Wat hebben we van jou nodig:

 1. Logo (bij voorkeur in .svg / .ai)
 2. Kleuren die veranderd moeten worden in de template middels RGB-codes
 3. Inhoud (afbeeldingen en teksten) voor de informatieve pagina’s
 4. Gedetailleerde instructies voor het verwerken van de inhoud

 

Hoe werkt het:
Het verzamelen van informatie

Wanneer je bestelling is bevestigd, nemen we middels e-mail contact op om de benodigde inhoud aan te leveren. We starten met het reserveren van een plek op onze server. Met gebruik van uw domeinnaam wordt een hostingaccount aangemaakt. 

In het geval dat u nog niet over een domeinnaam beschikt, dan kan u hier .

Naast het aanleveren van de inhoud, dient u ook aan te geven hoe de inhoud per pagina verwerkt dient te worden. Loopt u tegen vragen aan, dan kan u ons gewoon een e-mail sturen. 

Personaliseren van uw website:
Nadat we alle gegevens hebben ontvangen, installeren we de gekozen website template en gaan het vervolgens personaliseren, met gebruik van de aangeleverde inhoud. In het bijzonder, wordt uw  logo en inhoud verwerkt, worden de kleuren aangepast (indien nodig), en de contactpagina voorzien van de juiste gegevens. Op elk moment kunt u de status van uw website volgen. 

Afronding en revisie:
Wanneer we klaar zijn met het aanpassen van uw website, kunt u het resultaat beoordelen en ons eventueel voorzien van feedback. Als u in dit stadium nog iets wilt wijzigen of aanpassen, zijn er twee gratis revisies beschikbaar. Alle details kunnen per e-mail worden doorgegeven.

Nadat het u definitief tevreden bent met het eindresultaat, sturen we u per e-mail de login en het wachtwoord voor toegang tot het beheerderspaneel. U kunt dan zelf inloggen om eventuele tekstuele aanpassingen zelf uit te voeren.

 

Let op:

 • Standaard worden er 5 pagina’s ingericht + de contactpagina. Indien meer pagina’s nodig zijn, dan wordt er een meerprijs van €35,- per pagina in rekening gebracht.
 • Om de website op tijd af te kunnen ronden, dienen alle gevraagde informatie aangeleverd te worden voor aanvang van de werkzaamheden. Wij vragen om het logo, kleuren, teksten en afbeeldingen van hoge kwaliteit aan te leveren, tezamen met duidelijke instructies voor het verwerken en aanpassen van de inhoud.
 • Twee gratis revisies zijn inbegrepen.
 • Tekstuele aanpassingen alsmede het vervangen van afbeeldingen van bestaande pagina’s zijn inclusief.

 

Redenen om voor een MooiWebsite template te kiezen:
In het geval dat u niet bekend bent met het maken van een WordPress website en met CMS platforms, is het kiezen voor een MooiWebsite template bij uitstek de beste keuze. Alle beschikbare templates zijn uniek en zeer professioneel vormgegeven. Door de personalisatie service, zorgen wij ervoor de elke template wordt omgebouwd tot een website waar uw eigen (huis)stijl duidelijk is te herkennen. Bovendien richten we de inhoud van elke pagina zo zoekvriendelijk mogelijk in, om daarmee zo hoog mogelijk in zoekmachines te kunnen scoren. En tot slot, uw heeft contact met een vast contactpersoon.

Binnen slechts een paar werkdagen (afhankelijk van het moment van ontvangt van alle inhoud), kunt u een perfect ingerichte en mooi afgestemde inhoud van alle pagina’s verwachten. Een unieke, eigentijdse en professionele website, zonder te beschikken over enge technische kennis op dit vlak.

Het proces is eenvoudig en rechttoe rechtaan. We communiceren uitsluitend via e-mail. Daarmee kunnen we te allen tijde alle informatie documenteren en dus ook altijd op terugvallen. Daardoor worden fouten geminimaliseerd. Het enige wat u hoeft te doen is ons uw domeinnaam door te geven, teksten en afbeeldingen aan te leveren, samen met de instructies voor het verwerken van de inhoud. En wij doen de rest! Zodra we over alle informatie beschikken, starten we met het vullen en inrichten van uw eigen website. Binnen in drie tot vijf werkdagen kan uw website al live staan.

Extra diensten:

 • Contactformulier
 • Blog inrichten (categoriseren en inrichten van blogpagina’s)
 • Aanvullende webpagina’s
 • Installeren Cookie module
 • Inrichten FAQ pagina
 • Verwerken van een slider
 • Installatie aanvullende modules

 

Hoe lang duurt het om de Website Personalisatie Service te voltooien?
Het personaliseren van uw gekozen website template neemt drie tot vijf werkdagen in beslag. Er wordt gestart zodra we alle benodigde informatie hebben ontvangen. Om de deadline ook daadwerkelijk te kunnen halen, dient de informatie aangevuld te zijn met duidelijke instructies voor het plaatsen van de inhoud. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u binnen 24 uur een e-mail met daarin een duidelijk stappenplan om alle gegevens en instructies overzichtelijk aan te kunnen leveren.
Nadat uw website is gepersonaliseerd en gecontroleerd, kan er nog van twee revisierondes gebruik worden gemaakt. Houd er wel rekening mee, dan extra revisies ook invloed kunnen hebben op het tijdstip waarop uw website zal worden gelanceerd. Hoe eerder wij beschikken over uw feedback, des te sneller we in staat zijn de wijzigingen door te voeren.

Kunnen jullie de Website Personalisatie Service sneller leveren?
Ja, tegen een extra vergoeding kunnen we uw site sneller lanceren. Stuur ons een e-mail met de datum van lancering en welke website template je wilt gebruiken. Wij zullen u binnen 12 uur berichten over de mogelijkheden.

Kan ik de Website Personalisatie Service ook bestellen als ik nog niet alle inhoud klaar heb?
Ja, dat is geen probleem. U kunt ook geheel in uw eigen tempo de inhoud per pagina aanleveren. Er is geen tijdslimiet voor het verzamelen van teksten en afbeeldingen. We zullen echter pas beginnen met het personaliseren van uw website als alle informatie tot onze beschikking is. Als u de lancering van uw site wilt versnellen, kunnen wij u een Content Writing Service aanbieden om teksten van hoge kwaliteit voor uw website te verzorgen.

Installeren jullie ook een template op mijn hostingaanbieder?
Nee, helaas. Werken op een externe hosting biedt ons niet alle vrijheid om eventuele problemen op te kunnen lossen. Daar we te allen tijde afhankelijk zullen zijn van de hostingpartij. Via onze eigen hostingservice hebben we 100% grip op de voortgang en werking. Bovendien kunnen we on-time updates verzorgen en back-ups inplannen. Indien u al over een domeinnaam beschikt, dan kunt u die eenvoudig laten verhuizen naar onze hosting. Daarvoor hebben we een verhuistoken nodig, die via uw huidige hostingaanbieder is op te vragen.

Wat moet ik doen als ik meer inhoud aan bestaande pagina’s wil toevoegen?
Als u extra wijzigingen wilt laten doorvoeren, bieden wij website-aanpassingsdiensten aan tegen een extra vergoeding. Voel je vrij om daarover eerst even contact op te nemen met ons support. Zij zullen u helpen bij het kiezen van de benodigde diensten en het specificeren van de prijs. Een optie om te betalen voor de uren van de ontwikkelaars is ook beschikbaar.

Kunnen jullie ook mijn bestaande website of webshop aanpassen?
Nee helaas. Onze diensten bieden geen aanpassingen aan bestaande webshops of websites. Wij bieden uitsluitend all-in-one websites aan. Neem contact op met ons support om te beslissen over de benodigde diensten.

Op welke wijze wordt er gecommuniceerd hoe ik mijn logo, de tekst en afbeeldingen voor mijn website kan aanleveren?
Na het afronden van uw bestelling, ontvangt u eerst een bevestigingsmail als bewijs van uw betaling. Binnen 24 uur ontvangt u een tweede e-mail met duidelijke instructies om alle benodigde informatie aan te kunnen leveren voor personalisatie van uw website. Deze informatie kunt u per e-mail aanleveren en/of via https://www.transfernow.net/nl.

Wat als ik nog niet tevreden ben met het eindresultaat?
Nadat uw website is voltooid, heeft u twee revisiemogelijkheden om aanpassingen door te geven. Deze revisies vervallen binnen twee weken nadat uw website is opgeleverd.

In welke taal wordt er gecommuniceerd?
Wij communiceren uitsluitend in het Nederlands via e-mail en per telefoon.

Kunnen jullie ook de inhoud van mijn bestaande website (bijvoorbeeld op WIX of Jimbo) overzetten naar een website template?
Wij kunnen de inhoud van uw bestaande site overnemen en vervolgens verwerken in de door u gekozen website template. Zodra wij kunnen beschikken over de betreffende link naar uw website, dan kunnen we de tekst, afbeeldingen en kleuren overnemen.
Eventueel kunnen we ook het logo overnemen, maar daarvan geven we liever de voorkeur om dit via een apart .eps / .svg / .ai bestand te doen. Als onderdeel van de Website Personalisatie Service, voegen we inhoud toe aan maximaal 5 pagina’s binnen uw gekozen website template. Als op uw bestaande website functionaliteiten zijn gebruikt die niet standaard zijn opgenomen binnen onze service, dan zal eerst bekeken worden of we deze kunnen vervangen of mogelijk een alternatief voor zullen kiezen (indien beschikbaar).