Template Klusbedrijf

We maken een complete website (kant & klaar), gevuld met tekst, afbeeldingen, logo en aanpassing van de kleur. Inclusief het All-In Hosting- en Service Pakket.

Eenmalig maar: €250,-
+ All-in hosting en service: €29,95 per maand (per jaar vooruitbetaald).

Heb je nog geen domeinnaam (bedrijfsnaam)? Wij bieden ook domeinnamen die de potentie hebben een sterk merk te worden. Combineer een van onze domeinnamen met deze website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. Een domeinnaam via MooiWebsite is altijd inclusief 3 logo’s!

Alle domeinnamen bekijken

All-in website template Klusbedrijf

De ideale website template voor Klusbedrijven!

Een professionele en goed functionerende website is van cruciaal belang voor elk bedrijf, en dit geldt ook voor een installatiebedrijf. Onze alles-in-één website template voor installatiebedrijven biedt de perfecte oplossing voor het creëren van een responsieve en SEO-geoptimaliseerde website. De website template Klusbedrijf zal volledig op maat worden aangepast aan jouw huisstijl, waardoor alle pagina’s een professionele en herkenbare uitstraling zullen hebben. Dit zal bijdragen aan de merkbeleving van jouw bedrijf en ervoor zorgen dat potentiële klanten jouw bedrijf beter zullen onthouden.

Presenteer uw klusbedrijf op professionele wijze

Met het responsieve design zal de website er top uitziet, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. Of je nu op je desktop, tablet of smartphone zit, jouw website past zich moeiteloos aan. Zo wordt het voor potentiële klanten super makkelijk om jouw website te checken en doorheen te navigeren. En dat is precies wat je wilt, want zo zorg je voor de beste ervaring en motiveer je bezoekers om zaken met jouw bedrijf te doen. Onze website template is speciaal ontworpen voor installatiebedrijven. Hiermee presenteer je je diensten en producten op een heldere manier, laat je referenties en reviews zien en kun je ook nog eens nieuwsberichten delen. Kortom, alles wat je nodig hebt om je klanten op hun wenken te bedienen.

Bespaar tijd en geld met een All-in website

Een goede vindbaarheid in zoekmachines, zoals Google, is cruciaal om nieuwe klanten aan te trekken. Onze All-in website template is geoptimaliseerd voor SEO, waardoor de website hoger zal scoren in zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat meer potentiële klanten jouw website vinden en contact met je opnemen. Via het contactformulier kunnen bezoekers eenvoudig en snel contact opnemen. Hierdoor zullen meer mensen de stap zetten om jouw bedrijf te contacteren.

Wij bieden een volledig service- en onderhoudspakket aan voor jouw website. Hierdoor kunnen wij garanderen dat jouw website up-to-date blijft en naar behoren blijft werken. Op deze manier hoef jij je geen zorgen te maken over de technische aspecten van de website en kun jij je concentreren op jouw kernactiviteiten. Bovendien zal de website worden gehost op krachtige servers, wat ervoor zorgt dat de website snel en betrouwbaar zal werken. Dit is van groot belang voor de gebruikerservaring van de bezoekers en zal tevens resulteren in een betere ranking in zoekmachines.

Soortgelijke templates:

Website template Klusjesman

Klusjesman

Website template klusbedrijf

Klusbedrijf

Installatiebedrijf

Aanvullende informatie

Jouw nieuwe website wordt gebouwd op basis van deze website template. Dit betekent dat wij de template volledig aanpassen aan jouw huisstijl, zoals jouw kleuren en logo. Vervolgens vullen we de website met relevante teksten en afbeeldingen. Indien nodig passen we ook de opmaak en indeling van de pagina’s aan en voegen we maatwerk secties toe. Op deze manier krijgt jouw website een unieke uitstraling en onderscheidende vormgeving die past bij jouw bedrijf.

We vinden het belangrijk dat jouw website er precies zo uitziet als jij dat voor ogen hebt. Zo zorgen we ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel.

Dit alles is inclusief:

 • Wij registreren gratis jouw domeinnaam (al in het bezit van een domeinnaam? Dan kunnen we deze verhuizen naar onze server)

 • Volledig inrichten tot 5 complete pagina’s met tekst en beeldmateriaal (uitbreiding mogelijk)

 • Teksten kunnen door ons worden geschreven of je levert je eigen tekst aan

 • Uniek design en 100% aangepast op jouw huisstijl zoals kleur, logo en verdere vormgeving

 • Geavanceerd contactformulier (met Google reCAPTCHA v3 anti spam)
 • Responsive design voor een optimale weergave op alle beeldschermapparaten

 • Geoptimaliseerd voor Google en instellen van Google maps

 • Inclusief 15 gratis stockfoto’s

 • Inclusief technisch beheer en support

 • Inclusief gratis aanpassingen aan je website

Inclusief het MW All-In Hosting- en Service Pakket

 • Power Hosting; voor een razendsnelle en stabiele website (5 GB)

 • All-In Service; onderhoud en aanpassing aan bestaande content

 • Beveiligingsupdates en anti-hack bewaking

 • Wekelijkse back-ups en periodieke updates

 • SSL-certificaat voor een veiligere verbinding en extra SEO-waarde (slotje in adresbalk)

 • Inclusief e-mail hosting bij MooiWebsite

 • Inclusief domeinnaam hosting bij MooiWebsite

Wat je zelf dient aan te leveren:
Eigen tekst en beeldmateriaal (afbeeldingen/foto’s) en wensen via e-mail.

Wil je de teksten door ons laten schrijven?
Je kan er ook voor kiezen om de tekst door ons te laten schrijven, inclusief verwerking van bijbehorende afbeeldingen, volledig afgestemd op je eigen bedrijfsconcept en wensen. We hebben dan alleen een gedetailleerde omschrijving van je concept nodig, eventueel aangevuld met je diensten.

Oplevering:
Binnen 5 werkdagen (na ontvangst van alle informatie). Als wij ook de teksten schrijven, dan neemt de verwerktijd 10 werkdagen in beslag.

Content service (laat jouw teksten door ons schrijven)

Onze dienstverlening draait om het ontzorgen van onze klanten bij het creëren van een professionele website. Wij begrijpen als geen ander hoe tijdrovend het kan zijn om zelf alle teksten voor een website te schrijven, en daarom bieden wij de mogelijkheid om dit aan ons over te laten.

Zodra je een template hebt gekozen die bij jouw bedrijfsconcept en diensten past, zullen wij alle teksten voor jou schrijven en ook bijpassende afbeeldingen plaatsen voor alle onderdelen op de pagina’s. Ervaren tekstschrijvers zorgen ervoor dat alle teksten naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsconcept en de boodschap die je wilt overbrengen. Daarbij zorgen we meteen voor een goede vindbaarheid door zoekmachines. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website en wordt de kans groter dat zij daadwerkelijk klant bij je worden.

Zodra alle content is verwerkt, leveren wij een op maat gemaakte website die aan de basis volledig is gevuld met passende teksten en afbeeldingen. Uiteraard kun je erna de teksten zelf nog eenvoudig aanpassen. Zo kun je je website naar eigen wens finetunen, zonder dat je je druk hoeft te maken over de basisinhoud.

Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook voorzien is van teksten en afbeeldingen die jouw bedrijfsconcept en diensten op de juiste manier overbrengen. Je bespaard hiermee veel tijd en je bent verzekerd van een compleet ingerichte website die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

* Als je ervoor kiest geen gebruik van de content service te maken, dan kun je je eigen teksten aanleveren. Je blijft ook de mogelijkheid houden om uit een enorm bestand aan gratis premium rechtsvrije stockfoto’s afbeeldingen te kiezen om je website mee te vullen.

Laatste toegevoegde templates