Veel gestelde vragen2018-10-27T17:52:18+00:00

Antwoorden op veel gestelde vragen

Zit je vraag en/of antwoord er niet tussen, neem dan gerust even contact met ons op!

Vindt je antwoord

Wat zijn de kosten:

  1. Je kunt kiezen uit vele uniek vormgegeven website templates
  2. Na het voltooien van je bestelling registreren we je nieuwe domeinnaam of verhuizen je huidige domeinnaam naar onze server*
  3. De gekozen website installeren we op onze server
  4. We passen de basiskleur aan en verwerken je logo of (bedrijfs)naam. (De basiskleur kan nog worden aangepast)
  5. We richten tot 5 pagina’s in met jouw eigen tekst en afbeeldingen. (Wij kunnen je ook voorzien van fantastische afbeeldingen)
  6. Bij gebruik van een Portfolio en/of Blog pagina, worden de pagina(‘s) en categorieën voorbereid
  7. Contactpagina wordt ingericht en het contactformulier ingesteld
  8. Koppelingen naar je social media accounts worden aangemaakt
  9. Je kunt meerdere e-mail adressen aanmaken met je eigen domeinnaam (bv info@domeinnaam.nl)
  10. Je website is meteen klaar om online te worden gepubliceerd

Je betaald eenmalig de kosten voor het bouwen van je website. Vervolgens betaal je een maandelijks bedrag voor snelle en betrouwbare hosting, veiligheidsupdates, wekelijkse back-ups en het gebruik van diverse e-mail adressen.

De kosten hiervan zijn slechts €10,00 per maand. (jaarlijkse facturatie)

Wij werken niet met abonnementen. Je betaald een eenmalig bedrag voor het opbouwen van je website en voor het eerste jaar de kosten voor hosting. Na het verstrijken van het eerste jaar, ben je vrij om op elk moment op te zeggen.

Alle websites die we maken en opleveren zijn van zichzelf al erg compleet en ook zelf bij te houden. Daarnaast bieden we uitstekende technische ondersteuning.

Kies je voor gemak, dan kies je voor het Servicepakket:
Je kunt voor het servicepakket kiezen, om je website door ons te laten bijhouden en aanvullen met eigen tekst en afbeeldingen. Daarbij bieden we nog een mooi pakket van aanvullende diensten, waar wel een meerprijs voor wordt berekend.

Lay-out & inhoud:

Ja, dat kan zeker. Elke website die we maken, kan worden aangepast in de kleur van je eigen huisstijl, wordt je logo of bedrijfsnaam verwerkt en is er keuze uit vele lettertypes.

Al onze websites worden responsive gebouwd. Dit houd in dat de website zich automatisch aan elk scherm aanpast en daardoor goed leesbaar blijft.

Dat is geen enkel probleem. We ontwerpen ook logo’s en complete huisstijlen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via: info@mooiwebsite.nl of bel ons: 0412-855670

Dat kan. We kunnen de gehele inhoud (teksten en afbeeldingen) van je huidige website overnemen en verwerken in een van onze website templates of een website op maat maken. Je huidige domeinnaam zullen we verhuizen naar onze hosting en je ontvangt hiervoor nieuwe instellingen voor je e-mail adres. Om de veiligheid en service te kunnen garanderen, is het helaas niet mogelijk om bij je huidige hostingprovider te blijven. Je nieuwe website wordt gebouwd op onze eigen server, wat inhoud dat je aan ons de maandelijkse kosten voor de hosting en service gaat betalen.

Op basis van je concept, kunnen wij samen met jou verschillende passende foto’s selecteren en verwerken in je website. Er zijn verschillende aanbieders die zeer professionele foto aanbieden. We kunnen je ook helpen met het toepassen van foto’s en tekst bij het maken van mooie sliders.

Het is mogelijk om een onbeperkt aantal pagina’s aan te maken.