Compleet en zonder zorgen2018-10-28T16:44:33+00:00

Onze werkwijze, compleet en zonder zorgen

We bouwen niet alleen je website, maar zorgen er ook voor dat het up-to-date blijft!

Lees verder

Voor welk website pakket je ook kiest, het is goed geregeld:

Je kunt rekenen op een stabiele en snelle website, evenals geregelde back-ups en veiligheidsupdates.

Er zijn vele prachtige en functionele website templates ontworpen, waaruit een keuze gemaakt kan worden. Je kunt een keuze maken uit diverse one-page en multipage websites. Zelfs als je een webshop wilt beginnen, dan zit je bij ons goed.

Indien je al een website hebt, maar je bent er of niet tevreden over of heeft een nieuwe frisse facelift nodig, dan kunnen we je hier ook mee helpen. Neem gerust contact met ons op om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen.

Al onze websites zijn responsive gebouwd. Dit houdt in dat de lay-out zich automatisch aanpast aan elk formaat scherm. Of de website op een desktop, tablet of mobiele telefoon wordt bekeken, de website is op alle schermen uitstekend leesbaar.

Of je nu voor een een one-page of een multipage website kiest, je beschikt automatisch over een online contactformulier, een blog en portfolio.

Contactformulier:
Met een contactformulier kun je bezoekers online contact met je laten opnemen. Bezoekers kunnen een bericht of vraag stellen via het contactformulier. Je ontvangt vervolgens een e-mail van het bericht.

Blog:
Met een weblog kun je berichten schrijven en op je eigen website laten weergeven. Je artikelen kun je een categorie toekennen en door je bezoekers laten delen via verschillende social media kanalen. Tevens kan er ook op een bericht worden gereageerd, waardoor er leuke gesprekken kunnen ontstaan.

Portfolio/ Fotogalerij:
Met de portfolio module kun je werk van jezelf op je eigen website in een mooie galerij laten weergeven. Je kunt 1 of meerdere foto’s per project verwerken en met je eigen tekst toelichten.

Alle websites die we online plaatsen zijn al voorbereid om gevonden te worden in zoekmachines zoals Google.

Er zijn talloze extra modules (toepassingen) voor je website beschikbaar. Denk hierbij tabbladen en uitschuifblokken, sliders, promotieblokken, afbeeldingopties enz. enz. Alle website templates zijn al voorzien van bepaalde modules, maar zijn naar wens aan te vullen met extra modules.

Hosting:

Heb je nog geen domeinnaam geregistreerd, dan doen wij dat voor je. Indien je al een domeinnaam hebt geregistreerd dan kunnen we die voor je verhuizen.

We geven je meer dan voldoende opslaggeheugen om je website te bouwen en uit te breiden. Daarbij kun je erop vertrouwen dat bezoekers (zeer)snel door je website kunnen navigeren.

Dataverkeer houdt in om alle bezoekers die op je website komen en verschillende pagina’s gaan bekijken snel soepel kan blijven verlopen. Alle content op je website wordt bij het openen geladen vanuit onze server. Hoe meer bezoekers je op je website hebt, hoe meer dataverkeer je verbruikt. Dit pakket kent geen dataverkeer limit. Om misbruik te voorkomen is onbeperkt op basis van onze Fair Use Policy (FUP).

Het voordeel van een FUP is dat bij een eenmalige piek in het dataverkeer niets extra’s in rekening wordt gebracht. Alleen als het dataverkeer structureel te hoog is wordt er contact met je opgenomen om hierover nieuwe afspraken te maken.

Je kunt meerdere e-mail adressen aanmaken met je eigen domeinnaam (bv info@domeinnaam.nl)

We voeren we geregelde back-ups uit. Hiermee wordt er een kopie van je website gemaakt en als back-up op onze server opgeslagen. Zou er iets fout gaan, dan kunnen we te allen tijde de laatste beschikbare versie weer terugzetten.

Je website wordt geregeld ge-update om het zo veilig mogelijk te houden.

Eenvoudig CMS om je website bij te houden:

Je website wordt gebouwd op het s’werelds meest populaire open source WordPress platform. Al onze website templates zijn voorzien van een zeer eenvoudig te gebruiken Drag & Drop CMS beheersysteem. Hierdoor kun je zelf eenvoudig wijzigingen aan je website aanbrengen, tekst en afbeeldingen toevoegen, maar ook nieuwe pagina’s aanmaken.

Er zijn verschillende modules die binnen je websites zijn toe te voegen middels de ‘Drag & Drop’ methode. Voordat je een nieuwe webpagina of bepaalde aanpassingen publiceert, kun je de pagina ook eerst als voorbeeld bekijken.

Maar vrees niet, we bieden ook een uitstekend servicepakket en helpen je met alle plezier als vragen hebt.

Nadat wij je website hebben gebouwd, gepubliceerd en opgeleverd, is je website met een onbeperkt aantal pagina’s uit te breiden.

Het is ook mogelijk om Youtube filmpjes en afbeeldingen in verschillende vormen te plaatsen op je website.