All-in autodealer website template

Je krijgt een compleet ingerichte website (kant & klaar), met je eigen tekst, afbeeldingen, logo en aanpassing van de kleur. Inclusief voor de periode van 12 maanden het All-In Hosting- en Service Pakket (jaarlijks te verlengen).


 • Eenmalig bouwen van de website (kant & klaar): €800,-
 • 12 maanden zorgeloos All-in Service- en Hosting Pakket: €568,-

 1.368,00

* Na je bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Binnen 12 uur ontvang je een tweede e-mail met een factuur en het stappenplan voor aanlevering van de informatie.

Maak indruk met onze Autodealer website template

Boost je verkoop met een indrukwekkend websiteontwerp

Met de All-in autodealer website template ben je verzekerd van een professionele en aantrekkelijke website die jouw verkoopresultaten zeker zal verbeteren. Het ontwerp van de website is namelijk het eerste wat potentiële klanten te zien krijgen, dus het is van groot belang dat dit er goed uitziet en vertrouwen wekt in jouw bedrijf. Gelukkig biedt onze template talloze mogelijkheden om jouw eigen stijl toe te passen, zodat je een unieke uitstraling kunt creëren die perfect bij jouw bedrijf past. Van het kiezen van een passend kleurenschema tot het toevoegen van je eigen logo – wij zorgen ervoor dat jouw website er helemaal top uitziet.

Naast een prachtig ontwerp biedt onze template ook een overzichtelijke indeling. Dit maakt het voor klanten een stuk makkelijker om hun weg te vinden op de website en snel te vinden wat ze zoeken. Dit is uiteraard belangrijk voor een goede gebruikservaring en kan de kans op aankopen vergroten. Kortom, met de All-in autodealer website template heb jij alles in huis om jouw bedrijf online te laten groeien en floreren.

Verhoog de conversie met handige features

Natuurlijk is een professionele uitstraling van je autodealer website belangrijk, maar uiteindelijk draait het om het verkopen van auto’s. Gelukkig biedt de All-in autodealer website template een aantal handige functies die ervoor zorgen dat jouw website meer conversies genereert.

Dankzij deze template kun je op een eenvoudige manier auto’s toevoegen aan je website, en kunnen klanten snel en gemakkelijk zoeken naar specifieke modellen of merken. Bovendien kun je door het gebruik van reviews en beoordelingen potentiële klanten meer vertrouwen geven in jouw bedrijf. Hierdoor zijn ze sneller geneigd om een auto bij jou te kopen.

Kortom, met de All-in autodealer website template zorg je ervoor dat jouw website er professioneel uitziet én dat deze meer conversies oplevert. Zo kun jij je richten op wat echt belangrijk is: het verkopen van auto’s!

Bespaar tijd en geld met een all-in-one oplossing

Het runnen van een autobedrijf kan een flinke uitdaging zijn, met allerlei aspecten waar je rekening mee moet houden. Maar met de All-in autodealer website template bespaar je tijd en geld, doordat deze template een complete oplossing biedt voor al jouw online activiteiten. Zo kun je makkelijk al je auto’s aan je klanten presenteren met behulp van een geïntegreerd productoverzicht. Bovendien kun je je website koppelen aan verschillende social media kanalen, zodat je meer potentiële klanten kunt bereiken.

Deze alles-in-één oplossing zorgt ervoor dat jij je volledig kunt richten op waar je goed in bent: het verkopen van auto’s! Het is een gebruiksvriendelijke en professionele template, die ervoor zorgt dat jouw autobedrijf online goed vertegenwoordigd is. Met de All-in autodealer website template kun je zorgeloos en efficiënt je online activiteiten managen, zodat je meer tijd overhoudt voor de dagelijkse werkzaamheden in je autobedrijf.

Aanvullende informatie

Jouw nieuwe website wordt gebouwd op basis van deze website template. Dit betekent dat wij de template volledig aanpassen aan jouw huisstijl, zoals jouw kleuren en logo. Vervolgens vullen we de website met relevante teksten en afbeeldingen. Indien nodig passen we ook de opmaak en indeling van de pagina’s aan en voegen we maatwerk secties toe. Op deze manier krijgt jouw website een unieke uitstraling en onderscheidende vormgeving die past bij jouw bedrijf.

We vinden het belangrijk dat jouw website er precies zo uitziet als jij dat voor ogen hebt. Zo zorgen we ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel.

Deze website template is inclusief:

 • Registreren van je nieuwe domeinnaam (al in het bezit van een domeinnaam? Dan kunnen we deze verhuizen naar onze server)

 • Op maat inrichten van 5 pagina’s met tekst en beeldmateriaal (uitbreiding van meer pagina’s is mogelijk)

 • Aanpassen van de huisstijl zoals kleur, lettertype (indien gewenst), logo en verdere vormgeving

 • Onderhoud en laten uitvoeren van eventuele tussentijdse aanpassingen aan bestaande content

 • Inrichten van een contactformulier (inclusief Google reCAPTCHA v3 anti spam)

 • Aanmelding bij Google
 • Instellen van Google maps
 • Responsive design voor een optimale weergave op alle beeldschermapparaten

 • Inclusief premium beeldmateriaal!

 • Inclusief 3 correctierondes
 • 100% eigendomsrecht

Inclusief het MW All-In Hosting- en Service Pakket

 • Power Hosting; voor een razendsnelle en stabiele website.

 • All-In Service; onderhoud en aanpassing aan bestaande content pagina(‘s). Eenvoudig doorgeven van aanpassingen of aanvullingen per e-mail met een verwerktijd van 48 uur
 • Beveiligingsupdates en anti-hack bewaking

 • Wekelijkse back-ups en periodieke updates

 • Jaarlijkse verlenging van een SSL-certificaat voor een veiligere verbinding en extra SEO-waarde (slotje in adresbalk)

 • Jaarlijkse verlenging van je domeinnaam

 • Inclusief 5 e-mail adressen

Wat je zelf dient aan te leveren:
Eigen tekst en beeldmateriaal (afbeeldingen/foto’s) en wensen via e-mail.

Wil je de teksten door ons laten schrijven?
Je kan er ook voor kiezen om de 5 pagina’s door ons te laten vullen met tekst en bijbehorende afbeeldingen, volledig afgestemd op je eigen bedrijfsconcept en wensen. We hebben dan alleen een gedetailleerde omschrijving van je concept nodig, eventueel aangevuld met je diensten.

Oplevering:
Binnen 5 werkdagen (na ontvangst van alle informatie). Als wij ook de teksten schrijven, dan neemt de verwerktijd 10 werkdagen in beslag.

Maatwerk aanpassingen:
Je hebt keuze uit vele maatwerk toepassingen die beschikbaar zijn om je website verder te personaliseren en vorm te geven.

Tekst service (laat jouw tekst door ons schrijven)

Bespaar tijd en krijg een professionele website met op maat geschreven teksten!

Onze dienstverlening draait om het ontzorgen van onze klanten bij het creëren van een professionele website. Wij begrijpen als geen ander hoe tijdrovend het kan zijn om zelf alle teksten voor een website te schrijven, en daarom bieden wij de mogelijkheid om dit aan ons over te laten.

Zodra je een template hebt gekozen die bij jouw bedrijfsconcept en diensten past, gaan wij aan de slag met het schrijven van alle teksten voor de webpagina’s. Hierbij houden wij rekening met jouw wensen en voorkeuren om tot de juiste zinsopbouw te komen. Ervaren tekstschrijvers zorgen ervoor dat alle teksten naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsconcept en de boodschap die je wilt overbrengen.

Naast het schrijven van de teksten, stemmen wij ook de juiste inhoud af voor alle onderdelen op de pagina’s. Hierbij kun je denken aan call-to-action buttons en andere elementen die jouw website gebruiksvriendelijk maken. Uiteindelijk streven we ernaar om jouw website zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor jouw doelgroep.

Zodra alle elementen op de website zijn verwerkt en de teksten zijn geschreven, leveren wij een op maat gemaakte website die aan de basis volledig is gevuld met professioneel en passend geschreven teksten en beeldmateriaal. Uiteraard ben en blijf je zelf in staat om de teksten aan te passen. Zo kun je de website naar eigen wens finetunen, zonder dat je je druk hoeft te maken over de basisinhoud.

Naast het schrijven van de teksten en het bedenken van de juiste inhoud voor alle pagina’s, richten wij de webpagina ook SEO-proof in. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines, zoals Google. Door middel van het gebruik van relevante zoekwoorden, meta beschrijvingen en titels, zorgen wij ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten verschijnt. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website en wordt de kans groter dat zij daadwerkelijk klant bij je worden. Door onze expertise op het gebied van SEO, creëren wij niet alleen een professionele website met op maat geschreven teksten, maar wij zorgen er ook voor dat jouw website goed gevonden wordt door jouw doelgroep.

Kortom, tegen een geringe meerprijs zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook voorzien is van teksten die jouw bedrijfsconcept en diensten op de juiste manier overbrengen. Je bespaard hiermee veel tijd en je bent verzekerd van een compleet ingerichte website die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

Laatste toegevoegde templates

Titel

Ga naar de bovenkant