WebWonders All-in marketing website template

We maken een complete website (kant & klaar), gevuld met tekst, afbeeldingen, logo en aanpassing van de kleur. Inclusief het All-In Hosting- en Service Pakket.

Kosten: €29,95 per maand (per jaar vooruitbetaald).

Heb je nog geen domeinnaam (bedrijfsnaam)? Wij bieden ook domeinnamen die de potentie hebben een sterk merk te worden. Combineer een van onze domeinnamen met deze website, dan geven we 25% korting op de domeinnaam. Een domeinnaam via MooiWebsite is altijd inclusief 3 logo’s!

Alle domeinnamen bekijken

WebWonders All-in marketing website template

Modern design en aanpasbare elementen voor jouw professionele website

Met de nieuwe WebWonders marketing website template heb je toegang tot een modern en professioneel design. Speciaal ontworpen om indruk te maken op jouw klanten en gebruikers. De website wordt aangepast aan jouw eigen voorkeur door het gebruik van verschillende kleuren, lettertypen en stijlen. Bovendien wordt de inhoud van de website afgestemd op jouw eigen behoeften en doelgroep. Deze template is geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties, waardoor de website snel laadt en gemakkelijk toegankelijk is voor gebruikers.

Alle belangrijke functies voor jouw online marketingconcept in één template

Met de WebWonders marketing website template hebben we alle tools tot onze beschikking die nodig zijn om jouw online aanwezigheid te maximaliseren. Of je nu de website wilt laten optimaliseren voor zoekmachines, sociale media-accounts wilt laten integreren of een handige contactpagina wilt toevoegen. Deze template bevat alles wat je nodig hebt om jouw online marketingconcept naar een hoger niveau te tillen.

Maak verbinding met jouw klanten en stimuleer conversies met professionele en doelgerichte inhoud

De website template biedt tevens de mogelijkheid om professionele en doelgerichte inhoud te laten creëren, die jouw klanten en gebruikers aanspreekt en aanzet tot actie. Met de ingebouwde paginabouwer kun je zelf gemakkelijk teksten en eventueel de inhoud naar jouw behoeften aanpassen om jouw doelgroep aan te spreken. Bovendien is deze template ontworpen om conversies te stimuleren en de betrokkenheid van gebruikers te verhogen.

Soortgelijke templates:

Digiminds - All-in online marketing website template

Digiminds

All-in online marketing website template

WebWonders

OnlineBooster marketing website template

OnlineBooster

Aanvullende informatie

Jouw nieuwe website wordt gebouwd op basis van deze website template. Dit betekent dat wij de template volledig aanpassen aan jouw huisstijl, zoals jouw kleuren en logo. Vervolgens vullen we de website met relevante teksten en afbeeldingen. Indien nodig passen we ook de opmaak en indeling van de pagina’s aan en voegen we maatwerk secties toe. Op deze manier krijgt jouw website een unieke uitstraling en onderscheidende vormgeving die past bij jouw bedrijf.

We vinden het belangrijk dat jouw website er precies zo uitziet als jij dat voor ogen hebt. Zo zorgen we ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel.

Dit alles is inclusief:

 • Wij registreren gratis jouw domeinnaam (al in het bezit van een domeinnaam? Dan kunnen we deze verhuizen naar onze server)

 • Volledig inrichten tot 10 complete pagina’s met tekst en beeldmateriaal

 • Teksten kunnen door ons worden geschreven of je levert je eigen tekst aan

 • Uniek design en 100% aangepast op jouw huisstijl zoals kleur, logo en verdere vormgeving

 • Geavanceerd contactformulier (met Google reCAPTCHA v3 anti spam)
 • Een 404 errorpagina (als een van je pagina’s niet meer bestaat)

 • Aanmelding bij Google en instellen van Google maps

 • Responsive design voor een optimale weergave op alle beeldschermapparaten

 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines

 • Inclusief premium rechtsvrije beeldmateriaal (als enige)!

 • Inclusief technisch beheer en support

 • Inclusief gratis aanpassingen aan je website

 • Je bent 100% eigenaar van je website

Inclusief het MW All-In Hosting- en Service Pakket

 • Power Hosting; voor een razendsnelle en stabiele website (5 GB)

 • All-In Service; onderhoud en aanpassing aan bestaande content

 • Beveiligingsupdates en anti-hack bewaking

 • Wekelijkse back-ups en periodieke updates

 • SSL-certificaat voor een veiligere verbinding en extra SEO-waarde (slotje in adresbalk)

 • Inclusief e-mail hosting

 • Inclusief domeinnaam hosting

Wat je zelf dient aan te leveren:
Eigen tekst en beeldmateriaal (afbeeldingen/foto’s) en wensen via e-mail.

Wil je de teksten door ons laten schrijven?
Je kan er ook voor kiezen om de tekst door ons te laten schrijven, inclusief verwerking van bijbehorende afbeeldingen, volledig afgestemd op je eigen bedrijfsconcept en wensen. We hebben dan alleen een gedetailleerde omschrijving van je concept nodig, eventueel aangevuld met je diensten.

Oplevering:
Binnen 5 werkdagen (na ontvangst van alle informatie). Als wij ook de teksten schrijven, dan neemt de verwerktijd 10 werkdagen in beslag.

Content service (laat jouw teksten door ons schrijven)

Onze dienstverlening draait om het ontzorgen van onze klanten bij het creëren van een professionele website. Wij begrijpen als geen ander hoe tijdrovend het kan zijn om zelf alle teksten voor een website te schrijven, en daarom bieden wij de mogelijkheid om dit aan ons over te laten.

Zodra je een template hebt gekozen die bij jouw bedrijfsconcept en diensten past, zullen wij alle teksten voor jou schrijven en ook bijpassende afbeeldingen plaatsen voor alle onderdelen op de pagina’s. Ervaren tekstschrijvers zorgen ervoor dat alle teksten naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsconcept en de boodschap die je wilt overbrengen. Daarbij zorgen we meteen voor een goede vindbaarheid door zoekmachines. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website en wordt de kans groter dat zij daadwerkelijk klant bij je worden.

Zodra alle content is verwerkt, leveren wij een op maat gemaakte website die aan de basis volledig is gevuld met passende teksten en afbeeldingen. Uiteraard kun je erna de teksten zelf nog eenvoudig aanpassen. Zo kun je je website naar eigen wens finetunen, zonder dat je je druk hoeft te maken over de basisinhoud.

Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook voorzien is van teksten en afbeeldingen die jouw bedrijfsconcept en diensten op de juiste manier overbrengen. Je bespaard hiermee veel tijd en je bent verzekerd van een compleet ingerichte website die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

* Als je ervoor kiest geen gebruik van de content service te maken, dan kun je je eigen teksten aanleveren. Je blijft ook de mogelijkheid houden om uit een enorm bestand aan gratis premium rechtsvrije stockfoto’s afbeeldingen te kiezen om je website mee te vullen.

Laatste toegevoegde templates