Met behulp van een hotspot kun je een bepaald element of sectie op een afbeelding snel en aantrekkelijk uitlichten. Op deze pagina tonen wij diverse variaties van hotspots, waarmee je jouw website een unieke uitstraling kunt geven.

Wil je ook gebruikmaken van hotspots op jouw website? Stuur ons dan een e-mail en geef aan hoe je de hotspots op jouw afbeelding verwerkt wilt hebben. Stuur tevens een afbeelding mee, samen met eventuele titels, teksten en het type icoon dat je wilt gebruiken. Binnen 48 uur wordt de voor- en na-afbeeldingsectie toegevoegd aan jouw eigen MooiWebsite en gevuld met jouw eigen inhoud. Deze dienst is kosteloos en valt binnen het MW All-In Service- en Hostingpakket van MooiWebsite.

Locatie van de pop-up

De hotspot is op verschillende plekken op een afbeelding te plaatsen. Als je met je muis op een hotspot gaat staan, dan verschijnt er een pop-up met tekst. De pop-up kan boven, onder, rechts en links van de hotspot worden weergegeven. In dit voorbeeld is voor de hotspot een zwartkleurige icoon gebruikt met een witte achtergrond in puntvorm, met een ‘pumping’ animatie.

Diverse vormen en kleuren en vormen van de hotspot

Nog een voorbeeld

Een voorbeeld van autodealers verdeeld over het land

Dealer locaties

4 Dealer locaties in Nederland.
Vind de dealer bij jou in de buurt.

 • Autodealer Maarssen
  Straatnaam 00
  0000 AA, Maarssen

 • Autodealer ‘s-Hertogenbosch
  Straatnaam 00
  0000 AA, ‘s-Hertogenbosch

 • Autodealer Amsterdam
  Straatnaam 00
  0000 AA, Amsterdam

 • Autodealer Groningen
  Straatnaam 00
  0000 AA, Groningen