Template Autodealer

We maken een complete website (kant & klaar), gevuld met tekst, afbeeldingen, logo en aanpassing van de kleur. Inclusief het All-In Hosting- en Service Pakket.

Eenmalig maar: €250,-
+ All-in hosting en service: €29,95 per maand (per jaar vooruitbetaald).

Heb je nog geen domeinnaam (bedrijfsnaam)? Wij bieden ook domeinnamen die de potentie hebben een sterk merk te worden. Combineer een van onze domeinnamen met deze website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. Een domeinnaam via MooiWebsite is altijd inclusief 3 logo’s!

Alle domeinnamen bekijken

Maak indruk met onze Autodealer website template

Boost je verkoop met een indrukwekkend websiteontwerp

Met de All-in autodealer website template ben je verzekerd van een professionele en aantrekkelijke website die jouw verkoopresultaten zeker zal verbeteren. Het ontwerp van de website is namelijk het eerste wat potentiële klanten te zien krijgen, dus het is van groot belang dat dit er goed uitziet en vertrouwen wekt in jouw bedrijf. Gelukkig biedt onze template talloze mogelijkheden om jouw eigen stijl toe te passen, zodat je een unieke uitstraling kunt creëren die perfect bij jouw bedrijf past. Van het kiezen van een passend kleurenschema tot het toevoegen van je eigen logo – wij zorgen ervoor dat jouw website er helemaal top uitziet.

Naast een prachtig ontwerp biedt onze template ook een overzichtelijke indeling. Dit maakt het voor klanten een stuk makkelijker om hun weg te vinden op de website en snel te vinden wat ze zoeken. Dit is uiteraard belangrijk voor een goede gebruikservaring en kan de kans op aankopen vergroten. Kortom, met de All-in autodealer website template heb jij alles in huis om jouw bedrijf online te laten groeien en floreren.

Verhoog de conversie met handige features

Natuurlijk is een professionele uitstraling van je autodealer website belangrijk, maar uiteindelijk draait het om het verkopen van auto’s. Gelukkig biedt de All-in autodealer website template een aantal handige functies die ervoor zorgen dat jouw website meer conversies genereert.

Dankzij deze template kun je op een eenvoudige manier auto’s toevoegen aan je website, en kunnen klanten snel en gemakkelijk zoeken naar specifieke modellen of merken. Bovendien kun je door het gebruik van reviews en beoordelingen potentiële klanten meer vertrouwen geven in jouw bedrijf. Hierdoor zijn ze sneller geneigd om een auto bij jou te kopen.

Kortom, met de All-in autodealer website template zorg je ervoor dat jouw website er professioneel uitziet én dat deze meer conversies oplevert. Zo kun jij je richten op wat echt belangrijk is: het verkopen van auto’s!

Bespaar tijd en geld met een all-in-one oplossing

Het runnen van een autobedrijf kan een flinke uitdaging zijn, met allerlei aspecten waar je rekening mee moet houden. Maar met de All-in autodealer website template bespaar je tijd en geld, doordat deze template een complete oplossing biedt voor al jouw online activiteiten. Zo kun je makkelijk al je auto’s aan je klanten presenteren met behulp van een geïntegreerd productoverzicht. Bovendien kun je je website koppelen aan verschillende social media kanalen, zodat je meer potentiële klanten kunt bereiken.

Deze alles-in-één oplossing zorgt ervoor dat jij je volledig kunt richten op waar je goed in bent: het verkopen van auto’s! Het is een gebruiksvriendelijke en professionele template, die ervoor zorgt dat jouw autobedrijf online goed vertegenwoordigd is. Met de All-in autodealer website template kun je zorgeloos en efficiënt je online activiteiten managen, zodat je meer tijd overhoudt voor de dagelijkse werkzaamheden in je autobedrijf.

Aanvullende informatie

Jouw nieuwe website wordt gebouwd op basis van deze website template. Dit betekent dat wij de template volledig aanpassen aan jouw huisstijl, zoals jouw kleuren en logo. Vervolgens vullen we de website met relevante teksten en afbeeldingen. Indien nodig passen we ook de opmaak en indeling van de pagina’s aan en voegen we maatwerk secties toe. Op deze manier krijgt jouw website een unieke uitstraling en onderscheidende vormgeving die past bij jouw bedrijf.

We vinden het belangrijk dat jouw website er precies zo uitziet als jij dat voor ogen hebt. Zo zorgen we ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel.

Dit alles is inclusief:

 • Wij registreren gratis jouw domeinnaam (al in het bezit van een domeinnaam? Dan kunnen we deze verhuizen naar onze server)

 • Volledig inrichten tot 5 complete pagina’s met tekst en beeldmateriaal (uitbreiding mogelijk)

 • Teksten kunnen door ons worden geschreven of je levert je eigen tekst aan

 • Uniek design en 100% aangepast op jouw huisstijl zoals kleur, logo en verdere vormgeving

 • Geavanceerd contactformulier (met Google reCAPTCHA v3 anti spam)
 • Responsive design voor een optimale weergave op alle beeldschermapparaten

 • Geoptimaliseerd voor Google en instellen van Google maps

 • Inclusief 15 gratis stockfoto’s

 • Inclusief technisch beheer en support

 • Inclusief gratis aanpassingen aan je website

Inclusief het MW All-In Hosting- en Service Pakket

 • Power Hosting; voor een razendsnelle en stabiele website (5 GB)

 • All-In Service; onderhoud en aanpassing aan bestaande content

 • Beveiligingsupdates en anti-hack bewaking

 • Wekelijkse back-ups en periodieke updates

 • SSL-certificaat voor een veiligere verbinding en extra SEO-waarde (slotje in adresbalk)

 • Inclusief e-mail hosting bij MooiWebsite

 • Inclusief domeinnaam hosting bij MooiWebsite

Wat je zelf dient aan te leveren:
Eigen tekst en beeldmateriaal (afbeeldingen/foto’s) en wensen via e-mail.

Wil je de teksten door ons laten schrijven?
Je kan er ook voor kiezen om de tekst door ons te laten schrijven, inclusief verwerking van bijbehorende afbeeldingen, volledig afgestemd op je eigen bedrijfsconcept en wensen. We hebben dan alleen een gedetailleerde omschrijving van je concept nodig, eventueel aangevuld met je diensten.

Oplevering:
Binnen 5 werkdagen (na ontvangst van alle informatie). Als wij ook de teksten schrijven, dan neemt de verwerktijd 10 werkdagen in beslag.

Content service (laat jouw teksten door ons schrijven)

Onze dienstverlening draait om het ontzorgen van onze klanten bij het creëren van een professionele website. Wij begrijpen als geen ander hoe tijdrovend het kan zijn om zelf alle teksten voor een website te schrijven, en daarom bieden wij de mogelijkheid om dit aan ons over te laten.

Zodra je een template hebt gekozen die bij jouw bedrijfsconcept en diensten past, zullen wij alle teksten voor jou schrijven en ook bijpassende afbeeldingen plaatsen voor alle onderdelen op de pagina’s. Ervaren tekstschrijvers zorgen ervoor dat alle teksten naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsconcept en de boodschap die je wilt overbrengen. Daarbij zorgen we meteen voor een goede vindbaarheid door zoekmachines. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website en wordt de kans groter dat zij daadwerkelijk klant bij je worden.

Zodra alle content is verwerkt, leveren wij een op maat gemaakte website die aan de basis volledig is gevuld met passende teksten en afbeeldingen. Uiteraard kun je erna de teksten zelf nog eenvoudig aanpassen. Zo kun je je website naar eigen wens finetunen, zonder dat je je druk hoeft te maken over de basisinhoud.

Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook voorzien is van teksten en afbeeldingen die jouw bedrijfsconcept en diensten op de juiste manier overbrengen. Je bespaard hiermee veel tijd en je bent verzekerd van een compleet ingerichte website die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

* Als je ervoor kiest geen gebruik van de content service te maken, dan kun je je eigen teksten aanleveren. Je blijft ook de mogelijkheid houden om uit een enorm bestand aan gratis premium rechtsvrije stockfoto’s afbeeldingen te kiezen om je website mee te vullen.

Laatste toegevoegde templates