Template Blieve

We maken een complete website (kant & klaar), gevuld met tekst, afbeeldingen, logo en aanpassing van de kleur. Inclusief het All-In Hosting- en Service Pakket.

Eenmalig maar: €250,-
+ All-in hosting en service: €29,95 per maand (per jaar vooruitbetaald).

Heb je nog geen domeinnaam (bedrijfsnaam)? Wij bieden ook domeinnamen die de potentie hebben een sterk merk te worden. Combineer een van onze domeinnamen met deze website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. Een domeinnaam via MooiWebsite is altijd inclusief 3 logo’s!

Alle domeinnamen bekijken

All-in website template Architect B.lieve

Maak jouw ontwerpen online zichtbaar met onze moderne All-in website template voor architecten.

Ben jij een architect met een passie voor stijlvolle ontwerpen en op zoek naar een website die jouw projecten perfect presenteert? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou! Maak kennis met onze All-in website template architect B.lieve.

Met deze professionele en moderne template heb je binnen no-time een website die bij jouw stijl en smaak past. Of je nu met je eigen werk strakke, moderne ontwerpen maakt of juist gaat voor een klassieke uitstraling, onze template biedt tal van mogelijkheden om jouw website volledig te personaliseren.

Bovendien hebben we veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van onze template. Jouw website zal er niet alleen prachtig uitzien, maar ook nog eens gemakkelijk te navigeren zijn voor jouw bezoekers. Dankzij de verschillende opties en elementen die beschikbaar zijn, zorgen wij ervoor dat jouw website wordt aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Of je nu een beginnend ontwerper bent of al jarenlange ervaring hebt, onze All-in website template architect biedt een krachtige online aanwezigheid die jouw merk en diensten perfect vertegenwoordigt.

Haal meer conversies binnen dankzij responsive webdesign voor jouw architecten website

Wij begrijpen dat tegenwoordig veel mensen websites bezoeken via hun smartphone of tablet. Daarom willen wij ervoor zorgen dat jouw ervaring op jouw website altijd optimaal is, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt.

Wij maken gebruik van responsive design, een ontwerptechniek die speciaal is ontwikkeld om websites zo te bouwen dat ze zich aanpassen aan de grootte van het scherm waarop ze worden bekeken. Dit betekent dat jouw website er op een desktop, tablet én smartphone altijd goed uitziet en gebruiksvriendelijk blijft. Het idee achter responsive design is simpel maar effectief: de website wordt opgedeeld in verschillende secties en elementen, die zich afhankelijk van de grootte van het scherm anders ordenen.

Het voordeel van responsive design is dat het de gebruiker een optimale ervaring biedt, wat kan leiden tot hogere conversiepercentages, meer terugkerende bezoekers en uiteindelijk meer omzet. Bovendien is de website met responsive design ook beter voor de zoekmachineoptimalisatie (SEO), omdat Google en andere zoekmachines mobielvriendelijke websites hoger in de zoekresultaten plaatsen.

Architecten vinden het belangrijk dat hun website er niet alleen goed uitziet, maar ook goed werkt op elk apparaat. Met responsive design zorgen wij ervoor dat bezoekers altijd een prettige en gebruiksvriendelijke ervaring hebben op jouw website.

Creëer een onderscheidende online aanwezigheid met website template B.lieve van MooiWebsite

Een professionele en unieke website is tegenwoordig onmisbaar voor architecten die online willen groeien en zich willen onderscheiden van hun concurrenten. Maar hoe krijg je nou precies die perfecte website die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsconcept en -stijl? Wij hebben de oplossing: onze website template B.lieve!

Bij MooiWebsite begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om een website te hebben die jouw bedrijfsuitstraling perfect weerspiegelt. Daarom bieden wij een volledig aangepaste website aan die perfect past bij jouw wensen en huisstijl. Wij passen niet alleen de kleuren, teksten en afbeeldingen aan, maar verwerken ook jouw logo en passen indien gewenst het lettertype aan. Zo creëren we samen een unieke en herkenbare website die naadloos aansluit bij jouw bedrijf.

Onze werkwijze is simpel: nadat we alle informatie van jou hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag met het ontwerpen en vullen van jouw nieuwe website. Tussentijds houden we je op de hoogte van de voortgang en is er voldoende ruimte voor feedback en eventuele aanpassingen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw nieuwe website perfect past bij jouw bedrijf en online succes gegarandeerd is.

Website template B.lieve is de perfecte oplossing voor architecten die op zoek zijn naar een unieke en professionele website die naadloos aansluit bij hun bedrijfsuitstraling. Laat ons jouw ideeën omzetten in een prachtige website die jouw klanten zeker zullen waarderen.

Creëer jouw online portfolio met onze All-in website template

Wil je graag jouw ontwerpvaardigheden online presenteren? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Onze All-in website template is speciaal ontworpen om jou te helpen bij het delen van jouw ontwerpen met de wereld.

Deze template biedt niet alleen de mogelijkheid om jouw werk op een aantrekkelijke manier te tonen, maar ook toegang tot een volledige set functies die speciaal ontworpen zijn voor interieurontwerpers. Zo kun je beschikken je over een blogsectie waarin je jouw ideeën en inspiratie kunt delen met jouw publiek. Dit is een geweldige manier om jouw volgers te bereiken en jouw werk te presenteren.

Maar er is nog meer! Met de portfolio sectie kun je jouw projecten op een visueel aantrekkelijke manier presenteren. Hier kun je afbeeldingen en beschrijvingen van jouw werk toevoegen om jouw potentiële klanten te inspireren.

Als interieurontwerper is het van groot belang om jouw werk te presenteren op een manier die jouw stijl en vaardigheden weerspiegelt. Onze All-in website template biedt de juiste tools om jouw werk online professioneel en aantrekkelijk te presenteren.

Trek meer potentiële klanten aan met onze zoekmachineoptimalisatie

Bij het ontwerpen van jouw architecten website template gaan wij een stapje verder. Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat jouw website er mooi uitziet en gebruiksvriendelijk is, maar wij willen ook dat jouw website goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google. Daarom bieden wij een extra service aan, namelijk het optimaliseren van alle pagina’s voor zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Maar wat houdt dit precies in? Wij zorgen ervoor dat de pagina’s van jouw website aangepast worden om hoger te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines. Dit doen wij bijvoorbeeld door de juiste zoekwoorden en termen op de pagina’s te plaatsen, zodat jouw website beter vindbaar is voor mensen die op zoek zijn naar jouw diensten.

Bovendien zorgen wij voor een goede structuur van de pagina’s en maken wij gebruik van meta descriptions, titels en andere technische aspecten die belangrijk zijn voor een goede SEO-score. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat jouw architecten website beter vindbaar is en dat je meer verkeer naar je website kunt genereren.

Het beste van alles? Jij hoeft je hier geen zorgen over te maken! Wij regelen dit allemaal voor je, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van jouw architecten bedrijf. Samen zorgen wij ervoor dat jouw website optimaal presteert en dat je online goed zichtbaar bent!

Soortgelijke templates:

Website template Interieurontwerp Architectuur

Geometrix

All-in website template interieurdesign Muzestudio

Muzestudio

All-in website template architect Blieve

B.Lieve

Aanvullende informatie

Jouw nieuwe website wordt gebouwd op basis van deze website template. Dit betekent dat wij de template volledig aanpassen aan jouw huisstijl, zoals jouw kleuren en logo. Vervolgens vullen we de website met relevante teksten en afbeeldingen. Indien nodig passen we ook de opmaak en indeling van de pagina’s aan en voegen we maatwerk secties toe. Op deze manier krijgt jouw website een unieke uitstraling en onderscheidende vormgeving die past bij jouw bedrijf.

We vinden het belangrijk dat jouw website er precies zo uitziet als jij dat voor ogen hebt. Zo zorgen we ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel.

Dit alles is inclusief:

 • Wij registreren gratis jouw domeinnaam (al in het bezit van een domeinnaam? Dan kunnen we deze verhuizen naar onze server)

 • Volledig inrichten tot 5 complete pagina’s met tekst en beeldmateriaal (uitbreiding mogelijk)

 • Teksten kunnen door ons worden geschreven of je levert je eigen tekst aan

 • Uniek design en 100% aangepast op jouw huisstijl zoals kleur, logo en verdere vormgeving

 • Geavanceerd contactformulier (met Google reCAPTCHA v3 anti spam)
 • Responsive design voor een optimale weergave op alle beeldschermapparaten

 • Geoptimaliseerd voor Google en instellen van Google maps

 • Inclusief 15 gratis stockfoto’s

 • Inclusief technisch beheer en support

 • Inclusief gratis aanpassingen aan je website

Inclusief het MW All-In Hosting- en Service Pakket

 • Power Hosting; voor een razendsnelle en stabiele website (5 GB)

 • All-In Service; onderhoud en aanpassing aan bestaande content

 • Beveiligingsupdates en anti-hack bewaking

 • Wekelijkse back-ups en periodieke updates

 • SSL-certificaat voor een veiligere verbinding en extra SEO-waarde (slotje in adresbalk)

 • Inclusief e-mail hosting bij MooiWebsite

 • Inclusief domeinnaam hosting bij MooiWebsite

Wat je zelf dient aan te leveren:
Eigen tekst en beeldmateriaal (afbeeldingen/foto’s) en wensen via e-mail.

Wil je de teksten door ons laten schrijven?
Je kan er ook voor kiezen om de tekst door ons te laten schrijven, inclusief verwerking van bijbehorende afbeeldingen, volledig afgestemd op je eigen bedrijfsconcept en wensen. We hebben dan alleen een gedetailleerde omschrijving van je concept nodig, eventueel aangevuld met je diensten.

Oplevering:
Binnen 5 werkdagen (na ontvangst van alle informatie). Als wij ook de teksten schrijven, dan neemt de verwerktijd 10 werkdagen in beslag.

Content service (laat jouw teksten door ons schrijven)

Onze dienstverlening draait om het ontzorgen van onze klanten bij het creëren van een professionele website. Wij begrijpen als geen ander hoe tijdrovend het kan zijn om zelf alle teksten voor een website te schrijven, en daarom bieden wij de mogelijkheid om dit aan ons over te laten.

Zodra je een template hebt gekozen die bij jouw bedrijfsconcept en diensten past, zullen wij alle teksten voor jou schrijven en ook bijpassende afbeeldingen plaatsen voor alle onderdelen op de pagina’s. Ervaren tekstschrijvers zorgen ervoor dat alle teksten naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsconcept en de boodschap die je wilt overbrengen. Daarbij zorgen we meteen voor een goede vindbaarheid door zoekmachines. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website en wordt de kans groter dat zij daadwerkelijk klant bij je worden.

Zodra alle content is verwerkt, leveren wij een op maat gemaakte website die aan de basis volledig is gevuld met passende teksten en afbeeldingen. Uiteraard kun je erna de teksten zelf nog eenvoudig aanpassen. Zo kun je je website naar eigen wens finetunen, zonder dat je je druk hoeft te maken over de basisinhoud.

Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook voorzien is van teksten en afbeeldingen die jouw bedrijfsconcept en diensten op de juiste manier overbrengen. Je bespaard hiermee veel tijd en je bent verzekerd van een compleet ingerichte website die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

* Als je ervoor kiest geen gebruik van de content service te maken, dan kun je je eigen teksten aanleveren. Je blijft ook de mogelijkheid houden om uit een enorm bestand aan gratis premium rechtsvrije stockfoto’s afbeeldingen te kiezen om je website mee te vullen.

Laatste toegevoegde templates