Er zijn diverse afbeeldingen en effecten beschikbaar om toe te voegen aan jouw eigen MooiWebsite. Zo bieden wij afbeeldingen waar een titel en korte omschrijving aan toegevoegd kan worden, maar ook afbeeldingen met diverse effecten (zie onderaan).

Indien je een specifieke afbeelding variant aan jouw website wil toevoegen, stuur ons dan een e-mail waarin je aangeeft welke afbeelding variant en eventuele tekst je aan jouw MooiWebsite wil toevoegen. Indien je nog geen foto’s hebt, is dat geen probleem. Wij hebben namelijk een groot assortiment aan premium beeldmateriaal beschikbaar. Binnen 48 uur zal de nieuwe sectie gratis aan jouw eigen MooiWebsite toegevoegd worden, dit valt namelijk binnen het MW All-In Service- en Hostingpakket van MooiWebsite.

Afbeelding carrousel variant 2

Deze variant heeft ‘sliden’ de afbeeldingen niet automatisch door, maar kun je met behulp van de pijltjes aan weerszijden de afbeeldingen handmatig doorschuiven met de muis. Elke afbeelding heeft een ‘zoom in’ effect en is gekoppeld aan een specifieke link. Wanneer je op een afbeelding klikt, word je doorgestuurd naar een door jou gekozen pagina. Het is mogelijk om tegelijkertijd 1 tot 6 afbeeldingen te tonen. In dit specifieke voorbeeld zijn er vier afbeeldingen zichtbaar.

Afbeelding carrousel variant 3

In deze variant worden afbeeldingen niet automatisch afgespeeld, maar kan men handmatig door de afbeeldingen navigeren met behulp van de pijltjes aan weerszijden van de afbeelding. Elke afbeelding is voorzien van een ‘lift up’ effect en elke afbeelding is gekoppeld aan een specifieke link. Wanneer men op een afbeelding klikt, wordt men doorverwezen naar een door de gebruiker bepaalde pagina. Het is mogelijk om één tot zes afbeeldingen tegelijkertijd te tonen. In dit specifieke voorbeeld worden vier afbeeldingen tegelijkertijd getoond.

Afbeelding carrousel variant 4

In deze variant met de weergave van een enkele afbeelding, ‘sliden’ de afbeeldingen automatisch door. Elke afbeelding heeft een ‘zoom in’ effect en wordt uitvergroot zodra erop geklikt wordt. Het is mogelijk om 1 tot 6 afbeeldingen tegelijk te tonen.