Website Freelance Mariska2018-10-29T13:10:29+00:00

Freelance Mariska Website Design

Voorbeeld Website Freelance Mariska
 • Registratie op eigen domeinnaam

 • Inrichting van je tekst en afbeeldingen

 • Verwerken logo en huiskleur

 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines

 • Inclusief back-ups & updates

 • Technische ondersteuning

Live bekijken
Bestellen via ZZP Succespakket

Website Freelance MariskaWebsite Freelance Mariska

Een prachtige en functionele website voor een succesvolle online presentatie. Website Freelance Mariska bestaat uit een linker menu. De website bestaat uit één landingspagina verdeeld over meerdere paginasecties (onderdelen). Met gebruik van het menu, scrol je vloeiend naar de gewenste paginasectie. De indeling en opmaak van de website wordt aangehouden bij het verwerken van jouw eigen tekst en afbeeldingen. Afhankelijk van je content wordt de vormgeving aangepast en nieuwe secties toegevoegd of gewijzigd.

Stappenplan naar een fantastische website:

 1. Na het voltooien van je bestelling registreren we je nieuwe domeinnaam of verhuizen je huidige domeinnaam naar onze server*
 2. De website Freelance Mariska wordt op onze server geïnstalleerd
 3. We passen de basiskleur aan en verwerken je logo of (bedrijfs)naam. (De basiskleur kan nog worden aangepast)
 4. De landingspagina wordt ingericht met je eigen tekst en afbeeldingen. (Wij kunnen je ook voorzien van fantastische afbeeldingen)
 5. Op basis van je diensten en wensen wordt de landingspagina opnieuw ingericht en vormgegeven
 6. Bij gebruik van een Portfolio en/of Blog pagina, dan worden de pagina(‘s) voorbereid
 7. Contactpagina wordt ingericht en het contactformulier ingesteld
 8. Koppelingen naar je social media accounts worden aangemaakt
 9. Je kunt meerdere e-mail adressen aanmaken met je eigen domeinnaam (bv info@domeinnaam.nl)

* Indien we je huidige domeinnaam dienen te verhuizen, hebben we een verhuis token of autorisatiecode nodig. Dit kun je opvragen bij je huidige hosting en via e-mail aan ons doorgeven.

Servicepakket

Geen gedoe meer met het bijhouden en aanvullen van je website. 

Kies je voor het servicepakket, dan houden wij je website bij. Je hebt er eigenlijk geen omkijken meer aan en kunt je volledig richten op je werk. Als je je website wilt aanvullen of wijzigen, stuur je ons een mail met de aanpassingen en wij verwerken het direct op professionele wijze in je landingspagina. Daarbij plaatsen we afbeeldingen en helpen bij de indeling en vormgeving. Een blog en/of portfolio pagina wordt voorbereid, zodat je zelf eenvoudig berichten kunt plaatsen.

Gebruik het servicepakket als je wel een fantastische website wilt hebben en gevonden wilt worden, maar geen tijd hebt om het zelf bij te houden. Als je onvoldoende bekend bent met WordPress is het aan te raden om ook voor het servicepakket te kiezen. Je wordt volledig ontzogt, er worden geregelde veiligheidsupdates uitgevoerd en back-ups gemaakt. We houden de vinger aan de pols en informeren elk half jaar of we nog iets voor je kunnen betekenen, op die manier zorgen we er samen voor de je website actueel blijft. Tot slot houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en toepassingen.