Domeinnaam Glio.nl

is nu te koop!

Wordt dit jouw domeinnaam?

De bedrijfsnaam Glio is inclusief:

  • glio.nl
  • Inclusief 3 voorbeeldlogo’s

Heb je nog geen website? Wij maken ook unieke en professionele websites voor ondernemers met ambitie. Combineer deze domeinnaam met een website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. We kunnen dan direct een van de logo’s gebruiken voor je website.

Alle website templates bekijken

Eenmalig

 897,00

Excl. BTW

Factuur per e-mail

Verhuiscode per e-mail

Veilige transactie

Direct te gebruiken

Deze domeinnaam overnemen?

Neem deze domeinnaam over zonder ingewikkeld gedoe. Na je bestelling ontvang je een factuur, de verhuiscode en de drie voorbeeldlogo’s per e-mail. Verhuis vervolgens de domeinnaam naar je eigen provider en je kunt gelijk aan de slag met je nieuwe website.

De domeinnaam Glio.nl is momenteel beschikbaar voor verkoop. Het woord Glio heeft een interessante en unieke klank die zich leent voor gebruik als bedrijfsnaam die de aandacht trekt en blijft hangen. Bovendien kan de naam Glio ook perfect worden ingezet door bedrijven die zich toeleggen op innovatie en vooruitgang, om te benadrukken dat ze voorop lopen in hun vakgebied en zich inzetten voor de ontwikkeling van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën.

Het gebruik van het woord Glio kan diverse associaties oproepen, zoals ‘gloed’, ‘gloednieuw’, ‘gloedvol’ of ‘glimmend’. Al deze termen hebben positieve connotaties en kunnen bijdragen aan de aantrekkelijkheid van een merk. Daarnaast kan Glio ook worden gezien als een afkorting voor ‘gigantisch’, wat impliceert dat het merk grootsheid nastreeft.

Glio is tijdloos en makkelijk te onthouden

Een van de belangrijkste voordelen van de naam is dat deze tijdloos is en gemakkelijk te onthouden en uit te spreken. Het woord heeft ook een moderne en frisse uitstraling, waardoor het een perfecte keuze is voor bedrijven die zich willen onderscheiden in een snel veranderende en concurrerende markt.

Bedrijven die zich richten op sectoren zoals technologie, innovatie en vooruitgang kunnen het woord Glio gebruiken als onderdeel van hun merknaam om te benadrukken dat ze een vooraanstaande positie in de markt innemen. Het woord Glio kan ook goed werken voor bedrijven die zich richten op luxe producten, omdat het de indruk kan wekken dat het merk hoogwaardig en exclusief is.

Bij het overwegen van de aankoop van de domeinnaam Glio.nl is het belangrijk om te beseffen dat deze naam al enige bekendheid geniet en daarom waardevol kan zijn voor bedrijven die een sterke merkidentiteit willen opbouwen. Door het gebruik van Glio als onderdeel van hun merknaam kunnen bedrijven zich onderscheiden van de concurrentie en een blijvende indruk maken op hun klanten.

De domeinnaam Glio.nl biedt tal van mogelijkheden voor bedrijven die op zoek zijn naar een pakkende en unieke merknaam die zich leent voor diverse sectoren. Met de positieve connotaties die de naam oproept en de tijdloze en frisse uitstraling van de naam, kan het de sleutel zijn tot het opbouwen van een sterke merkidentiteit en het aantrekken van loyale klanten.

Een domeinnaam inclusief 3 voorbeeld logo’s

MontijnDesigns is de domeinhouder van dit domein. MontijnDesigns is onze geregistreerde bedrijfsnaam waar MooiWebsite onder valt. Via SIDN-glio en vervolgens op ‘Toon mij de gegevens’, kun je controleren dat Montijn Designs momenteel de legitieme domeinhouder is van deze domeinnaam.

Als je deze domeinnaam via MooiWebsite aanschaft, wordt jij er de trotse eigenaar van! Zodra je een domeinnaam besteld ontvangt je van ons binnen 1 werkdag de verhuiscode/autorisatiecode van de domeinnaam(en). Met deze code kun je heel eenvoudig de domeinnaam bij je eigen hostingprovider overzetten. Als je bij ons ook een website laat maken, dan kun we je domeinnaam blijven hosten en is verhuizing niet direct nodig. Wel wordt jij de nieuwe eigenaar van de domeinnaam.

Maar dat is nog niet alles! Naast de domeinnaam ontvang je ook drie prachtig voorbeeldlogo’s die perfect passen bij de domeinnaam. De logo’s zijn ontworpen in Adobe Illustrator (.ai). In dit bestandsformaat ontvang je ook de logo’s. Dit houdt in dat jij alle vrijheid hebt om de logo’s nog aan te passen in vorm, kleur, grootte enz. Indien je zelf geen of te weinig kennis hebt van dit programma, dan kunnen wij eventueel kleine aanpassingen voor je doorvoeren, zoals de kleur.

Opzet logo glio
Logo glio
Voorbeeld logo glio

Zo kan jouw huisstijl er bijvoorbeeld uit komen te zien:

Voorbeeld-Huisstijl-Glio

In twee stappen je eigen domeinnaam aankopen

Betaling

Zodra je de bestelling hebt afgerond, ontvang direct een bevestiging van de betaling. Binnen 24 uur ontvang je een tweede e-mail met de factuur, de verhuiscode van de domeinnaam en informatie hoe je je nieuwe domeinnaam kan verhuizen. Het gebeurd wel eens dat deze mail in je spamfolder terecht komt, dus even checken.

Verhuis je domeinnaam

Om je nieuwe domeinnaam te kunnen gebruiken voor een website en e-mail moet je deze eerst verhuizen naar je eigen hostingprovider. Daarvoor heb je de verhuiscode nodig. Vergeet na de verhuizing niet om de domeinnaam ook nog op je eigen naam te zetten.

Als laatste toegevoegd:

Titel

Ga naar de bovenkant