Template Autodealer

We maken een complete website (kant & klaar), gevuld met eigen tekst, afbeeldingen, logo en aanpassing van de kleur. Inclusief het All-In Hosting.

Eenmalig bouwen van een complete website: €400,-
All-in hosting voor een héél jaar: €359,40 (29,95 per maand)

Er zal een logo worden ontworpen op basis van je huisstijl tezamen met je persoonlijke voorkeuren. Inclusief tot 3x herontwerpen.

Maak indruk met onze Autodealer website template

Boost je verkoop met een indrukwekkend websiteontwerp

Met de All-in autodealer website template ben je verzekerd van een professionele en aantrekkelijke website die jouw verkoopresultaten zeker zal verbeteren. Het ontwerp van de website is namelijk het eerste wat potentiële klanten te zien krijgen, dus het is van groot belang dat dit er goed uitziet en vertrouwen wekt in jouw bedrijf. Gelukkig biedt onze template talloze mogelijkheden om jouw eigen stijl toe te passen, zodat je een unieke uitstraling kunt creëren die perfect bij jouw bedrijf past. Van het kiezen van een passend kleurenschema tot het toevoegen van je eigen logo – wij zorgen ervoor dat jouw website er helemaal top uitziet.

Naast een prachtig ontwerp biedt onze template ook een overzichtelijke indeling. Dit maakt het voor klanten een stuk makkelijker om hun weg te vinden op de website en snel te vinden wat ze zoeken. Dit is uiteraard belangrijk voor een goede gebruikservaring en kan de kans op aankopen vergroten. Kortom, met de All-in autodealer website template heb jij alles in huis om jouw bedrijf online te laten groeien en floreren.

Verhoog de conversie met handige features

Natuurlijk is een professionele uitstraling van je autodealer website belangrijk, maar uiteindelijk draait het om het verkopen van auto’s. Gelukkig biedt de All-in autodealer website template een aantal handige functies die ervoor zorgen dat jouw website meer conversies genereert.

Dankzij deze template kun je op een eenvoudige manier auto’s toevoegen aan je website, en kunnen klanten snel en gemakkelijk zoeken naar specifieke modellen of merken. Bovendien kun je door het gebruik van reviews en beoordelingen potentiële klanten meer vertrouwen geven in jouw bedrijf. Hierdoor zijn ze sneller geneigd om een auto bij jou te kopen.

Kortom, met de All-in autodealer website template zorg je ervoor dat jouw website er professioneel uitziet én dat deze meer conversies oplevert. Zo kun jij je richten op wat echt belangrijk is: het verkopen van auto’s!

Bespaar tijd en geld met een all-in-one oplossing

Het runnen van een autobedrijf kan een flinke uitdaging zijn, met allerlei aspecten waar je rekening mee moet houden. Maar met de All-in autodealer website template bespaar je tijd en geld, doordat deze template een complete oplossing biedt voor al jouw online activiteiten. Zo kun je makkelijk al je auto’s aan je klanten presenteren met behulp van een geïntegreerd productoverzicht. Bovendien kun je je website koppelen aan verschillende social media kanalen, zodat je meer potentiële klanten kunt bereiken.

Deze alles-in-één oplossing zorgt ervoor dat jij je volledig kunt richten op waar je goed in bent: het verkopen van auto’s! Het is een gebruiksvriendelijke en professionele template, die ervoor zorgt dat jouw autobedrijf online goed vertegenwoordigd is. Met de All-in autodealer website template kun je zorgeloos en efficiënt je online activiteiten managen, zodat je meer tijd overhoudt voor de dagelijkse werkzaamheden in je autobedrijf.

Soortgelijke templates:

Autoservice Fixit

Fixit

Aanvullende informatie

Jouw nieuwe website wordt gebouwd op basis van deze website template. Dit betekent dat wij de template volledig aanpassen aan jouw huisstijl, zoals jouw kleuren en logo. Vervolgens vullen we de website met relevante teksten en afbeeldingen. Indien nodig passen we ook de opmaak en indeling van de pagina’s aan en voegen we maatwerk secties toe. Op deze manier krijgt jouw website een unieke uitstraling en onderscheidende vormgeving die past bij jouw bedrijf.

We vinden het belangrijk dat jouw website er precies zo uitziet als jij dat voor ogen hebt. Zo zorgen we ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel.

Dit alles is inclusief:

 • Wij registreren gratis jouw domeinnaam (al in het bezit van een domeinnaam? Dan kunnen we deze verhuizen naar onze server)

 • Inrichting van vijf pagina’s met jouw eigen content (uitbreiding mogelijk)

 • Verwerken van je eigen tekst. Indien gewenst kan de tekst ook door ons worden geschreven

 • Verwerken van afbeeldingen. Gebruik van 15 stockfoto’s is inbegrepen

 • Configuratie met jouw logo en huiskleuren

 • Ingebouwd contactformulier (met reCAPTCHA v3 om je te beschermen tegen spam)

 • Geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid in zoekmachines

 • Instellen van Google Maps op jouw adres

 • Responsive design voor een optimale weergave op verschillende apparaten

 • Inclusief technisch beheer en support bij aanpassingen van de lay-out

 • Inclusief front-end beheerpaneel, waar je zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen kunt aanpassen

Inclusief het MW All-In Hosting- en Service Pakket

 • Power Hosting; voor een razendsnelle en stabiele website (5 GB)

 • All-In Service; technisch beheer en support bij aanpassingen van de lay-out

 • Beveiligingsupdates en anti-hack bewaking

 • Wekelijkse back-ups en periodieke updates

 • SSL-certificaat voor een veiligere verbinding en extra SEO-waarde (slotje in adresbalk)

 • Inclusief domeinnaam en e-mail hosting

Wat je zelf dient aan te leveren:
We vragen je om je logo, teksten en hoogwaardige afbeeldingen te leveren, samen met duidelijke instructies voor de plaatsing van de inhoud en kleurwijzigingen. Om je website op tijd af te kunnen ronden, dient alle gevraagde informatie aangeleverd te zijn voordat we kunnen starten.

Wil je de teksten door ons laten schrijven?
Je kan er ook voor kiezen om de tekst door ons te laten schrijven, inclusief verwerking van bijbehorende afbeeldingen, afgestemd op je eigen bedrijfsconcept en wensen. We hebben dan alleen een gedetailleerde omschrijving van je concept nodig, eventueel aangevuld met je diensten.

Nog geen domeinnaam?
Heb je nog geen domeinnaam (bedrijfsnaam)? Wij bieden ook domeinnamen die de potentie hebben een sterk merk te worden. Combineer een van onze domeinnamen met deze website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. Een domeinnaam via MooiWebsite is altijd inclusief 3 logo’s!
Alle domeinnamen bekijken

Oplevering:
Binnen 5 werkdagen (na ontvangst van alle informatie). Als wij ook de teksten schrijven, dan neemt de verwerktijd 10 werkdagen in beslag.

Content service (laat jouw teksten door ons schrijven)

Onze dienstverlening draait om het ontzorgen van onze klanten bij het creëren van een professionele website. Wij begrijpen als geen ander hoe tijdrovend het kan zijn om zelf alle teksten voor een website te schrijven, daarom bieden wij de mogelijkheid om dit aan ons over te laten.

Zodra je een website template hebt gekozen, zullen wij alle teksten voor jou schrijven voor alle benodigde onderdelen op de pagina’s. Wij zorgen ervoor dat alle teksten naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsconcept en de boodschap die je wilt overbrengen. Daarbij zorgen we meteen voor een goede vindbaarheid door zoekmachines. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website en wordt de kans groter dat zij daadwerkelijk klant bij je worden.

Zodra alle content is verwerkt, leveren wij een op maat gemaakte website die aan de basis volledig is gevuld met passende teksten en afbeeldingen. Uiteraard kun je erna de teksten zelf nog eenvoudig aanpassen.

Kortom, via deze extra service zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook voorzien is van passende teksten en afbeeldingen die jouw bedrijfsconcept en diensten op de juiste manier overbrengen. Je bespaard hiermee veel tijd en je bent verzekerd van een compleet ingerichte website die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

Laatste toegevoegde templates