Ons Menu

Starters

Zoete flammkuchen met peer – €28

Met geitenkaas, walnoten en honing.

Summer rolls met nuoc mam aanbevolen – €36

Met geitenkaas, walnoten en honing.

Amuse van paté en gekaramelliseerde sjalot – €30

Begin eens met deze amuse: zout, zoet en romig op één lepel.

Tompouce van avocadomousse en gerookte zalm – €22

Net zo romig, knapperig en roze als de welbekende tompouce, maar dan hartig.

Gebakken coquilles met proseccoschuim – €33

Het proseccoschuim aan tafel wordt over de gebakken coquilles geschonken.

Fake Tartare van tomaat (vegetarisch) – €27

Het romige burrata, basilicum en crema di balsamico.

Dranken

Prickly Pear Tonic – €12

Cactusvijg, Chancaca, Key Lime, en Tonic.

Chicha Morada – €12

Purple Corn, Ananas, Appel, Kaneel, en Kruidnagel.

Better Boy – €10

Tomaat, Zout, Zwarte Peper, Citroen, Worcestershire.

Tommy’s Margarita – €13

Tequila, vers Limoensap, en Sinaasappellikeur.

Hoofdgerechten – Vlees

Bavette aanbevolen – €52

Met portsaus en geroosterde sjalotten.

Kalfsschnitzel  – €46

Met Parmaham en salie, Saltimbocca alla Romana.

Label Rouge Kip seizoen – €27

Met limoen en rode peper.

Geglaceerde beenham met Bourbon – €42

Met honing, mosterd, kruidnagel, nootmuskaat en een scheutje Bourbon.

Belgische Stoofvlees – €38

Met bier en ontbijtkoek.

Tedermalse Kip in Za’atar- €29

Met oregano, citroen en sesam.

Hoofdgerecht-vlees

Ribeye met courgettelinten en aardappelgratin

Seizoen gerecht

Hoofdgerecht vis

Kabeljauw met zeekraal en Noilly Prat

Seizoen gerecht

Hoofdgerechten – Vis

Frisse limoenrisotto met zalm seizoen – €36

Met een frisse marinade van limoen en venkelzaad.

Kabeljauw met  geroosterde sugar snaps – €46

Met Polenta, wat munt, olijfolie, knoflook en citroensap.

Knapperige doradefilet aanbevolen – €34

Met romige risotto caprese.

Chili-limoenvis – €31

Met maiscrème en bimi.

Caribische viscurry met kabeljauwfilet – €34

Met paprika en romige kokos curry.

Indiase kedgeree met gerookte makreel – €28

Met mango, courget met zalmsnippers en avocado .

Desserts

Pavlova met stoofperen – €16

Met mascarponeroom en chocoladesaus.

Karamel Cheesecake – €14

Bestrooid met krokante stukjes nougatine.

Bastogne Parfait – €15

Met karamelsaus en extra stukjes koek.

Karamelmousse – €18

Met lobbige specerijenroom.

Chocolade panna cotta – €18

Met honeycomb en verse frambozen.

Tafel reserveren