Menu Stijlen

Voorgerechten

Zoete flammkuchen met peer………….. €28

Met geitenkaas, walnoten en honing.

Amuse van paté en sjalot…………………. €30

Begin eens met een heerlijke amuse.

Tompouce van avocadomousse……….. €22

Lekker romig en knapperig maar dan hartig.

Fake Tartare van tomaat………………….. €27

Met crema di balsamico.

Hoofdgerechten

Kalfsschnitzel…………………………………. €46

Met Parmaham en salie, Saltimbocca alla Romana.

Geglaceerde beenham…………………….. €42

Met honing, mosterd, kruidnagel en nootmuskaat.

Tedermalse Kip in Za’atar……………….. €29

Met oregano, citroen en sesam.

Chili-limoenvis……………………………….. €31

Met maiscrème en bimi.

Dranken

Prickly Pear Tonic……………………………. €12

Cactusvijg, Chancaca, Key Lime, en Tonic.

Chicha Morada………………………………… €12

Purple Corn, Ananas, Appel, Kaneel, en Kruidnagel.

Better Boy……………………………………….. €10

Tomaat, Zout, Zwarte Peper, Citroen, Worcestershire.

Tommy’s Margarita…………………………. €13

Tequila, vers Limoensap, en Sinaasappellikeur.

Menu Stijl II

Met een scheidingslijn

Voorgerechten

Zoete flammkuchen met peer

€28

Met geitenkaas, walnoten en honing.

Amuse van paté en sjalot

€30

Begin eens met een heerlijke amuse.

Tompouce van avocadomousse

€22

Lekker romig en knapperig maar dan hartig.

Fake Tartare van tomaat

€27

Met crema di balsamico.

Hoofdgerechten

Kalfsschnitzel

€46

Met Parmaham en salie, Saltimbocca alla Romana.

Geglaceerde beenham

€42

Met honing, mosterd, kruidnagel en nootmuskaat.

Tedermalse Kip in Za’atar

€29

Met oregano, citroen en sesam.

Chili-limoenvis

€31

Met maiscrème en bimi.

Dranken

Prickly Pear Tonic

€12

Cactusvijg, Chancaca, Key Lime, en Tonic.

Chicha Morada

€12

Purple Corn, Ananas, Appel, Kaneel, en Kruidnagel.

Better Boy

€10

Tomaat, Zout, Zwarte Peper, Citroen, Worcestershire.

Tommy’s Margarita

€13

Tequila, vers Limoensap, en Sinaasappellikeur.

Menu Stijl III

Met een foto naast de menu tekst

Vierkante foto

Zoete flammkuchen met peer……………………………….

Met Parmaham en salie, Saltimbocca alla Romana.

€46

Amuse van paté en sjalot………………………………………

Begin eens met een heerlijke amuse.

€30

Voorgerecht-sushi

Tompouce van avocadomousse…………………………….

Lekker romig en knapperig maar dan hartig.

€22

Fake Tartare van tomaat……………………………………….

Met crema di balsamico.

€27

Ronde foto

Zoete flammkuchen met peer……………………………….

Met Parmaham en salie, Saltimbocca alla Romana.

€46

Amuse van paté en sjalot………………………………………

Begin eens met een heerlijke amuse.

€30

Voorgerecht-sushi

Tompouce van avocadomousse…………………………….

Lekker romig en knapperig maar dan hartig.

€22

Fake Tartare van tomaat……………………………………….

Met crema di balsamico.

€27

Menu Stijl IV

Met een foto boven de menu tekst

Belgisch Stoofvlees

€28,50

Comfortfood van de bovenste plank. Lang gesudderd rundvlees in bouillon en bier, dat zo uit elkaar valt en zó mals wordt dat het vlees bijna smelt op je tong.

Hoofdgerecht vis

Knapperige doradefilet

€34,90

De dorade royal, ook wel de goudbrasem genoemd. Het vlees van de doradefilet is wat vetter dan dat van de dorade rose en heeft een heerlijke volle smaak.

Indiase kedgeree

€28,90

Kedgeree is een Indiaas gerecht met rijst en gekookte of gepocheerde schelvis (‘haddock’). In India eten ze het vaak als ontbijt, hier in Nederland is het eerder een dinergerecht.