoals de kleur.

Logo Appelbite 1
Voorbeeld logo Appelbite 2
Opzet logo Appelbite 3

Zo kan jouw huisstijl er bijvoorbeeld uit komen te zien:

Huisstijl bedrijfsnaam Appelbite

In twee stappen je eigen domeinnaam aankopen

Betaling

Zodra je de bestelling hebt afgerond, ontvang direct een bevestiging van de betaling. Binnen 24 uur ontvang je een tweede e-mail met de factuur, de verhuiscode van de domeinnaam en informatie hoe je je nieuwe domeinnaam kan verhuizen. Het gebeurd wel eens dat deze mail in je spamfolder terecht komt, dus even checken.

Verhuis je domeinnaam

Om je nieuwe domeinnaam te kunnen gebruiken voor een website en e-mail moet je deze eerst verhuizen naar je eigen hostingprovider. Daarvoor heb je de verhuiscode nodig. Vergeet na de verhuizing niet om de domeinnaam ook nog op je eigen naam te zetten.

Als laatste toegevoegd:

Titel

Ga naar de bovenkant