Consultify All-in consultancy website template

Je krijgt een compleet ingerichte website (kant & klaar), met je eigen tekst, afbeeldingen, logo en aanpassing van de kleur. Inclusief voor de periode van 12 maanden het All-In Hosting- en Service Pakket (jaarlijks te verlengen).


 • Eenmalig bouwen van de website (kant & klaar): €500,-
 • 12 maanden zorgeloos All-in Service- en Hosting Pakket: €468,-

 968,00

* Na je bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Binnen 12 uur ontvang je een tweede e-mail met een factuur en het stappenplan voor aanlevering van de informatie.

Consultify consultancy website template, een professionele website binnen handbereik

Met de Consultify consultancy website template geef je jouw website een krachtige en dynamische uitstraling. Deze template biedt talloze mooie elementen waarmee we jouw website volledig op maat kunnen maken. Zo maken we jouw website helemaal uniek en passend bij jouw bedrijf en doelgroep. Bovendien biedt deze template de mogelijkheid om jouw website te koppelen aan populaire sociale media kanalen, zoals Facebook en Twitter. Zo blijf je gemakkelijk in contact met je volgers en vergroot je jouw online bereik.

Of je nu een startende ondernemer bent of een ervaren consultant, met de Consultify consultancy website template ben je verzekerd van een onderscheidende en professionele uitstraling. Wij helpen je graag bij het aanpassen en personaliseren van deze krachtige lay-out en elementen, zodat jouw website echt tot leven komt en jouw online succes vergroot wordt.

Krachtige lay-out en aanpasbare elementen

Bij ons vind je online marketing website templates met een uitgebreide selectie opvallende en professionele ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Elk ontwerp is met zorg samengesteld om ervoor te zorgen dat jouw website er fantastisch uitziet en aanvoelt. Van strakke lijnen tot levendige kleuren, onze templates hebben alles in huis om jouw bezoekers te imponeren en hen aan te sporen tot conversie. We hebben ons assortiment met zorg samengesteld, zodat jij zonder veel moeite een website kunt maken die past bij jouw wensen en doelen. Kies een template en wij transformeren het naar een volledig gepersonaliseerde website die helemaal aansluit op jouw concept en huisstijl. Zo maken wij in een handomdraai een professionele website voor jou!

Deze website template is voor vele branches, bedrijven, ondernemingen en zzp’ers te gebruiken zoals:

 • Management consultancy
 • IT consultancy
 • Financieel consultancy
 • Marketing consultancy
 • HR consultancy
 • Strategie consultancy
 • Organisatieadviseur
 • Duurzaamheidsconsultancy
 • Supply chain consultancy
 • Juridisch consultancy
 • Communicatieadvies
 • Verandermanagement
 • Risk management
 • Data-analist
 • Opleidingsadviseurs
 • Sales consultancy
 • Healthcare consultancy

Responsief ontwerp en snelle laadtijd

Met de Consultancy Website Template ben je verzekerd van een professionele uitstraling op alle apparaten. Deze template is namelijk volledig responsief, wat betekent dat jouw website er even mooi uitziet op smartphones en tablets als op desktops. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring voor al jouw bezoekers, ongeacht het apparaat dat zij gebruiken. Daarnaast zorgt de snelle laadtijd ervoor dat jouw website snel en gemakkelijk te gebruiken is. Hierdoor verlaag je de bounce rate en verhoog je de conversieratio.

SEO-vriendelijk en eenvoudig te onderhouden

Onze website template is speciaal ontworpen om SEO-vriendelijk te zijn. Dit betekent dat de code van de template goed gestructureerd is en de metadata uitstekend is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het resultaat? Jouw website zal gemakkelijker te vinden en te indexeren zijn. Bovendien is onze template ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Zo kun je met de gebruiksvriendelijke interface gemakkelijk zelf teksten aanpassen en aanvullen. Zo blijft jouw website altijd up-to-date en relevant.

En het beste van alles? Wij zorgen ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van de template. Dat doen wij namelijk voor je! Zo kun jij je richten op het bedenken van geweldige content en het laten groeien van jouw online aanwezigheid.

Aanvullende informatie

Jouw nieuwe website wordt gebouwd op basis van deze website template. Dit betekent dat wij de template volledig aanpassen aan jouw huisstijl, zoals jouw kleuren en logo. Vervolgens vullen we de website met relevante teksten en afbeeldingen. Indien nodig passen we ook de opmaak en indeling van de pagina’s aan en voegen we maatwerk secties toe. Op deze manier krijgt jouw website een unieke uitstraling en onderscheidende vormgeving die past bij jouw bedrijf.

We vinden het belangrijk dat jouw website er precies zo uitziet als jij dat voor ogen hebt. Zo zorgen we ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel.

Deze website template is inclusief:

 • Registreren van je nieuwe domeinnaam (al in het bezit van een domeinnaam? Dan kunnen we deze verhuizen naar onze server)

 • Op maat inrichten van 5 pagina’s met tekst en beeldmateriaal (uitbreiding van meer pagina’s is mogelijk)

 • Aanpassen van de huisstijl zoals kleur, lettertype (indien gewenst), logo en verdere vormgeving

 • Onderhoud en laten uitvoeren van eventuele tussentijdse aanpassingen aan bestaande content

 • Inrichten van een contactformulier (inclusief Google reCAPTCHA v3 anti spam)

 • Aanmelding bij Google
 • Instellen van Google maps
 • Responsive design voor een optimale weergave op alle beeldschermapparaten

 • Inclusief premium beeldmateriaal!

 • Inclusief 3 correctierondes
 • 100% eigendomsrecht

Inclusief het MW All-In Hosting- en Service Pakket

 • Power Hosting; voor een razendsnelle en stabiele website.

 • All-In Service; onderhoud en aanpassing aan bestaande content pagina(‘s). Eenvoudig doorgeven van aanpassingen of aanvullingen per e-mail met een verwerktijd van 48 uur
 • Beveiligingsupdates en anti-hack bewaking

 • Wekelijkse back-ups en periodieke updates

 • Jaarlijkse verlenging van een SSL-certificaat voor een veiligere verbinding en extra SEO-waarde (slotje in adresbalk)

 • Jaarlijkse verlenging van je domeinnaam

 • Inclusief 5 e-mail adressen

Wat je zelf dient aan te leveren:
Eigen tekst en beeldmateriaal (afbeeldingen/foto’s) en wensen via e-mail.

Wil je de teksten door ons laten schrijven?
Je kan er ook voor kiezen om de 5 pagina’s door ons te laten vullen met tekst en bijbehorende afbeeldingen, volledig afgestemd op je eigen bedrijfsconcept en wensen. We hebben dan alleen een gedetailleerde omschrijving van je concept nodig, eventueel aangevuld met je diensten.

Oplevering:
Binnen 5 werkdagen (na ontvangst van alle informatie). Als wij ook de teksten schrijven, dan neemt de verwerktijd 10 werkdagen in beslag.

Maatwerk aanpassingen:
Je hebt keuze uit vele maatwerk toepassingen die beschikbaar zijn om je website verder te personaliseren en vorm te geven.

Tekst service (laat jouw tekst door ons schrijven)

Bespaar tijd en krijg een professionele website met op maat geschreven teksten!

Onze dienstverlening draait om het ontzorgen van onze klanten bij het creëren van een professionele website. Wij begrijpen als geen ander hoe tijdrovend het kan zijn om zelf alle teksten voor een website te schrijven, en daarom bieden wij de mogelijkheid om dit aan ons over te laten.

Zodra je een template hebt gekozen die bij jouw bedrijfsconcept en diensten past, gaan wij aan de slag met het schrijven van alle teksten voor de webpagina’s. Hierbij houden wij rekening met jouw wensen en voorkeuren om tot de juiste zinsopbouw te komen. Ervaren tekstschrijvers zorgen ervoor dat alle teksten naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsconcept en de boodschap die je wilt overbrengen.

Naast het schrijven van de teksten, stemmen wij ook de juiste inhoud af voor alle onderdelen op de pagina’s. Hierbij kun je denken aan call-to-action buttons en andere elementen die jouw website gebruiksvriendelijk maken. Uiteindelijk streven we ernaar om jouw website zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor jouw doelgroep.

Zodra alle elementen op de website zijn verwerkt en de teksten zijn geschreven, leveren wij een op maat gemaakte website die aan de basis volledig is gevuld met professioneel en passend geschreven teksten en beeldmateriaal. Uiteraard ben en blijf je zelf in staat om de teksten aan te passen. Zo kun je de website naar eigen wens finetunen, zonder dat je je druk hoeft te maken over de basisinhoud.

Naast het schrijven van de teksten en het bedenken van de juiste inhoud voor alle pagina’s, richten wij de webpagina ook SEO-proof in. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines, zoals Google. Door middel van het gebruik van relevante zoekwoorden, meta beschrijvingen en titels, zorgen wij ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten verschijnt. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website en wordt de kans groter dat zij daadwerkelijk klant bij je worden. Door onze expertise op het gebied van SEO, creëren wij niet alleen een professionele website met op maat geschreven teksten, maar wij zorgen er ook voor dat jouw website goed gevonden wordt door jouw doelgroep.

Kortom, tegen een geringe meerprijs zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook voorzien is van teksten die jouw bedrijfsconcept en diensten op de juiste manier overbrengen. Je bespaard hiermee veel tijd en je bent verzekerd van een compleet ingerichte website die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

Laatste toegevoegde templates

Titel

Ga naar de bovenkant