Domeinnaam Jibbi.nl

is nu te koop!

Wordt dit jouw domeinnaam?

De bedrijfsnaam Jibbi is inclusief:

  • jibbi.nl
  • jibbi.eu
  • Inclusief 3 voorbeeldlogo’s

Heb je nog geen website? Wij maken ook unieke en professionele websites voor ondernemers met ambitie. Combineer deze domeinnaam met een website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. We kunnen dan direct een van de logo’s gebruiken voor je website.

Alle website templates bekijken

Eenmalig

 397,00

Excl. BTW

Factuur per e-mail

Verhuiscode per e-mail

Veilige transactie

Direct te gebruiken

Deze domeinnaam overnemen?

Neem deze domeinnaam over zonder ingewikkeld gedoe. Na je bestelling ontvang je een factuur, de verhuiscode en de drie voorbeeldlogo’s per e-mail. Verhuis vervolgens de domeinnaam naar je eigen provider en je kunt gelijk aan de slag met je nieuwe website.

De domeinnaam Jibbi.nl staat momenteel te koop. Jibbi is een naam die bij velen een gevoel van speelsheid en vrolijkheid oproept. Het is een naam die gemakkelijk te onthouden is en zich uitstekend leent voor diverse creatieve toepassingen. Bovendien klinkt de naam energiek en dynamisch en kan deze geassocieerd worden met positieve ervaringen en emoties.

Jibbi is een karaktervolle en korte naam die zich eenvoudig in het geheugen nestelt. Het heeft daarnaast ook een exotische en avontuurlijke uitstraling, wat je spontaan vrolijk maakt. Deze naam is zowel modern als tijdloos en nodigt uit tot actie en avontuur. Het roept het beeld op van een jonge en dynamische onderneming die altijd op zoek is naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

De naam Jibbi is geschikt voor verschillende soorten bedrijven en industrieën. Het is een naam die perfect past bij een onderneming die staat voor ambitie, creativiteit en doorzettingsvermogen. Denk bijvoorbeeld aan een start-up of scale-up, maar ook aan een bedrijf dat zich richt op de creatieve sector of innovatieve technologieën.

Het gebruik van de naam Jibbi kan leiden tot positieve associaties bij consumenten en kan daardoor bijdragen aan de merkidentiteit van een bedrijf. De naam heeft een frisse en vernieuwende uitstraling en kan potentiële klanten aantrekken. Bovendien kan de naam gebruikt worden als basis voor verschillende merkextensies en productlijnen.

In het kort, Jibbi.nl is een domeinnaam die veel potentie heeft en kan bijdragen aan de groei en ontwikkeling van een onderneming. De naam is energiek, karaktervol en gemakkelijk te onthouden. Het past bij een bedrijf dat staat voor ambitie, creativiteit en doorzettingsvermogen en kan bijdragen aan de merkidentiteit van een organisatie. De naam is veelzijdig en kan gebruikt worden voor diverse creatieve toepassingen en merkextensies.

Een domeinnaam inclusief 3 voorbeeld logo’s

MontijnDesigns is de domeinhouder van dit domein. MontijnDesigns is onze geregistreerde bedrijfsnaam waar MooiWebsite onder valt. Via SIDN-jibbi en vervolgens op ‘Toon mij de gegevens’, kun je controleren dat Montijn Designs momenteel de legitieme domeinhouder is van deze domeinnaam.

Als je deze domeinnaam via MooiWebsite aanschaft, wordt jij er de trotse eigenaar van! Zodra je een domeinnaam besteld ontvangt je van ons binnen 1 werkdag de verhuiscode/autorisatiecode van de domeinnaam(en). Met deze code kun je heel eenvoudig de domeinnaam bij je eigen hostingprovider overzetten. Als je bij ons ook een website laat maken, dan kun we je domeinnaam blijven hosten en is verhuizing niet direct nodig. Wel wordt jij de nieuwe eigenaar van de domeinnaam.

Maar dat is nog niet alles! Naast de domeinnaam ontvang je ook drie prachtig voorbeeldlogo’s die perfect passen bij de domeinnaam. De logo’s zijn ontworpen in Adobe Illustrator (.ai). In dit bestandsformaat ontvang je ook de logo’s. Dit houdt in dat jij alle vrijheid hebt om de logo’s nog aan te passen in vorm, kleur, grootte enz. Indien je zelf geen of te weinig kennis hebt van dit programma, dan kunnen wij eventueel kleine aanpassingen voor je doorvoeren, zoals de kleur.

Opzet logo jibbi 1

Zo kan jouw huisstijl er bijvoorbeeld uit komen te zien:

Huisstijl-bedrijfsnaam-Jibbi

In twee stappen je eigen domeinnaam aankopen

Betaling

Zodra je de bestelling hebt afgerond, ontvang direct een bevestiging van de betaling. Binnen 24 uur ontvang je een tweede e-mail met de factuur, de verhuiscode van de domeinnaam en informatie hoe je je nieuwe domeinnaam kan verhuizen. Het gebeurd wel eens dat deze mail in je spamfolder terecht komt, dus even checken.

Verhuis je domeinnaam

Om je nieuwe domeinnaam te kunnen gebruiken voor een website en e-mail moet je deze eerst verhuizen naar je eigen hostingprovider. Daarvoor heb je de verhuiscode nodig. Vergeet na de verhuizing niet om de domeinnaam ook nog op je eigen naam te zetten.

Als laatste toegevoegd:

Titel

Ga naar de bovenkant