Er zijn diverse afbeeldingen en effecten beschikbaar om in jouw eigen MooiWebsite toe te voegen. Er zijn afbeeldingen waar een titel en een korte omschrijving aan toegevoegd kan worden, maar ook afbeeldingen waar een effect voor beschikbaar is (onderaan).

Wil je een afbeelding variant aan jouw website toevoegen? Stuur ons dan een e-mail en geef aan welke afbeelding variant en eventuele tekst je aan jouw MooiWebsite wil toevoegen. Lever tenslotte ook de tekst en een afbeelding(en) aan. Heb je nog geen foto’s? Geen probleem, we hebben een groot assortiment aan premium beeldmateriaal beschikbaar. Binnen 48 uur is de nieuwe sectie aan jouw eigen MooiWebsite toegevoegd of vervangen. Het is gratis, het valt tenslotte binnen het MW All-In Service- en Hostingpakket van MooiWebsite.

Afbeelding carrousel variant 2

In deze variant ‘sliden’ de afbeeldingen niet automatisch, maar kunnen via de pijltjes aan weerszijden met de muis worden doorgeschoven. Elke afbeelding is voorzien van een ‘zoom in’ effect. Aan elke afbeelding is een link gekoppeld. Door op een afbeelding te klikken wordt je doorgelinkt naar een bepaalde pagina, die je zelf kan bepalen. Het is mogelijk om 1 en 6 afbeeldingen tegelijk te laten zien. In dit voorbeeld zijn er vier afbeeldingen tegelijk zichtbaar en totaal zeven verschillende afbeeldingen opgenomen.

Afbeelding carrousel variant 3

In deze variant ‘sliden’ de afbeeldingen niet automatisch, maar kunnen via de pijltjes aan weerszijden met de muis worden doorgeschoven. Elke afbeelding is voorzien van een ‘lift up’ effect. Aan elke afbeelding is een link gekoppeld. Door op een afbeelding te klikken wordt je doorgelinkt naar een bepaalde pagina, die je zelf kan bepalen. Het is mogelijk om 1 en 6 afbeeldingen tegelijk te laten zien. In dit voorbeeld zijn er vier afbeeldingen tegelijk zichtbaar en totaal zeven verschillende afbeeldingen opgenomen.

Afbeelding carrousel variant 4

In deze variant met de weergave van een enkele afbeelding, ‘sliden’ de afbeeldingen automatisch door. Elke afbeelding is voorzien van een ‘zoom in’ effect. De afbeeldingen worden tevens uitvergroot zodra je erop klikt. Het is mogelijk om 1 en 6 afbeeldingen tegelijk te laten zien. In dit voorbeeld is er één afbeelding zichtbaar en totaal drie verschillende afbeeldingen opgenomen die ‘sliden’.