Met een een hotspot die op een afbeelding is te plaatsen, is een bepaald element of sectie snel en aantrekkelijk uit te lichten. Er zijn tal van variaties mogelijk, die op deze pagina zijn weergegeven. Een uniek element voor jouw website om je te onderscheiden.

Is dit iets voor op jouw website? Stuur ons dan een e-mail en geef aan op welke wijze de hotspots op jouw afbeelding verwerkt dienen te worden. Lever tenslotte ook een afbeelding aan, alsook eventuele titels, teksten en welk soort icoon je wil gebruiken. Binnen 48 uur is de voor en na afbeelding sectie aan jouw eigen MooiWebsite toegevoegd en tevens gevuld met je eigen inhoud. Het is gratis, het valt tenslotte binnen het MW All-In Service- en Hostingpakket van MooiWebsite.

Locatie van de pop-up

De hotspot is op verschillende plekken op een afbeelding te plaatsen. Als je met je muis op een hotspot gaat staan, dan verschijnt er een pop-up met tekst. De pop-up kan boven, onder, rechts en links van de hotspot worden weergegeven. In dit voorbeeld is voor de hotspot een zwartkleurige icoon gebruikt met een witte achtergrond in puntvorm, met een ‘pumping’ animatie.

Diverse vormen en kleuren en vormen van de hotspot

Nog een voorbeeld

Een voorbeeld van autodealers verdeeld over het land

Dealer locaties

4 Dealer locaties in Nederland.
Vind de dealer bij jou in de buurt.

 • Autodealer Maarssen
  Straatnaam 00
  0000 AA, Maarssen

 • Autodealer ‘s-Hertogenbosch
  Straatnaam 00
  0000 AA, ‘s-Hertogenbosch

 • Autodealer Amsterdam
  Straatnaam 00
  0000 AA, Amsterdam

 • Autodealer Groningen
  Straatnaam 00
  0000 AA, Groningen