Domeinnaam Bizsense.nl

is nu te koop!

Wordt dit jouw domeinnaam?

De bedrijfsnaam Bizsense is inclusief:

  • bizsense.nl
  • 3 voorbeeldlogo’s

Heb je nog geen website? Wij maken ook unieke en professionele websites voor ondernemers met ambitie. Combineer deze domeinnaam met een website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. We kunnen dan direct een van de logo’s gebruiken voor je website.

Alle website templates bekijken

Eenmalig

 697,00

Excl. BTW

Factuur per e-mail

Verhuiscode per e-mail

Veilige transactie

Direct te gebruiken

Deze domeinnaam overnemen?

Neem deze domeinnaam over zonder ingewikkeld gedoe. Na je bestelling ontvang je een factuur, de verhuiscode en de drie voorbeeldlogo’s per e-mail. Verhuis vervolgens de domeinnaam naar je eigen provider en je kunt gelijk aan de slag met je nieuwe website.

De domeinnaam Bizsense.nl staat momenteel te koop. Bij de naam Bizsense kun je denken aan een dynamisch en innovatief bedrijf dat actief is in de digitale en zakelijke sector. Bizsense kan geaccosieerd worden met het leveren van slimme zakelijke oplossingen en bij het ondersteunen van bedrijven om hun processen te stroomlijnen en te optimaliseren. Het is een naam dat vooruitstrevend is in technologie en zich richt op de behoeften van moderne ondernemingen.

Bizsense kan een een breed scala aan branches bedienen, waaronder de financiële sector, de e-commerce-industrie, de gezondheidszorg en de IT-sector. In de financiële sector kan Bizsense innovatieve softwareoplossingen voor betalingsverwerking, risicobeheer en financiële analyse bieden. Voor e-commercebedrijven bijvoorbeeld geavanceerde e-commerceplatforms, orderbeheersystemen en klantrelatiebeheer (CRM) -software. In de gezondheidszorg kan Bizsense zich richten op het leveren van digitale oplossingen voor patiëntendossiers, medische facturering en planningssystemen en voor de IT-sector kan Bizsense bijvoorbeeld technische ondersteuning bieden, infrastructuuroplossingen en softwareontwikkeling.

Een domeinnaam inclusief 3 voorbeeld logo’s

MontijnDesigns is de domeinhouder van dit domein. MontijnDesigns is onze geregistreerde bedrijfsnaam waar MooiWebsite onder valt. Via SIDN-bizsense en vervolgens op ‘Toon mij de gegevens’, kun je controleren dat Montijn Designs momenteel de legitieme domeinhouder is van deze domeinnaam.

Als je deze domeinnaam via MooiWebsite aanschaft, wordt jij er de trotse eigenaar van! Zodra je een domeinnaam besteld ontvangt je van ons binnen 1 werkdag de verhuiscode/autorisatiecode van de domeinnaam(en). Met deze code kun je heel eenvoudig de domeinnaam bij je eigen hostingprovider overzetten. Als je bij ons ook een website laat maken, dan kun we je domeinnaam blijven hosten en is verhuizing niet direct nodig. Wel wordt jij de nieuwe eigenaar van de domeinnaam.

Maar dat is nog niet alles! Naast de domeinnaam ontvang je ook drie prachtig voorbeeldlogo’s die perfect passen bij de domeinnaam. De logo’s zijn ontworpen in Adobe Illustrator (.ai). In dit bestandsformaat ontvang je ook de logo’s. Dit houdt in dat jij alle vrijheid hebt om de logo’s nog aan te passen in vorm, kleur, grootte enz. Indien je zelf geen of te weinig kennis hebt van dit programma, dan kunnen wij eventueel kleine aanpassingen voor je doorvoeren, zoals de kleur.

Opzet logos Bizsense 1
Opzet logos Bizsense 3

Zo kan jouw huisstijl er bijvoorbeeld uit komen te zien:

Huisstijl-bedrijfsnaam-Bizsense

In twee stappen je eigen domeinnaam aankopen

Betaling

Zodra je de bestelling hebt afgerond, ontvang direct een bevestiging van de betaling. Binnen 24 uur ontvang je een tweede e-mail met de factuur, de verhuiscode van de domeinnaam en informatie hoe je je nieuwe domeinnaam kan verhuizen. Het gebeurd wel eens dat deze mail in je spamfolder terecht komt, dus even checken.

Verhuis je domeinnaam

Om je nieuwe domeinnaam te kunnen gebruiken voor een website en e-mail moet je deze eerst verhuizen naar je eigen hostingprovider. Daarvoor heb je de verhuiscode nodig. Vergeet na de verhuizing niet om de domeinnaam ook nog op je eigen naam te zetten.

Als laatste toegevoegd:

Titel

Ga naar de bovenkant