Domeinnaam Bizzar.nl

is nu te koop!

Wordt dit jouw domeinnaam?

De bedrijfsnaam Bizzar is inclusief:

  • bizzar.nl
  • 3 voorbeeldlogo’s

Heb je nog geen website? Wij maken ook unieke en professionele websites voor ondernemers met ambitie. Combineer deze domeinnaam met een website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. We kunnen dan direct een van de logo’s gebruiken voor je website.

Alle website templates bekijken

Eenmalig

 297,00

Excl. BTW

Factuur per e-mail

Verhuiscode per e-mail

Veilige transactie

Direct te gebruiken

Deze domeinnaam overnemen?

Neem deze domeinnaam over zonder ingewikkeld gedoe. Na je bestelling ontvang je een factuur, de verhuiscode en de drie voorbeeldlogo’s per e-mail. Verhuis vervolgens de domeinnaam naar je eigen provider en je kunt gelijk aan de slag met je nieuwe website.

De domeinnaam Bizzar.nl staat momenteel te koop. Bizzar is een merknaam die direct nieuwsgierigheid en opwinding opwekt. Het is een woord dat vertrouwd in de oren klinkt, maar toch uniek en anders is. Met deze naam kan men innovatie, creativiteit en durf associëren.

Bizzar roept beelden op van avontuur en het nemen van risico’s, van iets dat anders is dan de rest. Het is een merk dat zichzelf durft te zijn en niet bang is om op te vallen zonder zich aan te passen aan de norm. Het merk staat voor individualiteit en uniciteit. Dit is waardevol in de huidige markt waarin consumenten op zoek zijn naar unieke producten.

Bovendien kan de naam Bizzar ook geassocieerd worden met kwaliteit en vakmanschap. De naam wekt de indruk dat het merk zeer zorgvuldig te werk gaat bij het selecteren van materialen en productieprocessen. Hierdoor worden producten geproduceerd die duurzaam zijn en van hoge kwaliteit. Dit is een belangrijk aspect voor consumenten die waarde hechten aan kwaliteit en duurzaamheid.

Het kopen van de domeinnaam Bizzar.nl kan een slimme zet zijn voor een bedrijf dat op zoek is naar een opvallende merknaam. De naam is gemakkelijk te onthouden en kan een goede indruk maken op potentiële klanten. Het kan ook een goede investering zijn voor een bedrijf dat zich in de toekomst wil richten op innovatie en creativiteit.

Het gebruik van de naam Bizzar als merknaam kan ook helpen bij het opbouwen van merkherkenning en -loyaliteit. Consumenten zullen de naam onthouden en kunnen het merk associëren met kwaliteit, vakmanschap en uniciteit. Hierdoor kan het merk een loyale klantenkring opbouwen die terug blijft komen voor meer.

In een tijd waarin merken zich moeten onderscheiden van de massa, kan de naam Bizzar een uitstekende optie zijn. Het is een naam die in het geheugen blijft hangen en kan helpen bij het opbouwen van een sterk merkimago. Het kan een slimme keuze zijn voor bedrijven die willen opvallen en zich willen onderscheiden in de markt. Dus aarzel niet en investeer in de domeinnaam Bizzar.nl.

Een domeinnaam inclusief 3 voorbeeld logo’s

MontijnDesigns is de domeinhouder van dit domein. MontijnDesigns is onze geregistreerde bedrijfsnaam waar MooiWebsite onder valt. Via SIDN-bizzar en vervolgens op ‘Toon mij de gegevens’, kun je controleren dat Montijn Designs momenteel de legitieme domeinhouder is van deze domeinnaam.

Als je deze domeinnaam via MooiWebsite aanschaft, wordt jij er de trotse eigenaar van! Zodra je een domeinnaam besteld ontvangt je van ons binnen 1 werkdag de verhuiscode/autorisatiecode van de domeinnaam(en). Met deze code kun je heel eenvoudig de domeinnaam bij je eigen hostingprovider overzetten. Als je bij ons ook een website laat maken, dan kun we je domeinnaam blijven hosten en is verhuizing niet direct nodig. Wel wordt jij de nieuwe eigenaar van de domeinnaam.

Maar dat is nog niet alles! Naast de domeinnaam ontvang je ook drie prachtig voorbeeldlogo’s die perfect passen bij de domeinnaam. De logo’s zijn ontworpen in Adobe Illustrator (.ai). In dit bestandsformaat ontvang je ook de logo’s. Dit houdt in dat jij alle vrijheid hebt om de logo’s nog aan te passen in vorm, kleur, grootte enz. Indien je zelf geen of te weinig kennis hebt van dit programma, dan kunnen wij eventueel kleine aanpassingen voor je doorvoeren, zoals de kleur.

Opzet logos Bizzar 1

Zo kan jouw huisstijl er bijvoorbeeld uit komen te zien:

Huisstijl-bedrijfsnaam-Bizzar

In twee stappen je eigen domeinnaam aankopen

Betaling

Zodra je de bestelling hebt afgerond, ontvang direct een bevestiging van de betaling. Binnen 24 uur ontvang je een tweede e-mail met de factuur, de verhuiscode van de domeinnaam en informatie hoe je je nieuwe domeinnaam kan verhuizen. Het gebeurd wel eens dat deze mail in je spamfolder terecht komt, dus even checken.

Verhuis je domeinnaam

Om je nieuwe domeinnaam te kunnen gebruiken voor een website en e-mail moet je deze eerst verhuizen naar je eigen hostingprovider. Daarvoor heb je de verhuiscode nodig. Vergeet na de verhuizing niet om de domeinnaam ook nog op je eigen naam te zetten.

Als laatste toegevoegd:

Titel

Ga naar de bovenkant