Webshop Fashion2018-10-29T13:18:43+00:00

Fashion Webshop Design

Voorbeeld Webshop Fashion
 • Registratie op eigen domeinnaam

 • Aanpassing opmaak op eigen inhoud of huisstijl (tot 5 pagina’s)

 • Aanmaken productcategorieën

 • Aanmaken eerste 5 productpagina’s

 • Verwerken logo en huiskleur

 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines

 • Inclusief back-ups & updates

 • Technische ondersteuning

Live bekijken
Bestellen via ZZP Succespakket

Websop FashionWebshop Fashion

Een prachtige en functionele webshop voor een succesvolle online presentatie. Webshop Fashion is een multi page website, waarin een onbeperkt aantal pagina’s gemaakt kunnen worden. De indeling en opmaak van de webshop wordt aangehouden bij het verwerken van jouw eigen tekst en afbeeldingen. Afhankelijk van je content wordt de vormgeving aangepast en nieuwe elementen toegevoegd of gewijzigd.

 Stappenplan naar een fantastische webshop:

 1. Na het voltooien van je bestelling registreren we je nieuwe domeinnaam of verhuizen je huidige domeinnaam naar onze server*
 2. De webshop Fashion wordt op onze server geïnstalleerd
 3. We passen de basiskleur aan en verwerken je logo of (bedrijfs)naam. (De basiskleur kan nog worden aangepast)
 4. We richten tot 5 pagina’s in met jouw eigen tekst en afbeeldingen. (Wij kunnen je ook voorzien van fantastische afbeeldingen)
 5. Bij gebruik van een Portfolio en/of Blog pagina, worden de pagina(‘s) en categorieën voorbereid
 6. Contactpagina wordt ingericht en het contactformulier ingesteld
 7. Koppelingen naar je social media accounts worden aangemaakt
 8. Je kunt meerdere e-mail adressen aanmaken met je eigen domeinnaam (bv info@domeinnaam.nl)

* Indien we je huidige domeinnaam dienen te verhuizen, hebben we een verhuis token of autorisatiecode nodig. Dit kun je opvragen bij je huidige hosting en via e-mail aan ons doorgeven.

Servicepakket

Geen gedoe meer met het bijhouden en aanvullen van je webshop. 

Kies je voor het servicepakket, dan houden wij je webshop bij. Je hebt er eigenlijk geen omkijken meer aan en kunt je volledig richten op je werk. Als je bestaande pagina’s wilt aanvullen of wijzigen, stuur je ons een mail met de aanpassingen en wij verwerken het direct op professionele wijze. Daarbij plaatsen we afbeeldingen en helpen bij de indeling en vormgeving. Een blog en/of portfolio pagina wordt voorbereid, zodat je zelf eenvoudig berichten kunt plaatsen.

Gebruik het servicepakket als je wel een fantastische webshop wilt hebben en gevonden wilt worden, maar geen tijd hebt om het zelf bij te houden. Als je onvoldoende bekend bent met WordPress is het aan te raden om ook voor het servicepakket te kiezen. Je wordt volledig ontzogt, er worden geregelde veiligheidsupdates uitgevoerd en back-ups gemaakt. We houden de vinger aan de pols en informeren elk half jaar of we nog iets voor je kunnen betekenen, op die manier zorgen we er samen voor de je webshop actueel blijft. Tot slot houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en toepassingen.