Domeinnaam Blizzio.nl

is nu te koop!

Wordt dit jouw domeinnaam?

De bedrijfsnaam Blizzio is inclusief:

  • blizzio.nl
  • blizzio.eu
  • blizzio.de
  • Inclusief 3 voorbeeldlogo’s

Heb je nog geen website? Wij maken ook unieke en professionele websites voor ondernemers met ambitie. Combineer deze domeinnaam met een website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. We kunnen dan direct een van de logo’s gebruiken voor je website.

Alle website templates bekijken

Eenmalig

 697,00

Excl. BTW

Factuur per e-mail

Verhuiscode per e-mail

Veilige transactie

Direct te gebruiken

Deze domeinnaam overnemen?

Neem deze domeinnaam over zonder ingewikkeld gedoe. Na je bestelling ontvang je een factuur, de verhuiscode en de drie voorbeeldlogo’s per e-mail. Verhuis vervolgens de domeinnaam naar je eigen provider en je kunt gelijk aan de slag met je nieuwe website.

Op de online markt is Blizzio.nl beschikbaar voor verkoop. Blizzio is een krachtige naam die associaties oproept met frisheid en energie. Deze naam is uitermate geschikt als merknaam voor een bedrijf dat zich toelegt op het produceren van verfrissende drankjes zoals smoothies en ijsthee. Door de moderne uitstraling van Blizzio, zou deze naam ook goed passen bij een bedrijf dat zich richt op gezondheid en welzijn.

De veelzijdigheid van de naam Blizzio zorgt ervoor dat deze ook kan worden gebruikt voor een bedrijf dat zich richt op wintersport of andere activiteiten die te maken hebben met sneeuw en ijs. Hierdoor kan de naam zowel in de zomer als in de winter relevant blijven en kan het bedrijf verschillende doelgroepen aanspreken.

Of je nu op zoek bent naar verkoeling op een warme zomerdag of op zoek bent naar avontuur op de besneeuwde bergen, Blizzio biedt een naam die de verbeelding prikkelt en een gevoel van vitaliteit oproept.

Als je op zoek bent naar een pakkende naam voor jouw bedrijf, dan kan Blizzio wellicht de oplossing zijn. Met de juiste branding kan deze naam zich onderscheiden van de concurrentie en zorgen voor herkenning bij de doelgroep. Het is belangrijk om een naam te kiezen die bij het bedrijf past en de juiste associaties oproept bij de consument.

Blizzio is een naam die kort, krachtig en makkelijk te onthouden is. Hierdoor is het een sterke merknaam die zich kan onderscheiden van andere bedrijfsnamen. De naam straalt dynamiek uit en kan zorgen voor een gevoel van positieve energie bij de consument.

Blizzio biedt een naam die veelzijdig en modern is en kan worden gebruikt voor verschillende soorten bedrijven. Het is een naam die de verbeelding prikkelt en een gevoel van vitaliteit en avontuur oproept. Als je op zoek bent naar een pakkende naam voor jouw bedrijf, dan is Blizzio zeker het overwegen waard.

Een domeinnaam inclusief 3 voorbeeld logo’s

MontijnDesigns is de domeinhouder van dit domein. MontijnDesigns is onze geregistreerde bedrijfsnaam waar MooiWebsite onder valt. Via SIDN-blizzio en vervolgens op ‘Toon mij de gegevens’, kun je controleren dat Montijn Designs momenteel de legitieme domeinhouder is van deze domeinnaam.

Als je deze domeinnaam via MooiWebsite aanschaft, wordt jij er de trotse eigenaar van! Zodra je een domeinnaam besteld ontvangt je van ons binnen 1 werkdag de verhuiscode/autorisatiecode van de domeinnaam(en). Met deze code kun je heel eenvoudig de domeinnaam bij je eigen hostingprovider overzetten. Als je bij ons ook een website laat maken, dan kun we je domeinnaam blijven hosten en is verhuizing niet direct nodig. Wel wordt jij de nieuwe eigenaar van de domeinnaam.

Maar dat is nog niet alles! Naast de domeinnaam ontvang je ook drie prachtig voorbeeldlogo’s die perfect passen bij de domeinnaam. De logo’s zijn ontworpen in Adobe Illustrator (.ai). In dit bestandsformaat ontvang je ook de logo’s. Dit houdt in dat jij alle vrijheid hebt om de logo’s nog aan te passen in vorm, kleur, grootte enz. Indien je zelf geen of te weinig kennis hebt van dit programma, dan kunnen wij eventueel kleine aanpassingen voor je doorvoeren, zoals de kleur.

Opzet logo blizzio 4

Zo kan jouw huisstijl er bijvoorbeeld uit komen te zien:

In twee stappen je eigen domeinnaam aankopen

Betaling

Zodra je de bestelling hebt afgerond, ontvang direct een bevestiging van de betaling. Binnen 24 uur ontvang je een tweede e-mail met de factuur, de verhuiscode van de domeinnaam en informatie hoe je je nieuwe domeinnaam kan verhuizen. Het gebeurd wel eens dat deze mail in je spamfolder terecht komt, dus even checken.

Verhuis je domeinnaam

Om je nieuwe domeinnaam te kunnen gebruiken voor een website en e-mail moet je deze eerst verhuizen naar je eigen hostingprovider. Daarvoor heb je de verhuiscode nodig. Vergeet na de verhuizing niet om de domeinnaam ook nog op je eigen naam te zetten.

Als laatste toegevoegd:

Titel

Ga naar de bovenkant