Fiscaleo All-in accountancy website template

Je krijgt een compleet ingerichte website (kant & klaar), met je eigen tekst, afbeeldingen, logo en aanpassing van de kleur. Inclusief voor de periode van 12 maanden het All-In Hosting- en Service Pakket (jaarlijks te verlengen).


 • Eenmalig bouwen van de website (kant & klaar): €500,-
 • 12 maanden zorgeloos All-in Service- en Hosting Pakket: €468,-

 968,00

* Na je bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Binnen 12 uur ontvang je een tweede e-mail met een factuur en het stappenplan voor aanlevering van de informatie.

Fiscaleo accountancy website template, alles in één keer voor elkaar

Een alles-in-één oplossing

Als accountant weet jij als geen ander dat tijd kostbaar is en dat jouw focus voornamelijk ligt op het ondersteunen van jouw klanten en het laten groeien van jouw bedrijf. Wij begrijpen dit als geen ander en hebben daarom de alles-in-één Fiscaleo accountancy website template ontwikkeld waarmee jij snel en eenvoudig een gepersonaliseerde en professionele website kan laten maken door ons.

Onze Fiscaleo accountancy website template bevat alle elementen die jij nodig hebt om jouw diensten en tarieven overzichtelijk en duidelijk te presenteren aan jouw potentiële klanten. Bovendien biedt deze template een flexibel online contactformulier, zodat jouw klanten op een eenvoudige manier contact met jou kunnen opnemen. Dankzij een eventuele optionele chatfunctie kunnen vragen snel en efficiënt worden beantwoord.

Met onze alles-in-één oplossing bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. Jij kunt je nu namelijk volledig concentreren op de belangrijke zaken binnen jouw bedrijf en de groei van jouw klantenbestand. Wij zorgen ervoor dat jouw website er professioneel en overzichtelijk uitziet, waardoor jij meer tijd kan besteden aan het verlenen van jouw diensten en het laten groeien van jouw bedrijf.

Deze website template is voor vele branches, bedrijven, ondernemingen en zzp’ers te gebruiken zoals:

 • Belastingadvies
 • Financieel advies
 • Auditdiensten
 • Bedrijfsadvies
 • Fiscale dienstverlening
 • Salarisadministratie
 • Risk management
 • Compliance en regelgeving
 • Juridische dienstverlening
 • Bedrijfsadministratie
 • Boekhouding
 • Accountancy
 • Consultancy
 • Payroll-diensten
 • Personeelsbeheer
 • Verzekeringen

Professionele website-ontwerp en aanpassingsopties

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een professionele en gebruiksvriendelijke website template voor jouw bedrijf. Onze template is speciaal ontworpen met het oog op professionaliteit en gebruiksgemak, zodat jij je klanten de best mogelijke online ervaring kunt bieden. Dankzij ons front-end CMS kun je gemakkelijk de tekst op je website aanpassen en beheren. Maar dat is nog niet alles! Wij passen de template namelijk volledig aan op jouw eigen huisstijl. Door o.a. de kleurstijl, lettertypen en afbeeldingen aan te passen aan jouw wensen, zorgen wij ervoor dat jouw website perfect aansluit bij jouw bedrijf en uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat. En alsof dat nog niet genoeg is, staan wij ook nog eens altijd voor je klaar als je hulp nodig hebt. Ons team helpt je graag bij het optimaliseren van jouw website, zodat deze precies past bij jouw wensen en behoeften. Want jouw succes is ons succes!

SEO-geoptimaliseerd voor meer zichtbaarheid

Een professionele website is van onschatbare waarde voor jouw bedrijf, maar alleen als deze ook door potentiële klanten gevonden wordt. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken, want wij hebben ervoor gezorgd dat onze accountancy website template geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Zo kom je hoger in de zoekresultaten en vinden klanten sneller hun weg naar jouw website. Onze SEO-tools zijn daarbij onmisbaar. Hiermee kunnen we jouw website optimaliseren voor de juiste trefwoorden en zoektermen. Hierdoor wordt jouw website beter vindbaar en kun je meer verkeer genereren. En dat betekent meer potentiële klanten die jouw diensten kunnen ontdekken en daar wellicht gebruik van willen maken.

Aanvullende informatie

Jouw nieuwe website wordt gebouwd op basis van deze website template. Dit betekent dat wij de template volledig aanpassen aan jouw huisstijl, zoals jouw kleuren en logo. Vervolgens vullen we de website met relevante teksten en afbeeldingen. Indien nodig passen we ook de opmaak en indeling van de pagina’s aan en voegen we maatwerk secties toe. Op deze manier krijgt jouw website een unieke uitstraling en onderscheidende vormgeving die past bij jouw bedrijf.

We vinden het belangrijk dat jouw website er precies zo uitziet als jij dat voor ogen hebt. Zo zorgen we ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel.

Deze website template is inclusief:

 • Registreren van je nieuwe domeinnaam (al in het bezit van een domeinnaam? Dan kunnen we deze verhuizen naar onze server)

 • Op maat inrichten van 5 pagina’s met tekst en beeldmateriaal (uitbreiding van meer pagina’s is mogelijk)

 • Aanpassen van de huisstijl zoals kleur, lettertype (indien gewenst), logo en verdere vormgeving

 • Onderhoud en laten uitvoeren van eventuele tussentijdse aanpassingen aan bestaande content

 • Inrichten van een contactformulier (inclusief Google reCAPTCHA v3 anti spam)

 • Aanmelding bij Google
 • Instellen van Google maps
 • Responsive design voor een optimale weergave op alle beeldschermapparaten

 • Inclusief premium beeldmateriaal!

 • Inclusief 3 correctierondes
 • 100% eigendomsrecht

Inclusief het MW All-In Hosting- en Service Pakket

 • Power Hosting; voor een razendsnelle en stabiele website.

 • All-In Service; onderhoud en aanpassing aan bestaande content pagina(‘s). Eenvoudig doorgeven van aanpassingen of aanvullingen per e-mail met een verwerktijd van 48 uur
 • Beveiligingsupdates en anti-hack bewaking

 • Wekelijkse back-ups en periodieke updates

 • Jaarlijkse verlenging van een SSL-certificaat voor een veiligere verbinding en extra SEO-waarde (slotje in adresbalk)

 • Jaarlijkse verlenging van je domeinnaam

 • Inclusief 5 e-mail adressen

Wat je zelf dient aan te leveren:
Eigen tekst en beeldmateriaal (afbeeldingen/foto’s) en wensen via e-mail.

Wil je de teksten door ons laten schrijven?
Je kan er ook voor kiezen om de 5 pagina’s door ons te laten vullen met tekst en bijbehorende afbeeldingen, volledig afgestemd op je eigen bedrijfsconcept en wensen. We hebben dan alleen een gedetailleerde omschrijving van je concept nodig, eventueel aangevuld met je diensten.

Oplevering:
Binnen 5 werkdagen (na ontvangst van alle informatie). Als wij ook de teksten schrijven, dan neemt de verwerktijd 10 werkdagen in beslag.

Maatwerk aanpassingen:
Je hebt keuze uit vele maatwerk toepassingen die beschikbaar zijn om je website verder te personaliseren en vorm te geven.

Tekst service (laat jouw tekst door ons schrijven)

Bespaar tijd en krijg een professionele website met op maat geschreven teksten!

Onze dienstverlening draait om het ontzorgen van onze klanten bij het creëren van een professionele website. Wij begrijpen als geen ander hoe tijdrovend het kan zijn om zelf alle teksten voor een website te schrijven, en daarom bieden wij de mogelijkheid om dit aan ons over te laten.

Zodra je een template hebt gekozen die bij jouw bedrijfsconcept en diensten past, gaan wij aan de slag met het schrijven van alle teksten voor de webpagina’s. Hierbij houden wij rekening met jouw wensen en voorkeuren om tot de juiste zinsopbouw te komen. Ervaren tekstschrijvers zorgen ervoor dat alle teksten naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsconcept en de boodschap die je wilt overbrengen.

Naast het schrijven van de teksten, stemmen wij ook de juiste inhoud af voor alle onderdelen op de pagina’s. Hierbij kun je denken aan call-to-action buttons en andere elementen die jouw website gebruiksvriendelijk maken. Uiteindelijk streven we ernaar om jouw website zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor jouw doelgroep.

Zodra alle elementen op de website zijn verwerkt en de teksten zijn geschreven, leveren wij een op maat gemaakte website die aan de basis volledig is gevuld met professioneel en passend geschreven teksten en beeldmateriaal. Uiteraard ben en blijf je zelf in staat om de teksten aan te passen. Zo kun je de website naar eigen wens finetunen, zonder dat je je druk hoeft te maken over de basisinhoud.

Naast het schrijven van de teksten en het bedenken van de juiste inhoud voor alle pagina’s, richten wij de webpagina ook SEO-proof in. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines, zoals Google. Door middel van het gebruik van relevante zoekwoorden, meta beschrijvingen en titels, zorgen wij ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten verschijnt. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website en wordt de kans groter dat zij daadwerkelijk klant bij je worden. Door onze expertise op het gebied van SEO, creëren wij niet alleen een professionele website met op maat geschreven teksten, maar wij zorgen er ook voor dat jouw website goed gevonden wordt door jouw doelgroep.

Kortom, tegen een geringe meerprijs zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook voorzien is van teksten die jouw bedrijfsconcept en diensten op de juiste manier overbrengen. Je bespaard hiermee veel tijd en je bent verzekerd van een compleet ingerichte website die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

Laatste toegevoegde templates

Titel

Ga naar de bovenkant