Template Geometrix

We maken een complete website (kant & klaar), gevuld met eigen tekst, afbeeldingen, logo en aanpassing van de kleur. Inclusief het All-In Hosting.

Eenmalig bouwen van een complete website: €400,-
All-in hosting voor een héél jaar: €359,40 (29,95 per maand)

Er zal een logo worden ontworpen op basis van je huisstijl tezamen met je persoonlijke voorkeuren. Inclusief tot 3x herontwerpen.

All-in website template interieurontwerp Geometrix

Een professionele website voor een interieurontwerpbureau

Met onze All-in website template interieurontwerp heb je een website die geschikt is voor elk type interieurontwerp. Of je nu op zoek bent naar een modern interieur of een klassieke uitstraling wilt geven aan je ontwerp, deze website template past perfect bij een veeleisende stijl en smaak. De template is zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat jouw website er professioneel en verfijnd uit komt te zien, en gemakkelijk is te navigeren voor jouw bezoekers.

Responsive design, dus goed zichtbaar op alle apparaten

Responsive design is een ontwerptechniek die ervoor zorgt dat een website zich aanpast aan de grootte van het scherm waarop deze wordt bekeken. Dit betekent dat een website er anders uitziet op een desktopcomputer, een tablet of een smartphone. Het doel van responsive design is om een optimale gebruikerservaring te bieden, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt om de website te bekijken.

Je eigen website, volledig aangepast op jouw wensen

Deze website template wordt geheel naar jouw wensen en huisstijl aangepast! Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een website te hebben die perfect past bij jouw concept, stijl en bedrijfsuitstraling. Daarom gaan wij graag voor jou aan de slag om een unieke website te ontwerpen die volledig herkenbaar is gemaakt voor jouw bedrijf. En dat doen we aan de hand van website template Geometrix.

Wij passen de kleur, tekst en afbeeldingen aan zodat deze perfect aansluiten bij jouw wensen. Daarnaast verwerken wij jouw logo en passen eventueel het lettertype aan om de website nog beter bij jouw huisstijl te laten passen. Zo ontstaat er een website die volledig op maat gemaakt is voor jouw bedrijf. Onze werkwijze is eenvoudig en efficiënt. Nadat we alle informatie hebben ontvangen, gaan wij aan de slag met het ontwerpen en vullen van jouw nieuwe website. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je tussentijds op de hoogte blijft van de voortgang en is er voldoende ruimte voor feedback en eventuele aanpassingen.

Een complete set van functies voor elke interieurontwerper

Onze All-in website template interieurontwerp is uitgerust met een complete set van functies die speciaal zijn ontworpen voor elke interieurontwerper. Dit omvat bijvoorbeeld een blogsectie, waarmee je jouw ontwerpen en inspiratie kunt delen met jouw publiek. Ook is het mogelijk om een portfolio toe te voegen om jouw projecten op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren.

SEO vriendelijk geoptimaliseerd

Bij het inrichten van jouw website template willen we er zeker van zijn dat deze niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk is, maar ook goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google. Daarom bieden we als extra service aan om alle pagina’s meteen SEO vriendelijk te optimaliseren!

Maar wat houdt dat eigenlijk in? Nou, dat betekent dat we ervoor zorgen dat de pagina’s van jouw website zijn geoptimaliseerd om hoger te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines. We passen bijvoorbeeld de pagina’s aan op belangrijke zoekwoorden en -termen, zodat jouw website beter vindbaar is voor mensen die op zoek zijn naar jouw diensten.

Daarnaast zorgen we ook voor een goede structuur van de pagina’s en maken we gebruik van meta descriptions, titels en andere technische aspecten die belangrijk zijn voor een goede SEO score. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar is en dat je meer verkeer naar je website kunt genereren.

En het beste van alles? Je hoeft je hier zelf geen zorgen over te maken! Wij regelen het allemaal voor je, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf. Zo zorgen we er samen voor dat jouw website optimaal presteert en dat je online goed zichtbaar bent!

Soortgelijke templates:

Interieurdesign Muzestudio

Muzestudio

Architectenbureau B.lieve

B.Lieve

Aanvullende informatie

Jouw nieuwe website wordt gebouwd op basis van deze website template. Dit betekent dat wij de template volledig aanpassen aan jouw huisstijl, zoals jouw kleuren en logo. Vervolgens vullen we de website met relevante teksten en afbeeldingen. Indien nodig passen we ook de opmaak en indeling van de pagina’s aan en voegen we maatwerk secties toe. Op deze manier krijgt jouw website een unieke uitstraling en onderscheidende vormgeving die past bij jouw bedrijf.

We vinden het belangrijk dat jouw website er precies zo uitziet als jij dat voor ogen hebt. Zo zorgen we ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel.

Dit alles is inclusief:

 • Wij registreren gratis jouw domeinnaam (al in het bezit van een domeinnaam? Dan kunnen we deze verhuizen naar onze server)

 • Inrichting van vijf pagina’s met jouw eigen content (uitbreiding mogelijk)

 • Verwerken van je eigen tekst. Indien gewenst kan de tekst ook door ons worden geschreven

 • Verwerken van afbeeldingen. Gebruik van 15 stockfoto’s is inbegrepen

 • Configuratie met jouw logo en huiskleuren

 • Ingebouwd contactformulier (met reCAPTCHA v3 om je te beschermen tegen spam)

 • Geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid in zoekmachines

 • Instellen van Google Maps op jouw adres

 • Responsive design voor een optimale weergave op verschillende apparaten

 • Inclusief technisch beheer en support bij aanpassingen van de lay-out

 • Inclusief front-end beheerpaneel, waar je zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen kunt aanpassen

Inclusief het MW All-In Hosting- en Service Pakket

 • Power Hosting; voor een razendsnelle en stabiele website (5 GB)

 • All-In Service; technisch beheer en support bij aanpassingen van de lay-out

 • Beveiligingsupdates en anti-hack bewaking

 • Wekelijkse back-ups en periodieke updates

 • SSL-certificaat voor een veiligere verbinding en extra SEO-waarde (slotje in adresbalk)

 • Inclusief domeinnaam en e-mail hosting

Wat je zelf dient aan te leveren:
We vragen je om je logo, teksten en hoogwaardige afbeeldingen te leveren, samen met duidelijke instructies voor de plaatsing van de inhoud en kleurwijzigingen. Om je website op tijd af te kunnen ronden, dient alle gevraagde informatie aangeleverd te zijn voordat we kunnen starten.

Wil je de teksten door ons laten schrijven?
Je kan er ook voor kiezen om de tekst door ons te laten schrijven, inclusief verwerking van bijbehorende afbeeldingen, afgestemd op je eigen bedrijfsconcept en wensen. We hebben dan alleen een gedetailleerde omschrijving van je concept nodig, eventueel aangevuld met je diensten.

Nog geen domeinnaam?
Heb je nog geen domeinnaam (bedrijfsnaam)? Wij bieden ook domeinnamen die de potentie hebben een sterk merk te worden. Combineer een van onze domeinnamen met deze website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. Een domeinnaam via MooiWebsite is altijd inclusief 3 logo’s!
Alle domeinnamen bekijken

Oplevering:
Binnen 5 werkdagen (na ontvangst van alle informatie). Als wij ook de teksten schrijven, dan neemt de verwerktijd 10 werkdagen in beslag.

Content service (laat jouw teksten door ons schrijven)

Onze dienstverlening draait om het ontzorgen van onze klanten bij het creëren van een professionele website. Wij begrijpen als geen ander hoe tijdrovend het kan zijn om zelf alle teksten voor een website te schrijven, daarom bieden wij de mogelijkheid om dit aan ons over te laten.

Zodra je een website template hebt gekozen, zullen wij alle teksten voor jou schrijven voor alle benodigde onderdelen op de pagina’s. Wij zorgen ervoor dat alle teksten naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsconcept en de boodschap die je wilt overbrengen. Daarbij zorgen we meteen voor een goede vindbaarheid door zoekmachines. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website en wordt de kans groter dat zij daadwerkelijk klant bij je worden.

Zodra alle content is verwerkt, leveren wij een op maat gemaakte website die aan de basis volledig is gevuld met passende teksten en afbeeldingen. Uiteraard kun je erna de teksten zelf nog eenvoudig aanpassen.

Kortom, via deze extra service zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook voorzien is van passende teksten en afbeeldingen die jouw bedrijfsconcept en diensten op de juiste manier overbrengen. Je bespaard hiermee veel tijd en je bent verzekerd van een compleet ingerichte website die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

Laatste toegevoegde templates