Kersen en vanille roomkcake
Ingrediënten:
- 3 eieren
- 275 gr bloem
- 200 gr suiker
- 1 theelepel vanille-extract
- 250 ml slagroom
- 1 eetlepel bakpoeder
- 500 gr verse kersen, ontpit (of uit pot)
- Boter om in te vetten
- Poedersuiker om te bestrooien.
Ovenschaal 20 x 30 of springvorm ca 24 cm
Bereiding
Stap 1:
Verwarm de oven op 180 graden. Vet een bakvorm of ovenschaal in met boter. Klop de eieren los met een mixer of garde. Voeg de suiker en vanille extract toe en klop nog 1 minuutje door.
Meng het bakpoeder met de bloem en zeef afgewisseld met slagroom beetje bij beetje bij de eieren. Mix tot een glad beslag. Doe het beslag in de bakvorm en verdeel de kersen er over.
Druk ze niet in het deeg want ze zakken tijdens het bakken nog wat. Bak de cake in 40 minuten gaar. Bestrooi als hij is afgekoeld met poedersuiker.
Healthy Food.
Het boek over gezonde voeding tijdens het diëten.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.


Een aantal onderwerpen.
Groenten in een dieet
Sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.
Superfood – is het wat, of niet..
Sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.
De waarheid over koolhydraten
Sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.
Hoe je je eten vers houdt
Sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.
Bestel mijn boek of e-boek
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.